Dodaj do ulubionych

Rammstein koszulki

12.08.23, 21:29
Dziecko - zachwycone koncertem - zażądało koszulki.
Chcieliśmy kupić na koncercie, bo były.
Ale kolejki były nie do przejścia.
Obiecałam więc, że poszukam w sieci.
Macie może jakieś sprawdzone linki/sklepy, gdzie takie cudo można nabyć - bezpiecznie i nie za miliony monet?
Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • malia Re: Rammstein koszulki 12.08.23, 21:44
      co niebezpiecznego jest w kupnie koszulek ?
      Córka kupowała w tym sklepie, co prawda innego zespołu Tekst linku, było bezpiecznie smile, tylko bawełna na koszulkach trochę sztywna
      • 7katipo Re: Rammstein koszulki 12.08.23, 22:35
        W samych koszulkach pewnie nic; ja jestem zasadniczo noga w kupowaniu przez internet, umiem tylko w empiku i bilety na pociąg tongue_out
        Nie wiem, jakiś lewy sklep, goovniany towar, wezmą kasę nie przyślą towaru, takie tam 😊😉😉
    • gaskama Re: Rammstein koszulki 12.08.23, 21:47
      A tak z innej beczki ... dziecko (i ty) rozumiecie teksty piosenek R.?
      • 7katipo Re: Rammstein koszulki 12.08.23, 22:26
        Młody tak, ja nie.
        • krwawy.lolo Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 08:00
          W takim razie, jak Ci młody zadedykuje na Dzień Matki kawałek "Mutter", to się ucieszysz? wink

P.S.
          Tekst jest boski.
          • seaview Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 09:18
            Jeśli mają dobre relacje, to chyba bez sensu, żeby dedykował. 🙄
            • krwawy.lolo Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 09:20
              Przecież wpis opatrzyłem emłotykonem.
    • dvdva Re: Rammstein koszulki 12.08.23, 22:23
      EMP, chyba maja rabat dla nowych klientow
    • ichi51e Re: Rammstein koszulki 12.08.23, 22:25
      Ja po tych gwałtach bym chyba nie mogła…
      • szare_kolory Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 08:15
        Po jakich gwałtach?
        • marta.graca Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 09:20
          tvn24.pl/swiat/niemcy-till-lindemann-wokalista-zespolu-rammstein-jest-sledztwo-7175546
          • seaview Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 09:36
            Po podejrzenjach wykorzystywania, będąc precyzyjnym (ale w sumie po co).
            • marta.graca Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 09:46
              Skoro zostało wszczęte śledztwo, to podejrzenia musiały być w jakiś sposób uzasadnione.
              • seaview Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 10:44
                To znaczy, że ktoś złożył doniesienie, poza tym "podejrzenie wykorzystywania" i "gwałty", znajdź 10 różnic.
                • marta.graca Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 10:57
                  Nie, samo złożenie doniesienia to za mało, muszą być dowody, by wszcząć śledztwo. A jaki będzie wynik, to się okaże.
                  • seaview Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 11:10
                    Co najwyżej muszą być przesłanki, dowody dopiero się weryfikuje, słucha zeznań, czasami z rezultatem jak u Kevina Spacey'a.
                    Podobno u Tilla Lindemanna (bo to on jest przedmiotem podejrzeń, a nie cały zespół Rammstein, jak twierdzą niektóre nieprecyzyjne przekazy) upadł zarzut podawania narkotyków, został zarzut wykorzystywania seksualnego.
                    A ostatnie znane mi info jest takie:
                    www.eskarock.pl/radar/till-lindemann-wygrywa-proces-nastepny-czlonek-rammsteina-z-oskarzeniami-aa-rXkz-EFr9-96Ri.html
                    • marta.graca Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 11:31
                      Wygrał proces dotyczący publikacji, co nie ma nic wspólnego z tym, czy zarzuty faktycznie zostaną uznane za prawdziwe.
                      • seaview Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 12:47
                        Tak, na razie zostały uznane za niewystarczające do tego, żeby zrobić z nich artykuł.
                • krwawy.lolo Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 10:59
                  seaview napisała:

> To znaczy, że ktoś złożył doniesienie, poza tym "podejrzenie wykorzystywania" i
                  > "gwałty", znajdź 10 różnic.

Domniemanie niewinności do chwili uprawomocnienia się wyroku w przypadku oskarżenia o molestowanie seksualne nie ma zasadności. Nie na tym forum. Zresztą facet wygląda jak wściekły byk w rui, to musi być gwałcicielem.
              • szare_kolory Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 12:32
                marta.graca napisała:

> Skoro zostało wszczęte śledztwo, to podejrzenia musiały być w jakiś sposób uzas
                > adnione.

Nadal jednak nie można mówić o gwałtach a o podejrzeniach i śledztwie. Doniesienia prasowe są różne, pogłoski są różne. Biorąc pod uwagę twórczość Lindemanna nie zdziwiłabym się. Jednak wyroku jeszcze nie ma. Dlatego wstrzymajmy koniki.
                • seaview Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 12:49
                  O właśnie
      • alex_vause35 Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 09:28
        👍
    • brenda_bee Re: Rammstein koszulki 12.08.23, 22:45
      Kupowałam córce na all. Dałam coś ok. 60 zł, dobra jakość.
    • seaview Re: Rammstein koszulki 13.08.23, 09:19
      A perfumy z logo R+ któraś zna? Jak wynika z recenzji są przeciętne i mało kontrowersyjne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka