Dodaj do ulubionych

potrzebuję krem‐żel

23.08.22, 16:54
Lubię Clinique Moisture Surge, ale jest stanowczo za drogi, słoiczek za 169 minus rabaty starcza mi na miesiąc max. Proszę polećcie coś podobnego w lepszej cenie.

dziękuję
Obserwuj wątek
    • grey_delphinum Re: potrzebuję krem‐żel 23.08.22, 17:33
      Zobacz Pharmaceris niebieska seria, jest tam bardzo lekki krem zel.
    • primula.alpicola Re: potrzebuję krem‐żel 23.08.22, 17:49
      Może Water Biome z 79skin? Córki chwalą. Real Barrier tez ma krem-żel, ale to nie było próbowane.
      Purito krem żel z owsem sama uzywałam, świetny jest, tylko na to jeszcze musiałam chlapnąć skwalanu, bo jednak za lekki.

Na marginesie, żeby za krem z dimetikonem na czele składu liczyć sobie 169 pln, no, no.
    • dr.amy.farrah.fowler Re: potrzebuję krem‐żel 23.08.22, 19:13
      Miya Cosmetics Nawilżający żel-booster z peptydami.
    • jasnoklarowna Re: potrzebuję krem‐żel 23.08.22, 22:01
      Clinique nie używałam, ale ostatnio zachwycona jestem SOQU. Witamin C, koenzym q10 i ceramides. Ten pomarańczowy. Kupuję w Hebe, normalna cena to siedemdziesiąt kilka złotych, a w promocjach po 50 często jest.
      To taki pół żel pół krem, wchłania się idealnie, nie zostawia filmu. Mają też serum z C i mgiełkę ale niestety nie mają toniku. Drugi minus, to chyba nie ma filtra spf, ale ja stosuję podkład z filtrem 50 więc mi to bez różnicy.
      Mają też serię różową, chyba arbuzową, ale tej nie próbowałam i nie wiem czy warto.
    • gaskama Re: potrzebuję krem‐żel 23.08.22, 22:06
      Krem-żel mogę dobry na genitalia i dupsko polecić. Na tych do twarzy się nie znam zbytnio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka