irjasz 04.06.22, 08:20 Nie wierzę, nie wierzę ale...tak jest! Jajka, łosoś, maślanka, serek mozzarella, brokuły, pomidory, papryka, grejpfrut, masło orzechowe, awokado, chleb orkiszowy, dużo wody mineralnej... + marsze co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Waga leci w dół ! 04.06.22, 09:19 No widzisz, dajesz radę! Gratulacje. Pamiętaj jednak o tym że musisz zmienić cały styl życia na zawsze, nie tylko do momentu osiągnięcia wymarzonej figury. Odpowiedz Link Zgłoś
irjasz Re: Waga leci w dół ! 04.06.22, 09:59 lannnnntana napisała: > Ja już minus trzydzieści... Gratuluję. W jakim czasie udało Ci się to osiągnąć? Mój cel to 15 kg. Wiem, że psychika odgrywa chyba najważniejszą rolę bo zaplątać się w błędne koło pt."jem bo mi źle! Jestem grubsza i bardziej mi źle!" - jest tak łatwo, a do tego inne problemy życiowe i NIE zajadanie tego jest bardzo trudne. A jak się poza tym czujem w nowym ciele? Czy to prawda, że gdy zmieni się nasze ciało, to my sami jesteśmy innymi ludźmi ?? jak to jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Waga leci w dół ! 04.06.22, 10:14 Dokładnie miesiąc temu odstawiłam węglowodany. Nie jem słodyczy, chleba, ziemniaków, kasz, ryżu. Mleka krowiego nigdy nie piłam. Mam na wadze -7.5 kg! Czuje się rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Waga leci w dół ! 04.06.22, 10:32 Mięso, ryby, owoce morza, jajka, nabiał, warzywa, owoce ( jagodowe), chia seeds, orzechy, pestki słonecznika, dyni. Wrapy robie z sałaty lodowej lub kapusty. Do każdego owocu jem jogurt naturalny lub maslo orzechowe beż dodatku cukru. Wczoraj zrobilam sernik keto friendly z galaretka i posłodziłem to stewia. Bez węgli można jeść na prawdę pysznie! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Waga leci w dół ! 04.06.22, 16:53 Też się pochwalę. U mnie półtorej kilograma w dwa tygodnie. Stosuję dietę MŻ, czyli mniej żrę, chociaż raz w tygodniu będę jednak robić dzień zakazanego żarcia, bo inaczej umrę na smutek, gdyż kocham dobre burgery lub fajną pizzę. Na niektórych półtorej kilograma nie robi wrażenia, ale dla mnie to duży sukces, bo oznacza to, że jestem już w połowie drogi do celu Odpowiedz Link Zgłoś