ilewazy.cie 26.09.22, 12:17 W niedziele co tydzień przychodzi do mnie pani wyciąć skórki i pomalować paznokcie przezroczystym lakierem. Pokażecie swoje manicury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 12:21 Pokażę wieczorem, bo wtedy będę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 13:54 Nie pokazuj, nie chcemy. Malujesz dokładnie pod skórki by dłużej było bez odrostów? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 16:12 To jak nie chcecie to nie pokażę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 16:43 A ja chcialabym zobaczyc. Borsuczek ma piekne dlonie i paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilewazy.cie Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 12:28 Bo mi rosną, wysuszają się i brzydko to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 12:30 Mnie nie rosną a nic z nimi nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 13:54 Mnie nie rosną a nic z nimi nie robię. Kłamiesz Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 12:32 Weź się już nie czaj, przejdź od razu do "zrobiłam sobie w sobotę brazylianę, pokażcie swoje pochwy". Odpowiedz Link Zgłoś
frytulek Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 12:33 potworia116 napisała: > Weź się już nie czaj, przejdź od razu do "zrobiłam sobie w sobotę brazylianę, p > okażcie swoje pochwy". Zwlaszcza brzegi 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 14:03 Nie śledziłam w całości wątku o brwiach, ale zważywszy na kierunek jego rozwoju, mógł dojść do wiadomych obrzeży. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Manicure w poniedziałek 28.09.22, 22:29 Obrzeża były wcześniej, dużo wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 14:11 Tak samo, tyle, że bez pomocy pani. Kiedyś jeździłam na japoński, ale teraz mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 16:15 I do samego wycięcia skórek i pomalowania bezbarwnym lakierem potrzebna jest 'siła fachowa'..? Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 21:19 Może wątkodajka ma 90 lat. Wskazuje na to też fakt, że pani przychodzi do niej. Do mojej babci też przychodziła pani zrobić jej paznokcie, jak babcia już gorzej widziała i sama nie dawała rady. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 21:45 Fakt, nie wpadłam na ten trop Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 21:42 Nie pokażę bo 3 paznokcie mi się ostatnio połamały paskudnie . Robiłam hybrydę kiedyś. Ostatnimi czasy zwykły manicure. Chodzę do salonu ale sama też sobie maluję. Teraz mam termin na początek października i chyba odwołam bo te ułamane pazurki muszą mieć czas by odrosnąć. Jakąś odżywkę muszę chyba kupić. Lubię kolory, czerwień, granat, niebieski. Borsuczycy manicure z przyjemnością zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 21:52 będzie w końcu zdjęcie pazów boruczycy, czy mam przestać odświeżać? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Manicure w poniedziałek 26.09.22, 22:02 Borsuczyco, poka pazy Moje jesienne Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 10:10 Bardzo ładne, widać że prosto z salonu 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 10:09 Co prawda już wtorek, ale wczoraj się nie wyrobiłam, więc wrzucam teraz. Taka jesienna stylówka - ciepły brąz w kolorze czekolady i delikatny brokat wpadający lekko w fiolet: Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 10:13 W końcu coś eleganckiego i stonowanego, a nie te lewackie szpony. Chociaż 2 kolory to nadal przesada. Ale z małym palcem to chyba coś nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 10:21 Mój mały palec jest wyjątkowo niefotogeniczny i na każdy zdjęciu wygląda kijowo 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 10:28 A dlaczego szpony miałyby być lewackie? Bo czerwone jak sztandar, który płynie ponad trony? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 10:33 nie, czerwone to akurat klasyczne Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 10:50 No jak to nie wiesz? Porządna kobieta powinna być skromnie ubrana i gładko uczesana a nie pazurami kusić 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 20:58 No, ale te Twoje są bardzo kuszące, a jednak nie lewackie... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 20:19 Nudy! Ja chcę, żebyś miała znowu takie kosmiczne z brokatem i wodotryskami! Kiedy można pytać? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 21:04 O ludzie niedogodzisz 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 21:37 Dobra poniżej masz zdjęcie z zeszłego roku. Nigdy go nie wstawiałam, bo nawet dla mnie jest too much 🙄 Uwaga! Zdjęcie tylko dla Ziuty! Inni wchodzą na własną odpowiedzialność 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 21:39 Neonowa zieleń plus płatki holo: Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 21:52 fajoskie ostatnio mialam takie totalnie nielewackie tylko prawicowo narodowosciowe i konfa by sie nie powstydzila - biala roza na znak czystosci i niewinnosci Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 22:06 Jaki był proces powstania tej róży? Wygląda fascynująco 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Manicure w poniedziałek 28.09.22, 21:56 borsuczyca.klusek napisała: > Jaki był proces powstania tej róży? Wygląda fascynująco 😳 > Nie wiem, jak się poddaje mojej paznokciowej stylistce Mówię, ma być bez szaleństw A ona zawsze coś wymysli, efekt poznaję na końcu i myślę, dobra, trzy tygodnir wytrzymam A później się przyzwyczajam i mi się podoba Chyba robiła jakieś miksy z akrylowym pudrem Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 21:56 Dziękuję! Jest faktycznie grubo, ale mnie nie do końca o to chodziło. Zakochałam się w paznokciach z kosmosu - raz wrzucałaś takie - tam cały gwiazdozbiór był! Od tamtego czasu jak idę do rosmana to szukam jakiegoś kosmicznego lakieru na paznokcie (u nóg), ale NI MA (wiem, wiem, to jakieś warstwy były 🙄). Nie przebijesz tego kolorowymi i błyszczącymi pazami. No chyba, że zrobisz pazy odzwierciedlające ...wodę oceanu. Dałoby się? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 22:01 Te lakier od kosmosu to kosztował majątek i był sprowadzany z USA 😂 Mam w ciul różnych odcieni niebieskiego, więc może i z oceanem dam radę tylko muszę mieć czas i melodię 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 22:10 borsuczyca.klusek napisała: > Te lakier od kosmosu to kosztował majątek i był sprowadzany z USA 😂 A widzisz! Czyli trochę się znam! > Mam w ciul różnych odcieni niebieskiego, więc może i z oceanem dam radę tylko m > uszę mieć czas i melodię 😉 > Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Manicure w poniedziałek 27.09.22, 20:36 Bardzo fajna ta czekolada Ja teraz poszłam jesiennie w oberżynę i sobie chwalę tę spójność pory roku i koloru paznokci Odpowiedz Link Zgłoś