hippolina 14.08.23, 05:20 Macie? Używacie? Warto toto kupić? Czy dla dużego psa będzie dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 06:48 Moja nie chciała na niej przebywać, ale miałam taką zwykłą. Dałam swojej pani sprzątającej, ponoć jej kot był zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
alannda Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 07:18 Polecam zapytac psa. Moj sie na takiej macie nie polozy i nie ma zmiluj. Bedzie lezal obok i dyszal ale na mate nie wejdzie. Ale on w ogole jest dziwny jak na psa Po miesiacach zachecania, ignorowania w nadziei ze sie przekona mate oddalam koledze z pracy, ktorego pies ja uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 09:51 Nie, moja ma tak samo. Nie wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 07:34 Moja buldożka za nic nie chce. Będzie leżała obok. Matę zajął kot brytyjczyk, któremu zawsze gorąco. Ale bez większego entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 07:38 Może i bez entuzjazmu, ale gdyby nie chciał, to by nie zajął Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 08:04 Mam, pies odmawia leżenia na niej. Dwa koty też. Odpowiedz Link Zgłoś
kolteta Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 08:07 Mój pies za skarby świata nie chciał na niej leżeć. Nawet jak włożyłam jej do kojca to ją przesunęła i leżała na legowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 09:33 Polecam,my mamy z action i leży mój Ptysio jak mu gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 09:46 Trochę ironicznie to zabrzmiało w połączeniu ze zdjęciem, na którym Ptysia na macie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 09:34 Nasz labek nie chce. Woli wykopać sobie dziurę w ziemi i tam leżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 14:17 mojemu kotu, który lubi lezeć na balkonie, położyłam kiedyś zwykłą matę samochodowa, taką na szybę przednią. Ma też swoją poduchę ale jak zrobi mu sie za goraco to przenosi sie na tę matę i dosyć ją lubi. Szczególnie, że lekko szeleści. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 14:23 Moja psina nie chce się na niej położyć, ale jak leży obok maty i przesunie się ją na nią to już tak zostaje. Sami też czasem na niej siadamy bo naprawdę fajnie chłodzi Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 14:27 Mój kotecek nie chce na niej siedzieć. A szkoda, bo naprawdę przyjemnie chłodzi w łydki, kiedy podkładam ją sobie pod łydki podczas leżenia na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 15:18 Kupiłam w action, bo tania. Moja kota jej nie polubiła Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 15:52 Mój też nie lubi. Zauważylyście, że tylko psy osób trzecich uwielbiają a nasze nie? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 16:15 Mamy i żadne zwierzę jej nie akceptuje. Ja używam jej teraz jako podstawki na kolana pod laptopa, ale też się średnio sprawdza, bo mimo chłodku nogi pod nią są mokre, nie przepuszcza powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 16:43 Moją córka ma, ale jej suka też jakoś nie garnie się do korzystania. Tzn. niby czasem się kładzie, ale i tak woli zwyczajnie na chłodnych płytkach w przedpokoju się położyć. Ja chłodzę psy domowym sposobem, czyli po prostu odkrywam je mokrą, zimną szmatą/ręcznikiem. Żadne z nich nie lubi wchodzić do wody, kąpać się, pływać - ale zimną szmatę na plecach bardzo sobie cenią. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_1985 Re: Mata chłodząca dla psa 14.08.23, 16:52 Kupiłam ostatnio taka z Action,ale mega dziwna była i oddalam. MAta chłodziła się tylko wtedy kiedy pies na niej nie leżał. Bzdura totalna. Mój pies od maty woli zwykły dywanik albo wejść do baseniku małego..leje tam trochę chłodnej wody i sobie siedzi tam chwilę. Ewentualnie chłodne prześcieradło daje czy szmatę na schłodzenie.tez lubi. Odpowiedz Link Zgłoś