Wszystkim Paniom z mojego wątku urodzinowego serdecznie dziękuję za życzenia, tym które pomyślały: "ursydia? jakaś nowa?" również

Był tort, były świeczki, był szempejn i obciachowy złoty napis HAPPY BIRTHDAY czyli klasyka. No i siusi bo dawno nie jadłam.
Forowiczka, która polecała Somnoxa - nie sprawdził mi się, naprawdę próbowałam ale tak mnie w.kurwiał, że którejś nocy dostał takiego kopa, że trafił starego w głowę. Stary i tak myśli, że na niego poluję bo zalewałam ostatnio wodą pocięte skórki banana w słoiku (do podlewania kwiatów)i po jego pytaniu "co to" odpowiedziałam, że kompocik na zimę dla niego.
Forowiczka któa pisała o takim organizerze na prochy - dziewczyno - pierwszy raz biorę wszystko co mam brać a trochę tego jest - to znaczy z tych ważniejszych to tylko dwa ale zaczęłam brać jakieś dodatkowe witaminy i o zgrozo lepiej się czuję o skórze, włosach i paznokciach nie wspomnę.
A propos włosów - Snejk jak kiedyś przyjadę w Twoje strony to stawiam Ci koktajl za tę farbę - moje włosy wyglądają bardzo dobrze, bo te żółte, smutne pasma są teraz jakie karmelowe właśnie i o taki efekt mi chodziło.
Forowiczka z Katowic , która poleciała mi dermatologa dla córki - dziękuję pięknie gdyż to był strzał w dziesiątkę i już widać efekty.
To co? Otwieramy wino?