bominka Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 15:52 Ja tez. Ogladamy i zaciskamy kciuki za Ige🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 15:57 Tennis is not my love ALE Iga jest super kobieta! Strasznie mi sie podoba jako osoba, jako athlete - impressive Wiec definitely Go Iga Go! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 15:59 Ja! Fantastyczna zawodniczka, baaardzo lubię taki tenis. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 16:10 Mój syn ma dziś turniej tenisowy, w przerwach można pooglądać na tv centralnie wystawionym Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 16:24 daniela34 napisała: > I już! No. Szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 16:32 Uwielbiam ją 😀 jest taka naturalna, radosna, emocjonalna, waleczna, fantastyczna dziewczyna! A widziałyście paznokcie Amerykanki? Da się w ogóle trzymać rakietę z takimi paznokciami? Odpowiedz Link Zgłoś
magazynka Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 23:39 Widziałam i słabo mi się zrobiło. Obrzydliwe szpony! Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 16:44 odnawialna napisała: > Ja też ryczę 😀 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 16:50 Yuppie - jaki piekny sobotni poranek z triumphant Iga! Super cool - ide wstawic prosecco do lodowki zeby wypic na vivat Good job! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 16:59 Iga, Iga ale nuda nie macie ciekawszych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 17:10 A ty ciekawszego zajęcia skoro wchodzisz w ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 19:16 Ciejawa książka, film a nie sport rozrywka dla tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 17:49 W życiu Skończył się szał na skoki narciarskie to musiała pojawić się jakaś ofiara w tenisie Zamiast ślęczeć przed telewizorem można tez sport uprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:00 Tej ofierze w tenisie to możesz piłki podawać: ale czekaj to by też nie przeszło 🤣😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:37 Niech sobie gra Super ze odniosła sukces po katach ciężkiej pracy Ale wy zostawcie ja w spokoju i nie zaczynajcie nowej manii Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:15 Zazdrościsz czy jak? Bo to niemożliwe, żebyś tak bez osobistej przyczyny pluła jadem Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:23 odnawialna napisała: > Zazdrościsz czy jak? Bo to niemożliwe, żebyś tak bez osobistej przyczyny pluła > jadem Jeśli nie rozumiesz dowcipnej ironii to masz problem.Co wy wszystkie na tych forach takie poważne i wszystko serio .Jakbym był na forum psychologicznym i zalewał się łzami . Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 21:44 A kto Ci każe tu być? Możesz karać się inaczej, niż siedzieć na babskim forum. Proponuję jakieś dowcipne i ironiczne miejsce w Twoim guście np. Bracia Samcy, czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:20 Grymasisz Asma .Mając pilota w ręce można z nim ćwiczyć palce od rąk na zmiany. Przy okazji majtać nogami .Co to za słowo odsyłam do wikisłownika . Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:38 Rozumiem ze ktoś ogląda swoje dziecko i mu kibicuje Ale co jest ciekawego w wymachiwaniu rakieta przez jakaś obca dziewczynkę o której dwa lata temu nikt w Polsce nie miał pojęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:41 Ta druga dziewczynka była bardziej zagubiona .Ale za trzy lata spróbuje zawładnąć światem 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 21:09 To, że ty dwa lata temu nie słyszałaś nie znaczy ,że od razu możesz Odyseją pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 21:53 Powiem Ci w sekrecie ,ze nie ma takiej kobiety jak ona tu na forach, co błyszczy intelektem .Na innych są . Nie bierz sobie do serducha jej dowcipne stwierdzenia .Nie ma dzisiaj na sobotę ciekawego wątaska .A Asma takie lubi .Iga przyzwyczaiła nas do pewnego poziomu .Siemka . Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 22:19 No wlanie Nudy na forum Jakby się gos dzieło to nawet nie zaglądali byśmy do wątku o jakiejś dziewczynce która skacze z rakieta prawda O muj boszzz jak ona już przestanie wygrywać to jako sport będzie ba topie i będą się wszyscy pasjonować przed tv - skakanie przez skakankę czy jazda na mule ? Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 22:27 Zawsze może być konkurencja na najbardziej idiotyczną/żenującą wypowiedź na ematce. Mistrzyni! Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Iga Iga Iga 05.06.22, 09:04 Ty w konkurencji na nick walczysz ostro ? Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:39 Pytania na forach np który rower wybrać ? Nie lubię nie jeżdżę .Wygrałaś dzisiaj talon na balon 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 19:14 Każdy sport jest nudny, typowa rozrywka dla Januszy i Grażynek Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 22:15 Jakim trzeba byc DZbanem, przez duze D zeby nie docenic sukcesu wspanialej dziewczyny - ktora nie jest tylko super sportowcem ale rowniez wrazliwym czlowiekiem, ktory pamieta o tragedii wojny w Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 22:23 Ja też w pracy ( chyba w każdej pracy się znajdzie coś do czego można wspomnieć o wojnę na Ukrainie ) wspominam o tej wojnie bo tak wypada i jest taka Moda i co mi zrobisz???? PS wojnę traktuje poważnie, ale tak wyskoczyłaś. Jak Filip z. Konopii bo Wszyscy akurat się na wojnie lansują przy okazji tego ze pomagają, od Bidena do „Żabki” ….. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 18:29 Jest niesamowita choć muszę przyznać ze finał RG w godzinę pozamiatany jest frustrujący, chciałabym żeby trochę to potrwało no ale nie ma dziewczę nasze przeciwniczki która mogłaby jej się postawić 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Iga Iga Iga 04.06.22, 19:20 De besciara. Wspaniałe slowa wsparcia dla Amerykanki i Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś