mania_222 Re: Podroz - jaki kraj 06.08.23, 01:50 Z tych trzech to raczej Peru, ale ja najbardziej chciałabym do Nowej Zelandii. Na drugim miejscu jest u mnie Vancouver - Ottawa - Montreal. To byłaby moja podróż życia. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Podroz - jaki kraj 06.08.23, 07:57 Byłam we wszystkich trzech. Żaden to nie podróż życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Podroz - jaki kraj 06.08.23, 13:33 W pierwszych dwu byłam. Państwa leżące w obu Amerykach (poza parkami narodowymi w USA) nie interesują mnie na tyle, żeby wyskakiwać z kasy na podróż. Żadne Peru, Argentyny. Meksyki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Podroz - jaki kraj 06.08.23, 13:38 Każdy z wymienionych chciałabym zobaczyć, ale nie traktowałbym takich podróży jako wyprawy życia. Gdybym miała wybrać tylko jeden, to pewnie Peru, bo najmniej wiem o kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Podroz - jaki kraj 07.08.23, 11:57 Podróż życia dla mnie to byłaby Nowa Zelandia, albo Ziemia Ognista. Izrael i Maroko to raczej kierunki wakacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś