kasiaasia1 30.04.23, 12:06 Jak sprawdzić kto przegląda mój Instagram, ogląda zdjęcia, czyta komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slatynka85 Re: Instagram 30.04.23, 12:38 Wystarczy, że dasz relacje na instagrama, to wtedy można podglądnąć kto tam włazi. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Instagram 30.04.23, 13:12 Postów nie sprawdzisz, zamknij konto po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaasia1 Re: Instagram 30.04.23, 13:23 Chodzi o zwykle zdjęcia i komentarze, o sam fakt wejścia na mojego Instagrama ? Czy to można sprawdzić? Bo relacje to wiem że tak Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Instagram 30.04.23, 13:52 Jeśli zrobisz konto prywatne to ogląda posty tylko ten kogo wpuścisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacombo Re: Instagram 30.05.23, 08:22 Cześć wszystkim. Jakich skutecznych metod i strategii mogę użyć, aby zwiększyć liczbę obserwujących na moim koncie na Instagramie? Chcę dotrzeć do większej liczby osób i poszerzyć grono odbiorców w sieci społecznościowej. Jeśli masz jakieś wskazówki lub zalecenia, podziel się nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Instagram 30.05.23, 08:44 Czesc, Czy już widzisz kształty drzew A czy rozumiesz ptaków śpiew Czarna mewa goni białą mewę Z czym ci się to kojarzy Czy już słyszysz łoskot fal Czy cię nie razi słońca blask Oto nadciągają kumulusy Chyba rozumiesz co to znaczy Szatan szatan Szatan szatan oł je oł je Szatan szatan Szatan szatan oł je oł je Szatan szatan Szatan szatan oł je oł je Szatan szatan Szatan szatan oł je oł je Odpowiedz Link Zgłoś