Dodaj do ulubionych

Insomnia rozmiary spodni

07.05.23, 18:37
Jak wypadają? Z opisu wychodzi mi, że należy zamówić mniejsze niż zazwyczaj. Macie, polecacie? Koszulki fajne.
Obserwuj wątek
    • gaskama Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 18:53
      Mam dresowki. Zwykle są lekko oversize. Taki styl. Ja przy 170 cm wzrostu i kiedyś 64 kg kupowałam zawsze M. Teraz też te ciuchy nosze, mimo że ważę z 10 kg więcej. Jeśli zwykle nosisz s/m bierz s, ale jeśli nosisz m, to bierz m.
      • extereso Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 19:10
        To już zgłupiałam. Mam 164 i 60 kg ale jestem dość wyćwiczona. Mam 73 w pasie . Zawsze oczywiście nosze m. To kupowałabyś m?
        • gaskama Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 19:15
          Kurcze, nie wiem. A jaki model chcesz kupić? Nie są dobrze zwymiarowane na stronie? Ja kupuje w sklepie stacjonarnym.
          • extereso Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 19:25
            Nora .
            Dzięki za radę, przynajmniej coś już wiem. Skoro takie over nie wiem czy nie sprawdzę s najpierw.
            • gaskama Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 19:37
              Norę miałam M. Szybko się rozlazł ściągacz. I te paski mnie wnerwialy. Koleżanka z biura tez kupiła i poprosiła krawcowa, by jej te troki usunęła. To był jedyny zakup, z którego nie byłam zadowolona. I radzę w Twoim przypadku kupić s.
              • extereso Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 19:41
                Oj dzięki! To może przerzuce się na inny model.
                • gaskama Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 20:02
                  Ale widzę, że nora teraz też jest z wiskozy. Ja miałam z bawełny. Może te z wiskozy będą lepsze.
                  • extereso Re: Insomnia rozmiary spodni 07.05.23, 20:39
                    A inne które masz są z czego?
                    • primula.alpicola Re: Insomnia rozmiary spodni 08.05.23, 13:17
                      Inne są z bawełny z elastanem.
                      Dzianina wiskozowa lubi się mechacić.
                      • extereso Re: Insomnia rozmiary spodni 08.05.23, 13:24
                        A jesteś z nich zadowolona?
                        • primula.alpicola Re: Insomnia rozmiary spodni 08.05.23, 13:25
                          Nie mam Nory, tylko jakieś inne, bawełniane, tak, są ok, nie do zdarcia.
            • manon.lescaut4 Re: Insomnia rozmiary spodni 08.05.23, 11:24
              Kurcze, ematko dzięki! Miałam nic już nie kupować, ale bardzo mi się spodobały te Nora. Ciekawe, czy wysyłają do UK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka