asdzxcvfsrggxdfsd 25.03.23, 12:17 Jestem tutaj nowy. Tak zaglądam, bo ktoś wcześniej poznany wspominał o tym forum. A że akurat trafił się temat o piłeczce kopanej to zacząłem się udzielać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.03.23, 13:07 Tylko jak jestem w lepsiejszym hotelu. Ale mam prysznic codzienny. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:45 Bez bidetu nie przyjmujemy. Jak rowniez bez wzgledu na wiek musisz byc zawsze proszony o pokazanie dowodu przy zakupie alkoholu- kazda rasowa ematka tak mlodo wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:54 To może zróbmy taki kompromis: a) jutro po robocie wjadę do castoramy, zakupię i wrzucę do piwnicy - bo w mieszkaniu miejsca nie mam; no ale formalnie będę w posiadaniu b) na pokazanie dowodu to trzeba sobie zasłużyć, co prawda nikomu na forum jeszcze się to nie udało - ale można próbować Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Dzień dobry 26.03.23, 12:00 a.) Musisz byc barsziej ematkowy i nie dzielic sie informacja ze bedzie w piwnicy i nie zalozysz. Od dzis mowisz ze masz i juz. Ematka ma bidet. Bez bidegu ani rusz. b) ale to nie my mamy ogladac go. Ty zas wygladasz tak mlodo nawet gdy masz 50 lat, ze cie pytaja o dowod. Aha...zapomnialam. Pamietaj, twoje dziecko sie rewelacyjnie uczy i dostal do wspanialego topowego liceum czy na studia w Oxford. Nawet jak nie masz dziecka.I ty nic mu w nauce nie pomagasz ani korepetytor. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 21:24 Hm, w sumie dopiero teraz do mnie dotarło pytanie zasadnicze - a po co takim ideałom bidet? Na pokaz? Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że one tak po prostu normalnie - pardą - defekują. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Dzień dobry 28.03.23, 16:47 asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a): > normalnie - p > ardą - defekują. Co za bezeceństwa? Tfu tfu.. Rasowe ematki nie zajmują się takimi rzeczami. A bidet po prostu się posiada, i już. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Dzień dobry 25.03.23, 13:11 Hyhy, ja tu zaczęłam bywać dla wątaska o piłce kopanej. Na EURO2008... Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.03.23, 13:14 Nie chce misie ruszać wyszukiwarki, ale istnieje skończone prawdopodobieństwo, że pod jakiś starym nickiem pojawiłem się tu nawet wcześniej. Ale powiedzmy, że mi się nie spodobało. W końcu mamą to nigdy nie byłem To patrzę sobie jak to teraz wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Dzień dobry 26.03.23, 10:16 Tu nie trzeba być mamą, ematka to stan umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 10:25 No i właśnie ten stan umysłu mnie WTEDY zmroził. Teraz na razie wygląda sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Dzień dobry 28.03.23, 14:45 asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a): > Teraz na razie wygląda sympaty > cznie Khe khe khe. Biedaku... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Dzień dobry 28.03.23, 16:09 Jak to mawiają na tym forum: "Nie ma ofiar, są tylko ochotnicy". Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Dzień dobry 25.03.23, 23:24 A jestes progresywny, skrajnie lewacki czy moze popierajacy PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 09:58 engine8t napisał: > A jestes progresywny, skrajnie lewacki czy moze popierajacy PiS? > Popieram siebie, niestety jak żyję nie spotkałem partii, co by popierała mnie. Przez chwilę miałem nadzieję, że Kukiz zbuduje silny ruch pro-obywatelski, ale skończyło się jak wszyscy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Dzień dobry 28.03.23, 14:48 Znaczy 'nie chcę zeby hmoseksualiści mieli prawo do adopcji, a kobiety - do aborcji, a teraz to chyba na nikogo nie zagłosuję'. Ała. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Dzień dobry 25.03.23, 23:30 Masz jakąś ksywę? Bo myślę, że wymówienie lub napisanie twojego nicka może nastręczać nieco trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 09:59 maslova napisała: > Masz jakąś ksywę? Bo myślę, że wymówienie lub napisanie twojego nicka może nast > ręczać nieco trudności. Ehhhh, to był impuls by się zarejestrować. A to zajęte, tamto zajęto - to pobiegłem po klawiaturze. Widzę, że na innych forach albo robią "cytuj" albo w skrócie dają: asd. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:29 Jak jesteś w stanie się zalogować, kiedy np. wyczyścisz zapamiętane dane? Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:30 Pierwsze primo: danych nie czyszczę. Drugie primo: zapamiętane hasła to inna opcja jest. Trzecie primo: na wypadek większej draki mam zapisane na kartce w segregatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Dzień dobry 25.03.23, 23:58 Jak udaje Ci się zapamiętać swój nick? A może to jakiś szyfr? Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 10:00 taje napisała: > Jak udaje Ci się zapamiętać swój nick? A może to jakiś szyfr? Ehhhh, to był impuls by się zarejestrować. A to zajęte, tamto zajęto - to pobiegłem po klawiaturze. Widzę, że na innych forach albo robią "cytuj" albo w skrócie dają: asd. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 10:08 Co do mojego zapamiętania to zleciłem to przeglądarce Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:23 Czy pamiętasz chociaz pierwszą literę swojego poprzedniego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:31 Nie. Zresztą tutaj nie byłem z pewnością na poprzednim nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:35 asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a): > Nie. Zresztą tutaj nie byłem z pewnością na poprzednim nicku. Które forum Cię zmroziło? Nie forum e-mama? Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:44 No e-mama. Ale to było jakieś kilkanaście lat temu. Wiesz, ja się tu (GW) pojawiam co jakiś czas, bywam też na innych portalach - a nie prowadzę takiej buchalterii. Wiem tyle, że od tamtego czasu na e-mamę nie wchodziłem - choć to strasznie dwuznacznie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:51 O, mam! Buchalteria - ładny, nowy nick...jeśli kiedyś zdecydujesz się na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 11:56 A już właśnie Niektórym proponowałem, to wyszło tak: a) ktoś pisał, że nie - bo takie oryginalne b) bym musiał tłumaczyć i na swoim i na pewnych ukrytych Ergo - chwilowo mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
korolla-xx Re: Dzień dobry 26.03.23, 12:09 E-matki udzielające się na forum badają tarczycę i używają kubeczków menstruacyjnych. Czy Ty także używasz kubeczków menstruacyjnych i badasz tarczycę? Jeśli nie, to do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Dzień dobry 26.03.23, 12:11 Prawda. I jak mu smutno to koniecznie musi miec terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 12:19 Jak przyjdzie na mnie używanie kubeczków menstruacyjnych, to będę musiał na chwilę usiąść i pomyśleć co to się stanęło się - i kim jest w nowym wcieleniu Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 12:21 O, źle mi się wkleiło, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 26.03.23, 12:20 No jak koniecznie muszę, to dalej. Terapeutyzujcie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Dzień dobry 27.03.23, 08:24 enty.enty napisała: > O, mam! > Buchalteria - ładny, nowy nick...jeśli kiedyś zdecydujesz się na zmianę. A nie za bardzo się kojarzy z grubą z księgowości? Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Dzień dobry 26.03.23, 21:42 Faceci nie są tu mile widziani. Znajdź sobie inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Dzień dobry 28.03.23, 14:36 A ja sądzę że po prostu ktoś wraca i udaje że to nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 28.03.23, 14:51 bulzemba napisała: To źle sądzisz, ale spokojnie. Znaczy byłem tutaj jak pisałem - wieeele lat temu. Od tego czasu nie zaglądałem. Ktoś mi polecił, że są fajne osoby - no i są. Jednak lata mijają, nicki się zmieniają, osoby z pewnością też - ale jak poczytałem różne wątki to ogólnie toksyczna atmosfera nadal obowiązuje. Docinki - nie do mnie, tylko między Wami - w temacie o zapłacie za taksówkę, tatuażach i innych? Nie na moje nerwy. Nie będę się już tu udzielał - ani stał w otwartych drzwiach . Jeśli ktoś chce zobaczyć, jak sobie wyobrażam pogaduchy na forum to zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/f,276296,Kinoteatr.html tylko żadnych awantur nie będzie: Aifam Otwórz oczy Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Dzień dobry 28.03.23, 14:57 Na forach to reguła. Każdy, kto wchodzi na nowe foro z przytupem, zwłaszcza ci, którzy sporo w takim wątku piszą o sobie, zawijają się po tym właśnie wątku. Połowa przy tym utwierdza się w przekonaniu o własnej wyższości, w taki czy inny sposób. Cusz. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Dzień dobry 28.03.23, 15:01 Spokojnie. Obwąchamy cię, obgadamy, wciągniemy w dyskusję i pyskówkę to zobaczymy czy ty całkiem obcy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 28.03.23, 15:14 Causa finita: nie będę kolejnym z tych co stoją w drzwiach; a potem wracają oknem .) Zapraszam "obwąchiwać" i dyskutować gdzie indziej. I nie, nie ściągam usilnie na "swoje" forum - bo bywam na różnych. █▬█ █ ▀█▀ Sylwia Grzeszczak & Liber - Co z nami będzie Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dzień dobry 28.03.23, 19:46 "Nie będę się już tu udzielał " No jak, ledwo przyszedłeś, żadnych bęcków nie zebrałes, w żadnej dyskusji nie wziąłes udziału i już sie zbierasz? xD Odpowiedz Link Zgłoś
enty.enty Re: Dzień dobry 28.03.23, 19:50 Zerknęłam na forum Kinoteatr. Ależ tam cisza ... cisza w eterze Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dzień dobry 31.03.23, 15:33 Nie przytuliły do serca ,a to szkoda .Nie ma co się zniechęcać . Odpowiedz Link Zgłoś