trzebasiebawic Re: Dziewczyna brata 03.04.23, 20:30 Boże, jakie dziwadło. Zdecydowanie tam jest jakieś drugie dno. Musisz być czujna teraz. Sprawdź jej ogródek, może ma tam masowe groby pstrągów z tindera. Dla dobra brata poświęć się i obserwuj ten ideał, żeby brat nie zaginął pewnego dnia bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Dziewczyna brata 03.04.23, 20:34 Tak, tylko dla Ciebie. Rozumiem, ze panienka nie jest panienką w sensie biblijnym i nie trzyma uparcie kwiatu do ślubu - bo wowczas w grę wchodzą jednak kwestie poglądów podstawowych, które istotnie mogą stanowić problem w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 16:07 Nie, nie tylko dla niej. Najlepiej nie wypowiadać się za wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Dziewczyna brata 03.04.23, 21:37 Ten pierwszy prawdziwy chłopak w życiu to może być bajeczka na potrzeby Twojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Dziewczyna brata 04.04.23, 20:03 No i? może akurat tak jej się życie ułożyło. Ja bym się cieszyła, ze brat (no zakładam, ze życzysz mu dobrze) znalazł fajną kobietę i życzyła sobie, żeby byli szczęśliwi. A jak dziewczyna towarzyska, miła i w jakiś tam sposób nadająca na podobnych falach to może byśmy się i polubiły. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 09:44 No to jest dziwne dla ciebie i co w związku z tym ? Ma napisać usprawiedliwienie dlaczego to jej pierwszy (albo setny ) związek? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 10:26 Ok, czyli tylko ja mam problem. Tak, jest dla mnie dziwne, ze ponad 30letnia kobita nigdy nie byla w zwiazku. Nie jest niesmala, jest b.towarzyska I taka kumpelska I nigdy nie zdolala storzyc bliskiej relacji z drugim czlowiekiem. Nigdy nie doswiadczyla zdrowej milosci, nigdy takiej nie dala. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 12:35 Teraz ludzie późno zaczynają. Twoja babka w tym wieku już pewnie miała całą chmarę. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 12:48 Ech, te nadopiekuńcze siostry...😅 To przecież nie twoja sprawa, tylko brata i tej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
lignum-vitae Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 13:01 A może woli nie mówić o poprzednich związkach, bo faceci czasami dostają jakichś odpałów na punkcie przeszłości i to całkiem normalnej, nie jakichś ciemnych sekretów. Ja się raz sparzyłam, nie było to bolesne, tylko cholernie męczące i od tej pory to co było to było, ja do byłych związków nie wracam myślami, czemu miałby to robić mój obecny partner. A jeśli dziewczyna jest fajna, to może i spotykała się z kimś fajnym, dla następnego faceta to jest często dużo gorsze niż gdyby spotykała się z przegrywem - vide historia z Przyjaciół, wątek z Rossem i Charlie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 13:17 Nie miala zadnego prawdziwego partnera, wiem na pewno. Miala jakies nic nie znaczace romanse, luzne relacje w stylu facet z ktorym sie spotykala mial dziewczyne w innym miescie itd. Kurde, ludzie zaczynaja wchodzic w zwiazki w liceum, cwicza co jest dobre co nie. Babsko wolalo tkwic w jakis dziwnych ukladach, nie zaznajac prawdziwego uczucia, opieki, wspolnoty przez kilkanascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 13:37 Ale po co? Moze sie jej nie trafilo, ja w liceum tez nie mialam chlopaka i nie przezywalam braku wspolnoty. Czasem lepiej takie cos, niz wypalenie po 30-tce po zwiazku z licealnym Cześkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:14 A po liceum mialas? Czy przez ponad dekade bylas wycieruchem dla jakis typowa, ktorych akurat zaswedzialo I sie odezwali? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:44 "Babsko", "wycieruch", "zaswędziało" - nadajesz tu na obcą kobietę a sama sprawiasz wrażenie osoby obok której nie chciałoby się usiąść w autobusie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:22 Przecież już po poście startowym widać, że to któryś z forumowych męskich przegrywów. Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 13:43 To prowokujący troll, nikt normalny nie afiszuje się taką parszywą postawą. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 18:40 Nie dyskutuję o swoim życiu prywatnym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:47 zapomnialosiehehe1 napisała: > A po liceum mialas? Czy przez ponad dekade bylas wycieruchem dla jakis typowa, > ktorych akurat zaswedzialo I sie odezwali? Może nie czekała aż ktoś zechce się do niej odezwać bo go "zaswędziało" tylko sama szukała facetów takich jakich chciała. I ilu chciała. To dopiero sodomia i gomoria! Baba sama wyrywa chłopa. I to seksu! Odpowiedz Link Zgłoś
muireade Re: Dziewczyna brata 08.04.23, 16:28 A może... Zgroza... To ją "zaswędziało"? 😃 Ale nie, przecież kobiety nie mają potrzeb seksualnych... 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 13:51 A to obustronne uczucie przychodzi na zawołanie? Pstryknę palcami i mam chłopaka/związek/miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:16 Do tego trzeba kompetencji. Mysle ze okres od poznych lat nastoletnich do 30stki jest jak najbardziej wystarczajacy aby poznac choc jednego kandydata do stworzenia normalnego zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:23 Ale gdzie w tym wszystkim tkwi twoja sprawa, bo jakoś się nie dopatrzyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:26 A to nie jest moja sprawa, prawda. Ale jak ktos to napisal gdzies, forum do tego sluzy, zeby dyskutowac o pewnych zjawiskach. Zastanawiac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lignum-vitae Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:01 zapomnialosiehehe1 napisała: > Nie miala zadnego prawdziwego partnera, wiem na pewno. Nie no, sorry, nie możesz tego wiedzieć na pewno. > Babsko wolalo tkwic w jakis dziwnych ukladach, nie zaznajac prawdziwego uczucia, opieki, wspolnoty przez kilkanascie lat. Babsko? Mam wrażenie, że Ty się nie martwisz, zupełnie inne uczucia przez Ciebie przemawiają, zamiast przyglądać się "babsku," przyjrzyj się sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:16 zapomnialosiehehe1 napisała: > Nie miala zadnego prawdziwego partnera, wiem na pewno. > Miala jakies nic nie znaczace romanse, luzne relacje w stylu facet z ktorym sie > spotykala mial dziewczyne w innym miescie itd. > Kurde, ludzie zaczynaja wchodzic w zwiazki w liceum, cwicza co jest dobre co ni > e. > Babsko wolalo tkwic w jakis dziwnych ukladach, nie zaznajac prawdziwego uczucia > , opieki, wspolnoty przez kilkanascie lat. Nue chciałabym mieć takiej szwagierki jak ty. Mam nadzieję, że brat ma więcej oleju w głowie i nie pozwoli siostruni mieszać w jego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:38 >Miala jakies nic nie znaczace romanse, luzne relacje w stylu facet z ktorym sie spotykala mial dziewczyne w innym miescie itd. Może ona o tej dziewczynie nie wiedziała i myślała, że jest w związku. Ale to bez różnicy, bo Ty jej nie cierpisz z dziwnych sobie tylko wiadomych powodów i nie ma co się zasłaniać troską o brata, bo wyraźnie widać, że mu źle życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:41 Wiedziala, wiedziala ze ma dziewczyne. Dobrowolnie zgadzala sie na ta chora role. A bratu dobrze zycze, kobiety, ktora potrafi tworzyc trwale I zdrowe relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 17:02 Sama nie lubię kobiet, które wbijają się innej kobiecie w związek czy małżeństwo, ale na miejscu tej dziewczyny wiałabym od takiej parszywej rodzinki jak twoja. Brat pewnie też przesiąkł zaściankową atmosferą i nie będzie im po drodze razem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 17:56 Swiatowa ematka, ktora nie widzi nic niepokojacego w wyraznych brakach w tworzenii zdrowych relacji, braku w ogole tego typu doswiadczen. Ach, jak cudownie byc jakas fuck buddy kogos kto wstydzilby sie przedstawic mnie jaka swoja dziewczyne. To wole swoje zasciankowe szczere I wartosciowe relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 18:45 No twoja partnerka to prawdziwa szczesciara🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 19:48 Z twoich wypowiedzi wynika, że to ty nie jesteś zdrowa, dostajesz piany, że ktoś wybrał inny model życia? Najwyraźniej nie jesteś w nim szczęśliwa. Bratowa stanowi zagrożenie dla ciebie.. Stąd ta frustracja, pogarda i obelgi, jak u braci samców. Jak ona śmie mieć lepiej i nie wybrać pierwszego lepszego ziutka? Wyszaleje się dziewczyna i wybierze tego, który będzie jej odpowiadał 🙂 A ty wieku 40 lat będziesz już zgorzknialą i zajechaną babą, z urojeniami godnościowymi. Faceci to się jednak potrafią ustawić, kobiety same bronią patriarchatu i jeszcze uważają, że są lepsze od innych 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 20:19 Strasznie ograniczona jestes, ale to wyjasnia Twoj brak zrozumienia dlaczego bycie kochana I posiadanie fajnego zwiazku jest lepsze od dawania dudy od czasu do czasu jak faceta przycisnie. Faceta ktory ma Cie gleboko poza tym. Dla Ciebie albo mozna siedziec z pierwszym lepszym 'ziutkiem' I kolo niego robic albo pelnic role okazjonalnego zbiornika dla panow, ktorzy nie maja szacunku by traktowac Cie jak partnerke. Wspolczuje doswiadczen. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 05:36 Ewidentnie zazdrość przez ciebie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 08:34 Az parsknelam. Czego niby zazdroszcze? Lat bez milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 09:01 zapomnialosiehehe1 napisała: > Az parsknelam. > Czego niby zazdroszcze? Lat bez milosci? To teraz przetrzyj ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 09:09 Skoro traktujesz swoją pochwę jedynie jako zbiornik dla panów i jeden ziutek dający do zbiornika jest ok wg ciebie a inni to już profanacja, nic dodać nic ująć Myślę, że jesteś bratem samcem z małym fiutkiem, traktującym kobiety jak materac i nie daj boże gdyby inny samiec z większym fiutkiem gmerał przy tym materacu... Wtedy materac wiedziałaby, że masz małego fiutka i nie mógłbyś tego przeżyć Smutne jest życie brata samca w jego świecie pełnym lęków i frustracji. Gdzie chłopcze się przywlokłeś ze swoimi czerstwymi tekstami, na ematkę, gdzie kobiety zbliżają się już do okresu menopauzy? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 10:33 To ty sie zafiksowalas na tych dwoch opcjach. Nie, mozna miec wielu partnerow. Tylko o wiele lepiej jest, gdy ci partnerzy darza sie szacunkiem I uczuciem. Jesli nie widzisz roznicy pomiedzy posiadaniem fajnych zwiazkow a rozwalaniem nog ktorys fboy sobie przypomni akurat o twoim istnieniu I wysle wiadomosc 'przyjedz', to znaczy ze nigdy fajnych zwiazkow nie mialas. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 10:53 No widzisz, mnie każdy partner seksualny darzył szacunkiem i to ja ich wybierałam, uczucia i małżeństwa zachciało mi się po 35 roku życia. I co przeżyłam, czego doświadczyłam, zbudowało mnie, mój charakter, osobowość. Gdybym została w moim miasteczku z pierwszym lepszym ziutkiem, pewnie byłabym podobnie histeryczną i zaściankową kurką, przyspawaną do ziutka i nie umiejącą bez niego myśleć. Jak to jest postrzegać się jako przedmiot, który mężczyzna może zepsuć, zbrukać czy skazić? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:11 Ok I do czasu poznania swojego ziutka w wieku 35 lat co robilas? Wiklalas sie w toksyczne uklady ff, dawalas d facetom, ktorzy mieli inne, stale dziewczyny oprocz ciebie? Czy jednak prawdziwe zwiazki sie trafily? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:25 To ja biorę od mężczyzn, w przeciwieństwie do ciebie nie traktuję siebie jak zależnej dziuni, która musi mieć opiekuna. I to ja decyduję, które związki są prawdziwe a nie inni ludzie. Dlaczego myślisz, że komukolwiek spowiadałabym się z mojego prywatnego życia? Zawsze brzydziło mnie zaściankowe bagienko, gdzie dozwolony jest jedyny słuszny schemat życia i kobieta bez stałego ziutka jest traktowana jak trędowata. Boisz się, że ziutek poleci na "puszczalską" bratową? Różnimy się tym, że sama myślę za siebie i podejmuję swoje decyzje, miałabym w d.... co myślą o mnie inni. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:48 Blabla uroilas cos sobie I w to wierzysz. No wlasnie ty nie znasz zdrowych zwiazkow, skoro jedyna alternatywa do bycia okazjonalnie rypnieta przez swojego f buddiego jest posiadanie jednego faceta od liceum, opiekuna, wlasciciela itd. Nie, normalni ludzie tworza zwiazki PARTNERSKIE gdzie sa kochani I szanowani a nie tylko puknieci z braku laku. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 12:11 zapomnialosiehehe1 napisała: > Blabla uroilas cos sobie I w to wierzysz. > No wlasnie ty nie znasz zdrowych zwiazkow, skoro jedyna alternatywa do bycia ok > azjonalnie rypnieta przez swojego f buddiego jest posiadanie jednego faceta od > liceum, opiekuna, wlasciciela itd. > Nie, normalni ludzie tworza zwiazki PARTNERSKIE gdzie sa kochani I szanowani a > nie tylko puknieci z braku laku. Nie niunia. Normalny, szczesliwy człowiek nie sączy jadem wkoło i nie wyraża się się o drugiej osobie jak o najgorszej szmacie. Jaka by ona nie była. Problem jest z tobą niunia. Niesympatyczna, zgryźliwa, wredna. Oto cała ty. Odczep się od dorosłego brata i jego dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 14:49 Juz pisalam, od tego jest forum, zeby dyskutowac o pewnych zjawiskach. W zyciu dla brata I jego 'ukochanej' jestem uprzejma i mila . Chcialam po prostu porozmawiac o swojej obserwacji. Tak, dla mnie fakt, ze ponad 30 letnia ponoc normalna baba nigdy nie byla w zdrowym zwiazku jest dziwny. Ona jest dziwna. Oczywiscie ematki, ktore wyzywaja od przegrywow I odpadow kazdego wolnego faceta w pewnym wieku, rzucily sie mi wmawiac, jakie to ciekawe zycie moja nowa 'bratowa' prowadzila. Ciekawe czy byly zadowolone widzac swoja corke przez lata kisnaca w samotnosci, puknieta raz na jakis czas przez jakiegos fboya zamiast posiadania fajnego chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 17:34 Czy ty nie rozumiesz, że oprócz ''posiadania fajnego chlopaka'' człowiek spełnia się i realizuje też na innych polach? No myślę, że nie rozumiesz, bo jesteś ograniczona i twoim największym osiągnięciem życiowym jest utrzymanie kalesonów na chacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 19:38 Co ty gadasz? Normalny czlowiek rozwija sie I spelnia na roznych polach:zawodowym, towarzyskim, edulacyjnym I zwiazkowym. Wiekszosci ludzi potrafi to wszystko pogodzic, zdobyc wyksztalcenie, rozwijac kariere, miec znajomych i wchodzic w zwiazki. To ulomne nie potrafic tego zrobic, tym bardziej przez ponad 10 lat, cos jest nie tak z nia Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 20:01 Dzysyz, to idź i się spełniaj gdzie tylko chcesz, nikt ci nie broni i nikogo to nie obchodzi. Nie przeżywaj i daj ludziom robić to co oni chcą. Różnym ludziom różnie życie się układa. Przeraża mnie twoje ograniczenie umysłowe i wścibstwo. Co cię to obchodzi? Zaczynam współczuć tej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 20:16 No wlasnie ty jestes ograniczona, skoro edulacja+praca+znajomi+zwiazek to dla ciebie wyczerpujaca kombinacja. Lub jako alternatywe do nadstawiania gara ffriendom widzisz trzymanie sie nogawki pierwszego chlopaka z liceum cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Dziewczyna brata 08.04.23, 16:41 Buhaha jakbyś była taka w stu % spełniona i ogarniała kombinacje wszelkie, to byś tu nie pluła jadem na kogoś, kto "śmiał" żyć wg innej kombinacji nic twoja. Bo przeciez twoja jest jedyna i słuszna🤣🤣 szczęśliwi ludzie żyją swoim życiem, a nie wpi..ją się tam, gdzie ich nikt nie prosi. A juz na pewno nie w życie dorosłego brata i dorosłej kobiety, będącej jego wyborem. Czaisz tę kombinacje? Odpowiedz Link Zgłoś
muireade Re: Dziewczyna brata 08.04.23, 16:31 figa_z_makiem99 napisała: > A ty wieku 40 lat będziesz już zgorzknialą i zajechaną babą, z urojeniami godnościowymi. Przecież już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 11:45 ale pierwszy chłopak, że związek czy pierwszy chłopak...fizycznie? bo jeśli tylko to pierwsze, to jest całkowicie zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 13:53 Dla mnie jie, bo mam taką kuzynkę. Ma prawie 30 latnj jeszcze nie miała nigdy faceta, podejrzewam niemal z 100% pewnością, ze jest nadal dziewicą. Jest normalna, ale trochę wycofana, skopią się na pracy, wcześniej na nauce... Więc jeslimpozna za kółka lat faceta, to będzie w podobnej sytuacji jak dziewczyna twojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 14:18 Ale ta od brata nie jest wycofana, wrecz przeciwnie. I nie jest dziewica, przez lata byla materacem dla jakis przypadkowych facetow. Nie stworzyla zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 17:10 Żal ci? Jest młoda, kiedy ma korzystać z uroków młodości? Siedzieć z jednym ziutkiem od liceum? Nie lubisz jej, ma wszystko czego nie masz ty? Co cię obchodzi z kim kto sypia? Kompleksy, braki i niepowodzenia życiowe? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 17:54 Taaa coz za korzystanie z zycia. Zamiast fajnych zwiazkow, bycia jedyna I kochana przez wartosciowych facetow, spelnienia w milosci, to przez lata pelnila role zapchaj dziury, ktora nadstawiala miche gdy tylko jakis typ poprosil. Bez szacunku do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 18:51 Idąc tym tropem, to wartosciowi, romantyczni faceci dla ktorych jestesmy jedynymi, nie powinni okazac sie bylymi, no bo jak to?! taki ideal?? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 19:16 >Zamiast fajnych zwiazkow, bycia jedyna I kochana przez wartosciowych facetow, spelnienia w milosci, to przez lata pelnila role zapchaj dziury, ktora nadstawiala miche gdy tylko jakis typ poprosil. Bez szacunku do siebie. Przyszłaś (a może przyszedłeś) z forum "Bracia samcy"? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dziewczyna brata 06.04.23, 19:40 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że twój jedyny ziutek jest wartościowy, gdyby tak było, nie oceniałabys w ten sposób innych kobiet. Podszywasz się pod kobietę i jesteś bratem samcem? Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:03 zapomnialosiehehe1 napisała: > Taaa coz za korzystanie z zycia. > Zamiast fajnych zwiazkow, bycia jedyna I kochana przez wartosciowych facetow, s > pelnienia w milosci, to przez lata pelnila role zapchaj dziury, ktora nadstawia > la miche gdy tylko jakis typ poprosil. Bez szacunku do siebie. A skąd ty tyle wiesz o jej relacjach, co czuła, czy kochała itp? Bo nie prowadzała się za rączkę z jakimś gostkiem (najlepiej do kościoła, żeby cała wieś widziała). Toksyczna jesteś, zatrujesz tym brata i dziewczyna zwieje. A brat zostanie sam i kiedyś będzie miał żal do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi86 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 00:10 Tak. Nie ma ustawowego wieku, w którym należy wejść w pierwszy związek. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 01:39 Tak mi sie przypomnialo w kontekscie plot o prywatnych sprawach innych ludzi www.facebook.com/reel/1575380899554514?s=yWDuG2&fs=e Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:08 zapomnialosiehehe1 napisała: > Wyobrazcie sobie taka sytuacje. > Wasz 30 paro letni brat przedstawia wam swoja nowa dziewczyne. > Odwróćmy: Brat z drugiego rozdania czy coś z nim nie tak, że z żadną kobietą nie stworzył do tej pory stałej relacji? Nowej wybranki to nie martwi? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Dziewczyna brata 08.04.23, 19:16 m_incubo napisała: > A skąd wniosek, że nie stworzył? > Z d.py, tak jak wnioski i opinie autorki przecież... 🤷🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Dziewczyna brata 07.04.23, 11:43 Brat mial rozne dziewczyny, jedne na lata, inne na krocej. Byly to jednak prawdziwe zwiazki z szacunkiem do drugiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś