zosia_1 08.07.22, 22:41 Wielokrotnie tu pada pojęcie " nieudacznik " tylko w stosunku do mężczyzn. Co wg ematki to oznacza? Bo serio nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Nieudacznik 08.07.22, 22:43 To definicja męskich uczestników tego zacnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nieudacznik 08.07.22, 23:45 Napisał męski uczestnik tego zacnego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nieudacznik 09.07.22, 09:02 Posiadam albowiem boskość autokrytycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Nieudacznik 08.07.22, 22:47 zosia_1 napisała: > Wielokrotnie tu pada pojęcie " nieudacznik " tylko w stosunku do mężczyzn. Bo kobiety to nieudacznice. Ale kobiety jeszcze gorzej wyzywają się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Nieudacznik 08.07.22, 23:10 Przyjrzyj się forumowym panom - myślą, zw są zabawni, inteligentni i próbują nas uszczęśliwiać swoimi wynurzeniami. To są właśnie nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Nieudacznik 08.07.22, 23:52 berdebul napisała: > Przyjrzyj się forumowym panom - myślą, zw są zabawni, inteligentni i próbują na > s uszczęśliwiać swoimi wynurzeniami. To są właśnie nieudacznicy. A te co z nimi prowadzą konwersacje, to jakie są? Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Nieudacznik 09.07.22, 01:27 arthwen napisał(a): > Litościwe. > Albo nieudaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Nieudacznik 08.07.22, 23:54 to mąż tych jedzowatych ematek (chyba większości) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszrybna Re: Nieudacznik 09.07.22, 11:32 Moja prywatna definicja: Facet, któremu absolutnie nic w życiu nie wyszło (poza może włosami). W praktyce: brak rodziny lub rodzina, z którą nie trzyma kontaktu, brak jakichkolwiek mierzalnych osiągnięć zawodowych, brak majątku, brak wartościowych kontaktów towarzyskich, nieciekawa osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Nieudacznik 10.07.22, 01:23 A wartościowość kontaktów ocenia fiszrybna...? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Nieudacznik 10.07.22, 10:35 A kto ma oceniać? Przecież napisała że to jej prywatna definicja. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Nieudacznik 10.07.22, 10:47 Ja tam bym chciała wiedzieć, jakie to są te wartościowe kontakty towarzyskie. Od lotnika ze stopniem doktora wzwyż? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Nieudacznik 10.07.22, 10:50 marta.graca napisała: > Ja tam bym chciała wiedzieć, jakie to są te wartościowe kontakty towarzyskie. O > d lotnika ze stopniem doktora wzwyż? > To już bergamotkę by trzeba było zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Nieudacznik 10.07.22, 10:50 Dla mnie to ateiści Smutne życie którego sensem jest rujnowanie dzieciństwa swoim własnym dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Nieudacznik 10.07.22, 10:54 Pijawka która trzeba holować życie ekonomicznie i mentalnie. O ile jedno z tych jest zupełnie do zniesienia - nie zarabia ale jest wsparciem psychicznym albo wsparciem nie jest ale ekonomicznie na plus to oba na raz nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś