Dodaj do ulubionych

Darowizna od Warrena Buffeta

18.12.22, 15:32
Drogie Panie,
idą święta, nie będę chamidłem i się podzielę mailem, który do mnie dotarł. Od samego Warrena Buffeta. Już po polsku. Seems legit smile

Witam,

Nazywam sie Warren E. Buffett, amerykanski magnat biznesowy, inwestor i filantrop. Twój adres e-mail zostal dostarczony przez firme Google Inc. losowo wybrana jako aktywny uzytkownik w sieci. W tym roku zdecydowalem sie przekazac 5 procent mojego majatku zarówno organizacjom charytatywnym, jak i osobom fizycznym z powodu pandemii koronawirusa, która sparalizowala caly swiat. Przekazuje ci 2 000 000,00 € i zachecam cie, abys pomógl komus w twoim otoczeniu, chocby odrobina, która mozesz.

Skontaktuj sie ze mna na ten adres e-mail: warrenebuffett46@gmail.com, aby uzyskac wiecej informacji.

----------

Nic tylko pisać.

Obserwuj wątek
    • 1matka-polka Re: Darowizna od Warrena Buffeta 18.12.22, 15:46
      W sumie ciekawe, co tam dalej pisza, ale nie bede sobie komputera zarazać.
      • alicjamagdalena Re: Darowizna od Warrena Buffeta 18.12.22, 15:52
        Jak Ci da to nie zapomnij się podzielić 😄😄😄
    • bistian Re: Darowizna od Warrena Buffeta 18.12.22, 15:51
      W sumie, ciekawe. Warrena Buffet, niczym Santa Claus, nie wyrabia. Musi być ich co najmniej czterdziestu sześciu, żeby zdążyć z wydawaniem tej gotówki big_grin
      W takiej sytuacji, to ja bym odmówił, lubię bym kimś wyjątkowym, a nie jednym z setek czy tysięcy wink
    • tanebo001 Re: Darowizna od Warrena Buffeta 18.12.22, 15:53
      Ale z tego wcale nie wynika że on ci daje te dwa miliony.
    • bylam.stara.mostowiakowa Re: Darowizna od Warrena Buffeta 18.12.22, 16:49
      Miło że strony Warrena ze napisał po polsku, i to poprawnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka