• ayanna Re: lodówka 03.01.23, 17:23
      Lubię kolor (metaliczny grafit). Osobne drzwi do zamrażarki, wszystko na półeczkach, nie trzeba schylać. I dystrybutor wody. Firma Haier, wg mnie świetna
    • em_em71 Re: lodówka 03.01.23, 18:40
      Że jest duża, z podwójnymi drzwiami, niezabudowana i daje zimną wodę i lód w kostach lub kruszony 😀
    • kotejka Re: lodówka 03.01.23, 21:47
      Mam i lubię taką
      www.mediaexpert.pl/agd/lodowki-i-zamrazarki/lodowki/lodowka-samsung-rs68a884cb1-ef
      Za pojemność,.funkcjonalność
      Za.wode.filtrowana.- praktycznie nie kupuje już butelkowanej
      Za.dosteo do lodu w kostkach i kruszonego - zawsze
      Różne tryby,.głównie eko i wakacyjny u mnie jest grany
      Za.latwosc czyszczenia tych wszystkich przegródek i szybek
    • pupu111 Re: lodówka 03.01.23, 23:26
      Każdy pewnie będzie szukał tego, co mu pasuje, czyli innych rzeczy.
      Ja tez chciałam niezabudowaną, i zależało mi na wyglądzie, tzn żeby nie była biała. Kupiłam niedawno czarną w stylu retro, tzn jest taka jakby zaokrąglona, na allegro jest tego trochę, sa tez czerwone, seledynowe, itp.
      Nasza rodzina jest mała, więc kupiłam małą lodówkę, lepiej wygląda niż wielka landara, no i mniejsza z reguły żre mniej prądu. Jestem bardzo zadowolona, choc nie wiem ile podziała, poprzednia lodówka to był Mińsk, he he
    • heca7 Re: lodówka 08.01.23, 10:00
      Ja w mojej lodówce lubię to, że jest zabudowana, wąska choć wysoka i nie rzuca się w oczy. Próbuję sobie wyobrazić co miałabym trzymać w wielkiej lodówce i nie mam pomysłu. Miała być łatwa do mycia bo to jest coś czego nienawidzę bardziej od jedzenia kaszy. Więc nie pomogę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka