Dodaj do ulubionych

Synchronizacja 🤣

22.08.22, 15:59
Co tam u was ładnego dziś?:p
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:03
      A u mnie tak. A potem pełno kudłów na czystych ciuchach.
      • mashcaron Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:07
        Pies ci się w twarz śmieje:p
    • turbinkamalinka Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:14
      Twój to znalazł swoje lustrzane odbicie tongue_out
    • daniela34 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:14
      Twój pies odkrywa swoje powołanie. U mnie ładne tylko zakupy na balkon z second handu. Będę miała kolejne obrusiki. A poza tym bardzo ładnie nie zabiłam pani doktor w przychodni.
      • mashcaron Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:20
        A co pani doktor nabroila?
        • daniela34 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:28
          A powiedzmy, że zaczęła piętrzyć trudności z groszkiem i proszkiem przy prostym skierowaniu. To nie moje pierwsze rodeo z tą procedurą i wiem, że mogła to skierowanie wystawić, ale nie będę się kopać z koniem.
    • magia Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:24
      u mnie balagan, z ktorego kot korzysta
      • majenkir Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 18:18
        Cudny! To Mainecoon?
        • magia Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 19:22
          tak smile
      • princesswhitewolf Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:22
        Czy on nie ma jakichs nietypowo dlugich lap?
    • shellyanna Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:49
      U mnie jesień. Byłam u kosmetyczki w grubych rajtach, sweterku i marynarce.
      Cały tydzień ma lać sad
      Jak już ma być jesień, to poproszę o złotą polską, a nie takie szarugi.
      • mashcaron Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:02
        Kurde, no weź, taka susza, że niech leje...
    • srubokretka Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:19
      Dzis wczesnie wstalam. Przed 6 juz bylam na spacerze, bo od 11 ma padac caly dzien.
    • iwles Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:21

🤣
      Scena z lustrem braci Marx.

Moja piękna wróciła od fryzjera, czyściutka, lsniaca i pachnaca i dlatego teraz leży obrażona pod wanną.
    • totu.sthm Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:36
      Ja też z dwoma zwierzakami; świnka, taka szorstka, poocierałabym się o nią plecami.
      I pingwin, którego nie potrafię zinterpretować - kto pomoże?...
    • eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 18:09
      Hehe, owce pasie 😄.

U mnie dziś niebo ładne. Poza tym po pracy pojechałam na zakupy, a tam jarmark, więc nabyłam drogą kupna magenbrot i gebrannte mandeln, czyli coś w rodzaju bardzo słodkich pierniczków i migdały w karmelu. W sklepie tego nigdy nie kupuję, ale takie jarmarkowe 😋
      • jkl13 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 18:23
        Eliszka, qurcze, jak ja ci zazdroszczę miejsca do życia...
        • eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 18:34
          Nie da się ukryć, że miejsce jest fotogeniczne 😉. Pstrykam fotki niemal na każdym spacerze.
      • mashcaron Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 19:20
        Przepięknie😍 i tam jest ta zieleń zawsze taka zieleńsza !
        Zawsze jak jedziemy do it samochodem, to pstrykam zdjęcia niemal każdego pagórka 🤣
        ( Fotki z zeszłego roku)
        • eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 19:29
          A to racja z tą zielenią. Tutaj jest taka bardziej soczysta i faktycznie w innym odcieniu zielonego. Niektóre zdjęcia wyglądają jak namalowane 😄.
          • piesfafik Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:19
            Laza skubance po calym miasteczku
            • heca7 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:33
              Gdzie tak łażą???
              • piesfafik Re: Synchronizacja 🤣 23.08.22, 06:12
                Wszedzie laza smile
            • yuka12 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 22:58
              W Llandudno też łażą
          • heca7 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:35
            eliszka25 napisała:

> A to racja z tą zielenią. Tutaj jest taka bardziej soczysta i faktycznie w inny
            > m odcieniu zielonego. Niektóre zdjęcia wyglądają jak namalowane 😄.

Przejeżdżaliśmy dziś jadąc do nad jezioro Bodenskie. Wy już po wakacjach? Wszędzie dzieci z plecakami i w odblaskowych kamizelkach.
            • eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 21:00
              W większości kantonów dzisiaj rozpoczął się rok szkolny. Moje dzieciaki też dzisiaj już poszły do szkoły. W Bernie wakacje skończyły się tydzień temu. Teraz czekamy na ferie jesienne w październiku 😁.
              • heca7 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 21:48
                Fajnie macie z tymi wakacjami na jesieni smile Ale jak patrzyłam dziś jakie maleństwa same wracają z plecakami ze szkoły i przechodzą po przejściach to włos mi się jeżył. I wcale nie mniejsze te plecaki niż w Polsce.
                • eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 22:05
                  Tutaj uczy się dzieci samodzielności, a jednocześnie co roku w wakacje jest akcja przypominająca dla kierowców, żeby zatrzymywali się przed pasami. Edukowani są wszyscy i ludzie naprawdę uważają na te maluchy. Dzieci uczy się, że mają czekać, aż samochód się całkiem zatrzyma i patrzeć na kierowcę, żeby wiedzieć, czy je widzi. Kierowcy są z kolei uświadamiani, że mają się całkowicie zatrzymać, a nie zwolnić. Najczęściej wygląda to tak, że stoi grupka dzieci przed pasami, samochód się zatrzymuje, kierowca daje znak ręką, że mogą iść, a one przechodząc machają wesoło do kierowcy. Też dzisiaj machałam do takich maluchów w kamizelkach.

Tornistry i u nas czasem ciężkie, ale większości książek w ogóle nawet nie widzę, bo wszystko dzieci mają w szkole. Do domu przynoszą tylko to, w czym mają zadanie domowe albo to, z czego muszą się pouczyć.
    • princesswhitewolf Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:26
      Stary i Mlody w Cotehele w Kornwalii a ja z tylu zdjecia pstrykam
    • heca7 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:29
      1. Czy ta pani gra nogą?
      2 i 3. Padało to schowały się do paśnika 😃

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka