geez_louise 04.03.23, 09:44 Wczoraj nie poproszono mnie o dowód w lidlu, a kupowałam kilka butelek na imprezę, na której planowałam wygłupiać się jak nastolatka. To siedziałam sącząc aperole i smęcąc na temat przemijania… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mava1 Re: Skończyły się żarty 04.03.23, 16:52 mnie nie tak dawno poproszono a pani usmiechała się (i zartowała) w sposób ematkowy. To juz nie wiem czy to in plus, czy in minus. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Skończyły się żarty 04.03.23, 17:47 Mnie ostatnio kazali pokazać id jak kupowałam syrop na przeziębienie . Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Skończyły się żarty 04.03.23, 17:51 majenkirr napisała: > Mnie ostatnio kazali pokazać id jak kupowałam syrop na przeziębienie . Nie chcę Cię martwić, ale to nie dlatego, że jesteś taka młoda, tylko że być może handlujesz narkotykami . Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Skończyły się żarty 04.03.23, 17:58 Ale kupowałam jeden, nie zgrzewkę . Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Skończyły się żarty 05.03.23, 06:39 Jeden, tu, jeden tam i robi się 200 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Skończyły się żarty 04.03.23, 18:04 Czas zacząć czołgać się w kierunku cmentarza Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Skończyły się żarty 05.03.23, 07:14 Mi wczoraj nawet kasa samoobsługowa przepuściła alk bez „wezwij obsługę”. Muszę coś z sobą zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Skończyły się żarty 05.03.23, 17:35 U nie gorzej. Mósiałam zamówić sobie gacie na ali w rozmiarze xl i nie jestem pewna, czy nie będą za małe😅😂 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Skończyły się żarty 05.03.23, 17:36 saszanasza napisała: > U nie gorzej. Mósiałam zamówić sobie gacie na ali w rozmiarze xl i nie jestem p > ewna, czy nie będą za małe😅😂 > kuźwa i mósiałam napisałam przez „Ó”. Idę się pochlastać! Odpowiedz Link Zgłoś