Dodaj do ulubionych

Sukienki Angelika Józefczyk jakość

21.08.22, 16:56
Dziewczyny, czy wy mi możecie powiedzieć, jak jakościowo z sukienkami tej pani?
Bo z racji tego, że nauczyłam się obklejac cycki taśmą:p postanowiłam sobie kupić nową kieckę na nadchodzące wesele ( koniec września) z może trochę golszym tyłem czy co ( będę epatować moimi obleśnymi tatuażami:p)
Wpadł mi w oko ten model ( kolor jeszcze nie zdecydowany) ale na Zalando ma 2**/5, więc dość słabo..
Któraś z was miała coś od tej pani i może powiedzieć, czy faktycznie tak słabo?
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 18:04
      Tatuaze na plerach 😟🤡
      • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 18:04
        I w różnych innych miejscach 🤷
    • piataziuta Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 18:41
      Po co obklejasz cycki taśmą?
      Ten tył to do lędźwi, czy tylko trochę poniżej linii biustonosza?
      • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 18:46
        Żeby mi nie wisiały 🤣
        Tył trochę poniżej stanika. Ale rozważam też inne, takie całkiem bez pleców:p
        • piataziuta Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 19:27
          Kup sobie strapless Wonderbra.
          Będzie bardzo dobrze trzymał i będzie można obniżyć tył trochę poniżej standardowego zapięcia stanika.
          • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 20:22
            Mam, ale te taśmy są na prawdę bardzo dobre:p i można w ogóle bez pleców i powycinane jak sobie zamarzysz kiecki nosić:p
            Z forum oczywiście się dowiedziałam o tym :p
            Widzę, że ematka nie ma zdania w sprawie tej konkretnej marki, więc sobie odpuszczam :p
            • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 20:59
              Rozważam też tą
              • dvdva Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 21:04
                Takie to M&S ma od lat, multiway dress, materiał trochę ciężki I nigdy mi się nie udało tak ułożyć jak na modelce. Ale tam jeszcze dają taką opaskę na biust.
                • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 21:06
                  Być może i ma, ale ja w żadnym nawet nigdy nie byłam:p
              • kotejka Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 23.08.22, 03:19
                Poliestrowa satyna?
                To nie może dobrze leżeć
                Nie ma szans
                Efekt wymiętej folii na tyłku
                I szarfy z wieńca na cycky mocowanym plastrem?
                Widzę to przed oczyma duszy mojej
                65,34 zł | Satynowa sukienka Maxi sukienki dla kobiet Party Sexy Backless różowe zielone letnie sukienki Spaghetti pasek długa suknia bandażowa Bodycon 2022
                a.aliexpress.com/_uvT37x
                • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 23.08.22, 06:48
                  Ja ją znalazłam tu...
                  www.limango.nl/shop/coconut-sunwear/jurk-groen-2-11576851
                  • kotejka Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 23.08.22, 07:59
                    Hm,.ale.to nadal satyna 100% poliester,.więc zapewne leży i układa się tak,.jak w.moim.linlu.- obejrzalas filmiki z z ta kieccka w ruchu?
                    Dodatkowo modelka ma.rozmiarbchyba 32 i same kości
                    Oplec kobietę z normalnymi proporcjami - efekt baleronu gwarantowany
                    • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 23.08.22, 08:05
                      No na filmiku to ona jest strasznie pognieciona :p
                      • kotejka Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 23.08.22, 09:26
                        Właśnie - sądzę, że dokładnie tak poliestrowa satyna musi wyglądać nawet za 200 zł na promocji
                        Ten fason może.obrpnoc się przy ciężkiej mięsistej tkaninie
            • jasnoklarowna Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 21:14
              Ty lepiej opisz jak te taśmy nalepiać. Jakiś instruktaż bo nie próbowałam nigdy.
              Sukienki obie ładne, ale mnie się kolor zielonej bardziej podoba.
              • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 21:49
                W necie sobie popatrz, lepiej to zobaczyć niż czytać:p jest dużo możliwości tego nalepiania, sto różnych sposobów do różnych typów dekoltów. Super sprawa.
              • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 22:07
                A ta pierwsza jest w różnych kolorach, zielona też. Tylko jak ematka nie mówi, że ok, to znaczy że nie ok :p
                • manon.lescaut4 Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 22:19
                  To ja powiem, ze tak!
                  Ta druga (zielona) jest boska, a rzadko mnie sukienki na ematce zachwycają smile Chodzi mi głównie o krój (te plecy) i materiał, kolor może być, choć ja akurat celowałbym w róż.
              • primula.alpicola Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 22:13
                Na opakowaniu jest instrukcja obrazkowa, nauczysz się w trymiga.
                Tasma Bibette.
                • shellyanna Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 07:51
                  Dziewczyny, to jest dla mnie hit marketingu. Sprzedają taśmę do kinesiotejpingu czterokrotnie drożej. OK - dochodzi koszt pudełka. Pewnie jakieś 1,5-3 zł za sztukę.
                  • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 08:18
                    Akurat u mnie obie taśmy mają podobne ceny ( czy do cycków, czy do tejpingu 5m ok 5€) tyle, że te do cycków są w kolorze ciała i mają w komplecie nakładki na sutki, a te drugie za zwyczaj jakieś kolorowe :p
                    Ja nie mam akurat tej bilbette,. Zamówiłam, ale mi awizowali paczkę gdzieś na końcu świata i mi się nie chciało iść odebrać. Kupiłam w drogerii, sprawdza się bardzo dobrze:p
                    • shellyanna Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 08:31
                      Ja kupuje do oklejania twarzy. Najczęściej w aptece.
                      I tez cielistą. Bo kolorowe za bardzo straszą.
                      • zwierzakowa13 Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 23.08.22, 10:48
                        Napiszesz cos o tych tasmach do twarzy? Widzisz jakieś efekty?
                  • kotejka Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 23.08.22, 03:04
                    O ludzie, czego to nie wymyśla
                    Się cycek mocuje do barku tym plajstrem za osiem.dych?
                    A do łopatek da się? Teraz modne przeskalowane ramiona i dziary przykryje
              • black_magic_women Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 22:07
                Miss Piggy kiedyś obrazkowo to tłumaczyła, może się tu zgłosi i przypomni swój tutorial, bo niestety nie zapisałam.
            • piataziuta Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 10:32
              >Widzę, że ematka nie ma zdania w sprawie tej konkretnej marki, więc sobie odpuszczam :p

Bo to chyba niezbyt znana marka.
              • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 10:35
                No być może, ja jej nie znam 🤣 ale to akurat nic dziwnego:p
                • shellyanna Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 12:02
                  Nie lubię takiego stylu.
      • pomozeciepomozemy Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 09:51
        Boshsh... nie znałam tematu. Dopiero co wątek o sutkach był. Co jeszcze trzeba robić, by lepiej wyglądać / podobać się kij wie komu / nie ranić uczuć kij już wie kogo?...
        • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 09:52
          E? Ja sobie głównie własnych uczuć nie chcę ranić:p
    • primula.alpicola Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 21.08.22, 22:13
      Ten puder róż to nie Twój kolor.
      • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 08:20
        A w temacie?:p nie pytam o kolor tylko o jakość:p
        • grey_delphinum Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 08:31
          W ogóle nie znam tej marki, ale zieloną kieckę pokażę córce, bo szuka czegoś na półmetek, a sukienka ma boski kolor.
    • n-ell Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 10:04
      Zobacz infinity od NAOKO, bo chyba takiego modelu szukasz, maja trochę kolorów do wyboru
      • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 10:37
        Dzięki, fajna, ale podział rozmiarów mnie nie przekonuje... S/M, L/XL.. meh. Ja jestem raczej M/L 🤣
        • n-ell Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 10:50
          Mam z nimi ten sam problem, mała jestem a tam S/M maja modelki o wzroście 170. Ta na Dereszowskiej mi się podoba (S/M), ale ja się w niej utopie. Risk chyba tez miał model infinity
          • mashcaron Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 11:14
            A to w takim razie powinnam wejść w s/m.. mam 168 :p
            • n-ell Re: Sukienki Angelika Józefczyk jakość 22.08.22, 12:00
              Zobacz sobie tam Dereszowską na zdjęciach, ona S/M ma na sobie, co prawda inny model ale zawsze to jakiś obraz ich rozmiarowki. Ja bym musiała mieć XS/S u nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka