lilia.z.doliny Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 07:45 Ale twoją osobą też nie jest zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:08 Kwiatuszku, JA nie jestem. Jestem mezatka szczesliwie od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
brubba Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 07:54 Odpowiem serio, próbując wyobrazić sobie, że jestem tym facetem i odwołać się do moich doświadczeń. Otóż też często, ku zdziwieniu otoczenia, najbardziej zbliżam się towarzysko z osobą, którą część ludzi określiłaby jako niższą ligę (sorry za określenie, ale oddaje sens). Np. przebywając w pracy wśród ambitnych biuralistek, każda po studiach, kursach, ze stylem życia "punktującym" w środowisku, ciuchami, fryzurami, autami ho ho ho - zakumplowuję się z panią sprzątającą: troje nieletnich dzieci i partner popija, zawsze brakuje do pierwszego, fryzura z kosmosu, stylówa z kosmosu, papieros i niewyszukana mowa - ale jest uśmiech, jest humor, jest dystans, i ludzkie podejście, i luz. Będąc wśród ambitnych biuralistek mam stale dupościsk - muszę udowadniać kompetencje lingwistyczne, legitymizować swoją przynależność do wysokiej ligi wakacjami, zajęciami dziecia, spełnianiem rozmaitych wymogów - ok. może i je spełniam, może i mogę się wylegitymować, a nieraz i przelicytować, ale nie chcę w sferze prywatnej brać udziału w ciągłej gonitwie o przystawanie do środowiskowego wzorca. Ze świadomością, że gdy ambitne panie zobaczą moje słabości, natychmiast uruchomią pogardę i odrzucenie, twierdząc, że jestem "nieciekawa" i niezasługująca na sympatię niczym ta kosmetolożka. To ja już wolę papieroska przy śmietniku z moją Panią Zosią niż sushi z krytyczną, oceniającą i rywalizacyjną biuralistką. Może ten facet ma podobnie? Może woli wylegiwać się w starej piżamce u boku przytulnej kosmetolożki niż pruć fale na desce surfingowej z ambitną i mającą ciekawe hobby Weroniką z działu audytu?... Na koniec dodam, że, również ku zdziwieniu otoczenia, zaprzyjaźniam się z bardzo wysoką ligą, do której wzdycha bezproduktywnie ambitny "średni szczebel". Wysoka liga też ma często, luz, dystans i pogodę, bo nie musi za bardzo rywalizować, przebijać się i udowadniać. Po prostu "średni szczebel" z gatunku aspirujących to, w moim odbiorze, najsłabsze towarzystwo. Męczące. Sztuczne. Pospolite i tuzinkowe, mimo przekonania o własnej wyjątkowości spowodowanej posiadaniem pięknego wyglądu, specyficznej diety i atrakcyjnego hobby. Sorry. Rywalizacja i krytycyzm u mnie je dyskredytują. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:13 Rany, po co tak kombinować. Może laska po prostu mu się podoba, jest domowa, gotuje, nie syfi w domu i chce mieć dzieci przed 30-tka. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:38 A do tego lubią podobne filmy, dobrze się dogadują, mają zbieżne cele życiowe. I tyle. Wartość bycia poliglotą w tworzeniu relacji partnerskiej jest zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:43 Ale mam farta- pracuję w dużej kancelarii prawnej, z samymi ambitnymi i zaradnymi dziewczynami, znającymi języki obce i jakoś są sympatyczne, pomocne i nie muszę przed nimi udawać twardzielki i obawiać się, że mnie będą oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
brubba Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:57 To dobrze, że masz takie fajne koleżanki, ale autorka wątku nakreśla inne biurowe środowisko: kobiety, które po jednym widzeniu już oceniły kobietę, wystawiły jej notę negatywną, skrytykowały zarówno ją, jak i tego, który śmiał się nią zainteresować, uczyniły śledztwo w SM celem ustalenia miejsca w rankingu owej niepoprawnej pani, potwierdziły ocenę negatywną... Niezbyt to zdrowe, ale często są takie środowiska. To ten niemiły przypadek. Na szczęście nie z twojej pracy - tylko się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:03 Niestety w takich biurowych środowiskach toksyczni ludzie często występują... Odpowiedz Link Zgłoś
kotobstrzykaubluzke Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:50 brubba napisał(a): > Po prostu "średni szczebel" z gatunku aspirujących to, w moim odbiorze, > najsłabsze towarzystwo. Męczące. Sztuczne. Pospolite i tuzinkowe Cudnie to podsumowałaś. Idealnie mój punkt widzenia. A zarazem koszmar typowej ematki, która nigdy z tego "średniego" szczebla się nie wyrwie. Podświadomie rozumie swoją średniość, gardzi nią, a próbując redukować dysonans nieskutecznie zagłusza, zakrzykuje swój status tworząc coraz bardziej absurdalne hipotezy. Jak autorka wątku. Żeby trzymać się jakichś mierzalnych wskaźnikow dodam, że w Polsce średniość to zarówno 5000, jak i 50 000 dochodu na osobę. Oczywiście umowna granica, ale dobrze obrazująca ogromną dominację tej średniości. PS Tak sama jestem w spektrum średniości Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:55 Nie, 50 tysięcy na osobę to w polskich realiach nijak nie jest średnio Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:00 12500 $ miesięcznie na osobę to nie jest średnio w żadnych realiach. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:03 Bardzo dobrze napisane brubba, mam podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:26 Eee tam, lepsze wątki zakładałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:53 >Nie zablysnela niczym, osobowoscia, intelektem, obyciem, wiedza. Nawet specialnie sympatyczna sie nie wydala. To, co wymieniasz to są zalety towarzyskie. Bycie w związku polega na czymś ciut innym. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:58 Dlaczego chcesz dyktować jakiemuś facetowi kogo ma sobie wybierać a kogo nie wybierać na partnerkę? Jego sprawa i nikomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:13 Alez ja nic nie dyktuje. Zastanawiam sie tylko, czemu ktos majac pod reka diamenty, siega po...kamienie? I to takie, ktorym szlifowanie nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:20 Diamenty🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:20 Jak ona po studiach otworzy salon i zacznie zarabiać 10-15 tysięcy, nadal będzie kamieniem? Szybciutko zmieni się narracja, wtedy taką kobietę z własnym biznesem i zaradną będzie warto mieć w kręgu znajomych. KAŻDY od czegoś zaczyna. Liczy się plan na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:22 Hehe, juz widze jak otworzy. No, chyba, ze jej pomoze finansowo partner. Podstarzala studentka zaocznej kosmetologi w wyzszej szkole leserowania. Nie chcialabym trafic do takiej 'specjalistki'. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:25 Takie też otwierają i zaskoczę Cię, jeszcze szkolą innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:36 Mam nadzieje nigdy nie trafic pod dach takiego salonu. Widze, ze jednak ematki sie zachwycaja, idzcie I placcie tysiace profesjonalistkom jej pokroju . Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:08 A jakie masz kompetencje, żeby oceniać jej przyszłą fachowość? I tak, wybierając kosmetologa nie interesuję się tym, czy błyszczy w towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:14 To, ze nie zna angielskiego to nie problem w tym przypadku. To, ze zaocznie konczy kiepska szkole w zaawansowanym wieku, jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:17 O, to Ty jesteś ekspertką od rynku edukacyjnego w zakresie kosmetologii, imponujące I umiesz ocenić, jaka będzie jakość jej usług? Marnujesz się w korpo, może otwórz swoją klinikę Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:20 Wiesz, Jak chcesz, to chodz do takich marnych salonow I eksperymentuj ze swoja skora I pieniedzmi. Pisalam o sobie, ja wybieram renomowane miejsca, gdzie pracuja osoby, ktore maja cos w glowie, a nie tylko ostrzykniete po taniosci usta. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:26 Na imprezie firmowej rozmawialiście na tematy z zakresu kosmetologii i zdążyłaś jej wiedzę ocenić??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:33 Sluchaj, z informacji jakie posiadam wynika, ze laska nie jest najbystrzejszym stworzeniem. Jaka wiedze mozna miec po zaocznym kursie w byle jakiej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:42 O, co za zmiana, teraz kurs, na początku wątku był studia Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:43 Niby studia, ale tyle warte co byle jaki kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:37 ggrr.ruu napisała: > O, co za zmiana, teraz kurs, na początku wątku był studia Najpierw była dużo młodsza, studentka i ładna. Teraz to podstarzała, kurs i klępa Pięknie zmienia się narracja tego trolla. Ale w sumie fajnie, pośmiejemy się w wolny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:42 Nie pisalam nigdy, ze duzo mlodsza, same sobie dospiewalyscie. Studentka przed 30, studiowac mozna cale zycie. Jest ladna, tanio podrasowana troche, ale niech bedzie, ze ladna. Ale czy to jakis wyjatkowa sprawa? Z takimi mozliwosciami dzisiaj wszystkie dziewczyny wygladaja dobrze. Studiuje, po prostu dla mnie jej studia sa tyle warte co jakis kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:05 Serio w ten sposób podchodzisz do ludzi??? Gdybym w ten sposób myślała, musiałabym patrzeć na większość kobiet z góry, bo jestem z wyksztalcenia inż. Informatykiem o specjalności sieci komputerowe, na szczęście nie odwaliło mi w tą stronę i nie lubię buców. Mam koleżankę kosmetologa i bardzo ją lubię. Lubię też hobbystycznie rozwijać się w kierunkach humanistycznych. Nie warto oceniać ludzi powierzchownie, bo można się zdziwić. Dziś studia można zrobić z palcem w nosie, nie są wyznacznikiem inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:07 A ty jakie studia kończyłaś i na jakiej uczelni? Ocenimy, czy coś warte. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 13:08 A jaki studia pokończyły te 'diamęty'? Pytam z ciekawości. Mnie kosmetologia wydaje się ciekawym kierunkiem. Jest tam sporo przedmiotów z zakresu medycyny, chemii, biologii i oczywiście szeroko rozumianego dbania o swoje ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:48 On chyba po prostu nie lubi nadętych dziuń Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:21 Nie odpisałaś diamenty,a wredne,zazdrosne babska. Wykształcone. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:05 W zasięgu ręki raczej ma plastikową biżuterię która chce udawać coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:29 zapomnialosiehehe1 napisała: > Alez ja nic nie dyktuje. > Zastanawiam sie tylko, czemu ktos majac pod reka diamenty, siega po...kamienie? > I to takie, ktorym szlifowanie nie pomoze. Szmaragdy i diamenty chciałbym ci dać Za jedną chwilę chwilę sam na sam Lecz dziś piosenkę mogę ci dać Na tyle mnie stać Cały ja 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:35 zapomnialosiehehe1 napisała: > Alez ja nic nie dyktuje. > Zastanawiam sie tylko, czemu ktos majac pod reka diamenty, siega po...kamienie? > I to takie, ktorym szlifowanie nie pomoze. Diamenty?! W Amwayu pracujecie?! Tam jak się dużo sprzeda to się zostaje diamentem, wiem bo moi znajomi zostali... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:04 zapomnialosiehehe1 napisała: > Alez ja nic nie dyktuje. > Zastanawiam sie tylko, czemu ktos majac pod reka diamenty, siega po...kamienie? > I to takie, ktorym szlifowanie nie pomoze. Może ma takie cechy charakteru i zainteresowania o których nie wiesz, a które jemu odpowiadają. Skąd mam wiedzieć dlaczego ktoś wybiera sobie takich a nie innych partnerów? Skąd ktokolwiek ma to wiedzieć poza samym zainteresowanym? Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:42 Jestem bardzo ciekawa dlaczego takie 'brylanty i diamęty' marnują czas na pracę w korpo, uganianie się za mężczyznami, którzy nie są nimi zainteresowani i obrabianiem dud obcym babom? Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:19 Ale ty jesteś wredna. Znam wiele osób, które na pierwszy rzut oka niczym szczególnym się nie wyrozniają, a są super. I takich wszędzie brylujących i wygadanych, a przy bliższym poznaniu - dno i wodorosty. Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:33 Nie jestem lubiana, nie potrafię w small talki, ludzie odbierają mnie jako wywyższającą się i nieprzyjemną a jednak, uważam, że w czterech ścianach jestem dla mojego partnera aniołem i najlepszą partnerką jaką może spotkać. Nie wiesz jaka ta dziewczyna jest w ich relacji, nie wiesz też co on sobie w niej ceni, może on nie chce wykształconej z intelektem? Może dziewczyna jest spontaniczna i zabawna, może uwielbia sex a może udawała trudną do zdobycia w przeciwieństwie do Twoich koleżanek. Mnie w tej historii przeraża takie ocenianie, coś złego w byciu ekspedientką w sieciówce? Praca jak każda inna. Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:46 Czytam, czytam i oczom nie wierzę… Jeśli to prawda to współczuje środowiska pracy i wcale się nie dziwię, że kolega ma dziewczynę spoza korpo. Bo to wasze korpo jakieś dziwne takie. Zajmijcie sie może pracą, a nie startowaniem do faceta, który nie ma na was ochoty i śledzeniem jego partnerki w w social mediach. Takie mądre jesteście, oczytane, a nie wiecie, że ludzie łączą się w związki z wielu różnych powodów i na serio znajomość języków jest na samym dole listy. A wygląd .. nie wam to oceniać. Zreszta, jakby nie patrzeć, młodsza od pan z korpo studentka raczej panie zostawia daleko w tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:50 Ale ona nie jest mlodsza! To nie jest mlodziutka swiezynka zaraz po liceum. Blizej jej do 30 niz do 20. Jest w tym samym wieku co poniektore dziewczyny z pracy. Nawet starsza od 2. Niestety, jesli chodzi o poziom zycia jest daleko w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:04 A skąd wiesz, jaki ma poziom życia? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 [...] 08.06.23, 10:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:26 Ale ty jesteś prymitywną babą 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:15 O rany, rusz swoją wyobraźnię. To że ludzie studiują trochę później niż inni, mają miej pieniędzy niż inni, może wynikać z wielu życiowych problemów: choroba, problemy rodzinne, problemy finansowe. Znam osobę, której zmarł współmałżonek, gdy miała dwadzieścia kilka lat. Życie nie zawsze przebiega pod linijkę, według planów i marzeń. Nie znam ludzi, których opisujesz, ale życzę im wszystkiego co najlepsze. Niech będą super szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:51 Egocentryczki o rozdmuchany ego. Chopy ewakuacja! Odpowiedz Link Zgłoś
muireade Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:04 zapomnialosiehehe1 napisała: > Mnostwo fajnych, b. ladnych, inteligentnych , ogarnietych, wyksztalconych, zaradnych dziewczyn bylo chetnych. > Faceci boja sie takich czy co? Bardzo wysokie masz o sobie mniemanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:09 A cos o sobie pisalam? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:09 A kto wątek założył? Gdybyś była taka jak ona, to raczej byś nie miała powodów, by jej tyłek obrabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
muireade Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 14:30 Inaczej wybór tego pana by Cię tak nie bolał. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 14:49 O sobie może nie pisałaś (nie przeczytałam wszystkiego), ale to w jaki sposób piszesz o innych, daje niemało informacji o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:23 Boze 🤦🏼♀️ Ile ty masz lat by zakladac takie watki Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:01 Może ją tylko bzyka. A może na tle zawistnych, nachalnych i stalkujących koleżanek z pracy wypada więcej niż dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowepole Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:12 Dlatego że w pracy nie szuka się romansów. To praca a nie agencja matrymonialna. Facet tylko potwierdził że ma klase a.wy możecie sobie dalej wzdychać. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:32 O właśnie! Stara mądrość ludowa mówi - gdzie się mieszka i pracuje tam się xujem nie wojuje 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:44 Nie musial brac z tej samej firmy. Jesli mial branie wsrod kobiet na poziomie u nas w pracy, na pewno mogl znalezc kogos z podobnej polki z innego korpo I nie tylko. Dlatego dziwie sie jego wyborowi. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:46 Widać ten wasz poziom jednak okazał się z jakiegoś powodu niewystarczający. Ale naprawdę, sama zachodzę w głowę, dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:51 Widocznie gość nie ma korpo fetyszu, no cóż poradzisz 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:07 zapomnialosiehehe1 napisała: > Nie musial brac z tej samej firmy. > Jesli mial branie wsrod kobiet na poziomie u nas w pracy, na pewno mogl znalezc > kogos z podobnej polki z innego korpo I nie tylko. > Dlatego dziwie sie jego wyborowi. Ale kogo obchodzi czemu ty się dziwisz. Ani jego, ani jej. Jakby on cię teraz czytał, to by pewnie śmiechem cię zabił, wraz ze swoją Ukochaną ofkors. Ty się dziwisz wisząc na ematce a oni obydwoje pewnie super spedzają wolny czwarteczek ciesząc się swoją obecnoscią! A ty taka oczytana, wykształcona siedzisz i się dziwisz, że ktoś nie dostrzega twojej "przezajebistosci" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:10 Bo lubi, bo ma taki pomysł na życie. Znam jednego faceta co gustuje w kosmetyczkach i paniach z grupy "biuti", tylko nie mogę powiedzieć o nim nic ciekawego, bo nie prezentuje sobą kompletnie nic z tego co opisałaś na wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 17:42 Może po prostu jest inteligentna emocjonalnie i nie chciała rozmawiać z grupą negatywnie do niej nastawionych, zazdrosnych, oceniających, starych... pań Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:23 Panien. Nie bójmy się tego napisać - starych panien. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:26 To jakaś obelga ma być? Nadajemy z XXI wieku, bycie panną, nawet starą to nie jest żaden powód do rozpaczy czy wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:32 Jakich starych panien? To sa mlode dziewczyny, mlodsze od niego czesto I od jego Kopciucha. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:38 Kopciucha? Hipergamia sięgnęła tak głęboko? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:38 Sama jest kopciuch, w dodatku bez wykształcenia, sadzisz błędy jak licealista, masz prymitywną narrację i w ogóle jesteś obrzydliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 20:18 zapomnialosiehehe1 napisała: > Jakich starych panien? > To sa mlode dziewczyny, mlodsze od niego czesto I od jego Kopciucha. A "Kopciuch" pewnie właśnie szykuje się do snu z Topfacetem🤣 a ty prymitywna wredoto? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:33 Zadziwiajace...pietnujesz tzw. stare panny? Myslalam, ze jako mama lesbijki wykazujesz sie wieksza tolerancja...chyba, ze zle doczytalam... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:37 Nie zrozumiałaś Na forum piętnuje się takie określenia i słusznie. Tu jednak powinno się wejść w narrację autorki wątku, bo inaczej nie zrozumie. Wyjątek potwierdza regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 17:49 Widać dobrze robi loda 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:03 Zawsze mi się wydawało, że ludzie są ze sobą bo coś iskrzy. Bo widzą w drugiej osobie podobne wartości? Nigdy nie kalkulowałam. Za bardzo nie interesowało mnie nawet gdzie mój o ecny mąż pracuje. Widziałam w nim dobrego człowieka. Nie pomyliłam się, 22 lata - to jedyna osoba a, która nigdy nie sprawiła mi zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:40 Może ją wynajął żebyście dały mu spokój Odpowiedz Link Zgłoś