mashcaron 22.08.22, 15:59 Co tam u was ładnego dziś?:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:03 A u mnie tak. A potem pełno kudłów na czystych ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:14 Twój to znalazł swoje lustrzane odbicie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:14 Twój pies odkrywa swoje powołanie. U mnie ładne tylko zakupy na balkon z second handu. Będę miała kolejne obrusiki. A poza tym bardzo ładnie nie zabiłam pani doktor w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:28 A powiedzmy, że zaczęła piętrzyć trudności z groszkiem i proszkiem przy prostym skierowaniu. To nie moje pierwsze rodeo z tą procedurą i wiem, że mogła to skierowanie wystawić, ale nie będę się kopać z koniem. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:24 u mnie balagan, z ktorego kot korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:22 Czy on nie ma jakichs nietypowo dlugich lap? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 16:49 U mnie jesień. Byłam u kosmetyczki w grubych rajtach, sweterku i marynarce. Cały tydzień ma lać Jak już ma być jesień, to poproszę o złotą polską, a nie takie szarugi. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:02 Kurde, no weź, taka susza, że niech leje... Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:19 Dzis wczesnie wstalam. Przed 6 juz bylam na spacerze, bo od 11 ma padac caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:21 🤣 Scena z lustrem braci Marx. Moja piękna wróciła od fryzjera, czyściutka, lsniaca i pachnaca i dlatego teraz leży obrażona pod wanną. Odpowiedz Link Zgłoś
totu.sthm Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 17:36 Ja też z dwoma zwierzakami; świnka, taka szorstka, poocierałabym się o nią plecami. I pingwin, którego nie potrafię zinterpretować - kto pomoże?... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 18:09 Hehe, owce pasie 😄. U mnie dziś niebo ładne. Poza tym po pracy pojechałam na zakupy, a tam jarmark, więc nabyłam drogą kupna magenbrot i gebrannte mandeln, czyli coś w rodzaju bardzo słodkich pierniczków i migdały w karmelu. W sklepie tego nigdy nie kupuję, ale takie jarmarkowe 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 18:23 Eliszka, qurcze, jak ja ci zazdroszczę miejsca do życia... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 18:34 Nie da się ukryć, że miejsce jest fotogeniczne 😉. Pstrykam fotki niemal na każdym spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 19:20 Przepięknie😍 i tam jest ta zieleń zawsze taka zieleńsza ! Zawsze jak jedziemy do it samochodem, to pstrykam zdjęcia niemal każdego pagórka 🤣 ( Fotki z zeszłego roku) Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 19:29 A to racja z tą zielenią. Tutaj jest taka bardziej soczysta i faktycznie w innym odcieniu zielonego. Niektóre zdjęcia wyglądają jak namalowane 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
piesfafik Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:19 Laza skubance po calym miasteczku Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:35 eliszka25 napisała: > A to racja z tą zielenią. Tutaj jest taka bardziej soczysta i faktycznie w inny > m odcieniu zielonego. Niektóre zdjęcia wyglądają jak namalowane 😄. Przejeżdżaliśmy dziś jadąc do nad jezioro Bodenskie. Wy już po wakacjach? Wszędzie dzieci z plecakami i w odblaskowych kamizelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 21:00 W większości kantonów dzisiaj rozpoczął się rok szkolny. Moje dzieciaki też dzisiaj już poszły do szkoły. W Bernie wakacje skończyły się tydzień temu. Teraz czekamy na ferie jesienne w październiku 😁. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 21:48 Fajnie macie z tymi wakacjami na jesieni Ale jak patrzyłam dziś jakie maleństwa same wracają z plecakami ze szkoły i przechodzą po przejściach to włos mi się jeżył. I wcale nie mniejsze te plecaki niż w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 22:05 Tutaj uczy się dzieci samodzielności, a jednocześnie co roku w wakacje jest akcja przypominająca dla kierowców, żeby zatrzymywali się przed pasami. Edukowani są wszyscy i ludzie naprawdę uważają na te maluchy. Dzieci uczy się, że mają czekać, aż samochód się całkiem zatrzyma i patrzeć na kierowcę, żeby wiedzieć, czy je widzi. Kierowcy są z kolei uświadamiani, że mają się całkowicie zatrzymać, a nie zwolnić. Najczęściej wygląda to tak, że stoi grupka dzieci przed pasami, samochód się zatrzymuje, kierowca daje znak ręką, że mogą iść, a one przechodząc machają wesoło do kierowcy. Też dzisiaj machałam do takich maluchów w kamizelkach. Tornistry i u nas czasem ciężkie, ale większości książek w ogóle nawet nie widzę, bo wszystko dzieci mają w szkole. Do domu przynoszą tylko to, w czym mają zadanie domowe albo to, z czego muszą się pouczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:26 Stary i Mlody w Cotehele w Kornwalii a ja z tylu zdjecia pstrykam Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Synchronizacja 🤣 22.08.22, 20:29 1. Czy ta pani gra nogą? 2 i 3. Padało to schowały się do paśnika 😃 Odpowiedz Link Zgłoś