andallthat_jazz 19.06.23, 23:21 nie przyjeli mnie. Mimo 2 zdanych egzaminow. Przeryczalam caly dzien. Ehhh.. Miesiac czekania. Ktos ma cos na muzyczna pocieszke. Bez dowalania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Tak jest...zle... 19.06.23, 23:34 www.youtube.com/watch?v=mEu8DrO9PbY Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 19.06.23, 23:37 Nie wiem jakiej muzyki słuchasz, ale przy tej piosence zawsze się uśmiechnę chociaż na 5 sekund Tylko Polacy mają pecha Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:00 Usmialam sie dzis pierwszy raz. Dziekuje! Nie znalam. Swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:14 Kocham miłością wielką. I ja wiem, że Skiba robi z siebie durnia (a kiedy nie robił), ale poczucie humoru (całego zespołu) doceniam, bo nie raz wyciągnęli mnie z chwilowego dołka. Ale żeby nie było tak słodko nie znoszę Skiby i zespołu oglądać w wywiadach, bo zachowują się jak skretyniałe dziadki Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:22 Utwor zacny. Slucham po raz czwarty i rycze... tym razem ze smiechu... Pana Skibe znam troche muzycznie, reszta mnie mie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:25 andallthat_jazz napisała: > Utwor zacny. Slucham po raz czwarty i rycze... tym razem ze smiechu... Pana Ski > be znam troche muzycznie, reszta mnie mie interesuje. podesłać ci parę takich troszkę prymitywnych ale dla mnie dość zabawnych? Może mamy podobne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:40 To oczywiste Big Cyc - Każdy facet to świnia (Official video) Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 01:52 Tu masz oryginał po niemiecku, choć wersja Big Cyc też mi się podoba m.youtube.com/watch?v=ZWH2RIVzgPg Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 01:58 eliszka25 napisała: > Tu masz oryginał po niemiecku, choć wersja Big Cyc też mi się podoba > > m.youtube.com/watch?v=ZWH2RIVzgPg O ile dobrze pamiętam Niemcy byli pierwsi. Później był jakiś spór o prawa autorskie do yrj piosenki. Tylko nie jestem pewna czy BIG CYC miał te prawa a Ich Troje to "ukradło", czy ogólnie inaczej było. Pamiętam tylko, że jakaś aferka była. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 02:37 Oryginalna jest piosenka Die Ärzte z 1998 roku. Wersje Big Cyc i Ich Troje są z 2002 roku, ale nie wiem, kto był pierwszy. Faktycznie była jakaś aferka, tylko nie mam pojęcia na czym stanęło. Ich Troje ma w ogóle sporo przeróbek niemieckich piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:41 To mniej Big Cyc - Nienawidze Szefa Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:44 To kocham za to, że czasami trzeba przypomnieć tym durnym chłopom, kto tu rządzi Big Cyc - Światem rządzą kobiety (Official video) Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 01:03 😂 Dzieki! Facci to swinie. 🙂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 01:10 Chcesz kontrę? Ogólnie nie przepadam, ale lubię tego posłuchać. Przeróbka, całkiem dobra ICH TROJE - BABSKI ŚWIAT (2002) jak na Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:46 Proszę bardzo: Video - "Olewam" Niezawodna nuta na tego typu smutki Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:57 To ja bym poszła bardziej w to Poparzeni Kawą Trzy, "Okrutna, zła i podła". [;OFICJALNE WIDEO 2D]; ale ich tez kocham Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 00:53 O i jeszcze to powinno pasować: Your Favorite Martian - Eff This Job (feat. Cartoon Wax) Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 01:01 No i to jest tak uroczo sentymentalne Ale jastem dość cyniczna i czasami lubię sie pośmiać z uczuć. Nie wyśmiewać konkretne uczucia znanego mi człowieka, ale tak ogulnie np z romantyzmu Enej - Kamień z napisem LOVE (Official video) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 09:56 Wybacz ale masz straszy gust muzyczny Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 11:37 simply_z napisała: > Wybacz ale masz straszy gust muzyczny > Hehe. Ogólnie słucham czegoś innego. Ale teksty Big Cyca mi humor poprawiają Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 05:50 🤣🤣 Elvis Presley performs Impossible Dream live at Madison Square Garden. jakosc kiepska, ale to jedyna wersja live Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 06:48 Ojej, przecież już na wykłady chodziłaś i byłaś zapoznana z panią profesor,która Cię przepraszała, że młodzież będzie się źle zachowywać? Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 06:50 Na pewno jutro ktoś zrezygnuje i jednak cię przyjmą. W telenoweli muszą być gwałtowne zwroty akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 10:11 W TEJ telenoweli okaze sie ze ktorys z egzaminatorow sie w niej zakochal i zacznie ja stalkowac i dzwonic domofonem ze jednak miejsce sie dla niej znalazlo. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 11:43 Byle tylko zdjęcia fiuta nie wysłał 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 20:45 Teraz pani profesor wyśle jej zdjęcie bobra. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana_50 Re: Tak jest...zle... 21.06.23, 14:15 silenta napisała: > Na pewno jutro ktoś zrezygnuje i jednak cię przyjmą. W telenoweli muszą być gwa > łtowne zwroty akcji. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 07:56 Do usług youtu.be/bEzKAqdfvUU Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 19:59 Kurde no. Czy tylko ja czekałam na takie zakończenie? Nie przyjęli cię z jakiego powodu, jeśli zdałaś konieczne egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 21:03 Zdać dwa egzaminy i nie być przyjętym to jednak wyczyn. Widocznie nawet wyobraźnia autorki ma swoje granice. A tak czekałam na historie studenckie. Ilu gołowąsów się w niej zakocha. Że wszyscy będą zdziwieni że jest najstarsza bo przecież wygląda na młodsza od najmłodszej studentki. Że zakochani mężczyźni i kobiety będą ją śledzić, wydzwaniać i nękać. I że nic nie może zjeść na stołówce, bo wszak na wszystko jest uczulona. Na szczęście może jeść raz w tygodniu, więc daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 21:12 Nie martw się. Jeszcze nic straconego. Zwrot akcji jak najbardziej jest tutaj możliwy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 21:18 Jeszcze nie wymyśliła, poczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 21:26 Na mnie ostatnio najlepiej działa shittyflute. Wiem, że to stare i na forum też już było, ale może przeoczyłaś SCHUBERT - AVE MARIA - SHITTYFLUTED MILEY CYRUS - FLOWERS - SHITTYFLUTED Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Tak jest...zle... 22.06.23, 02:50 Jezu rycze ze smiechu. Piekne, nie znalam! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Tak jest...zle... 20.06.23, 22:14 Translola - Smutku mój (nikt nie wie jak mi jest chujowo) Ależ proszę Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Tak jest...zle... 22.06.23, 09:25 Ale umieszczać w nocy szczujące wątki, które ci leciały jeden po drugim to mogłaś? Odpowiedz Link Zgłoś