jednoraz0w0 Re: Wątek na czarny piątek 25.11.22, 20:29 Powiększalnik se kupiłam 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Wątek na czarny piątek 25.11.22, 21:38 A ja wyprawiłam urodziny corce w kregielni. 12 dziewczyn. I ja. Z karta kredytowa. Zadnej taryfy ulgowej ze strony dziewczyn a obsluga ceny policzyla normalnie. Skandal! 😃 Torty byly przepyszne,obżarłam sie,sprzatnelam sale,zapakowalam corke naćpaną cukrem do auta, z prezentami i błagam o dobicie! Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Wątek na czarny piątek 25.11.22, 23:26 alux napisał: > Nie ulegam temu szaleństwu. > Bezgranicznej miłosci do dziecka? Ja tak,bez ograniczen i bez wyrzutow sumienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Wątek na czarny piątek 25.11.22, 23:40 Ja kupiłam bombki, takie każda inna, na sztuki, pierwsza - samochód, druga - czteropak piwa, trzecia wyglądała na domek z piernika, a czwarta- walizki, było na nie 30% znizki. Zaszalałam trochę, bo te bonki to za kilkadziesiat złotych - sztuka w galerii, a ja jestem oszczędną osobą, ale były naprawdę ładne. A widziałam jeszcze ładniejsze, ale tam dzis zadnej przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Wątek na czarny piątek 26.11.22, 13:27 Bombka czteropak piwa? Jaki to styl? Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Wątek na czarny piątek 26.11.22, 01:47 Kupiłam dziecku (na drugim końcu kraju w akademiku) ciepłe ciuchy na zimę, przy okazji korzystając z przecen kupiłam sobie kilka par majtek i coś mi się omsknęło przy wysyłce i moje gacie tez tam poleciały 🤦♀️ 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Wątek na czarny piątek 26.11.22, 13:31 Kupiłam głównie kosmetyki ale to w tygodniu poprzedzającym, uzupełniłam zapasy Widzę ze firmy się wycwanily i nie ma już spektakularnych promocji najwiecej -70 % ale na jednym produkcie miałam I Jakieś ciuchy na Zalando ale to tez nie była jakaś promocja specjalnie na. Czarny piątek bo ceny skoczyły na ten dzień ( mam produkty w ulubionych wiec widzę ) Odpowiedz Link Zgłoś
lauramoss_26 Re: Wątek na czarny piątek 28.11.22, 20:31 ale fajny problem w życiu haha kanaping z kocykingiem = perfekcyjny wieczór. Jakbym ja była kobietą sukcesu i mogła sobie coś kupić, to bym kupiła instaxa mini 11, ten klasyczny uroczy aparat drukujący od razu polaroidy i bym sobie dekorowała pokój zdjęciami, bo siostra ma i są cudne x.x może w sumie powinnam sobie zrobić prezent świąteczny i po prostu to zrobić, bo już od 2 lat mam ochotę i jakoś nie mogę się zebrać Odpowiedz Link Zgłoś
milku90 Re: Wątek na czarny piątek 29.11.22, 13:31 Ja nic nie kupiłam na black friday w tym roku, jakoś mnie to tak przygniotło wszystko Odpowiedz Link Zgłoś