tanebo001 18.08.23, 23:38 www.o2.pl/kobieta/po-randce-weszla-do-lazienki-taka-niespodzianke-zostawil-mezczyzna-6931860737162144a tak swoją drogą jak ona to odkryła? A jakie ematka miała niespodzianki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: System ostrzegawczy na randce 18.08.23, 23:47 I tak lepsze niż to 🙄 wykop.pl/link/335042/pechowy-final-udanej-randki/ Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 09:36 borsuczyca.klusek napisała: > I tak lepsze niż to 🙄 Borsuczyca, co ty paczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 09:40 No co shit happens 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
len.len Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 09:42 Czy ta pani nie mogła po prostu wezwać ślusarza, który otworzy jej drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
len.len Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 09:46 A po tej randce to powinna ubrać się i wyjść, a nie gościć się w czyimś domu Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 10:06 Gościć to chyba nie jest odpowiednie słowo 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 12:32 Nie zrozumiałaś reklamy,? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 10:43 Co tam jest, bo mi sie nie owiera... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 10:47 Obejrzalam, ma facet szczescie, ze sie nie zwiaze z tą neurotyczką. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 00:26 Jak to jak odkryła? Podniosła deskę, żeby zdezynfekować kibel po obcym typie. Ja w życiu za dużo nie randkowałam to nie miałam zaskoczeń. Lat temu dwadzieścia jeden , gdy jeszcze chodziłam na randki, chłopak, który mnie podrywał zabrał mnie do (prawdziwej, to było coś!) restauracji. Cały wieczór opowiadał mi o tym jak piękna jest jego była dziewczyna oraz jak fantastycznie bzykał się z inną swoją byłą laską oraz jak jej matka próbowała go uwieść. Ze dwie godziny trwała ta narracja. Wysłuchałam tych fascynujących zwierzeń, nażarłam się i tyle się widzieliśmy. Do dziś nie wiem na kiego uja za mną latał. Ale obiad był pyszny, byłam zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 01:57 Z historii, które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się dość mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 08:19 Chłopak zaprosił mnie na obiad, ale do domu, obiad własnoręcznie przygotowany. Jedzenie było dość dobre, chociaż ani wyszukane, ani ładnie podane, ot zwykły obiad - mielone z ziemniakami i sałatką z pomidorów i ogórków. Ale to nieważne - ledwo skończyliśmy jeść, chłopak wstał od stołu i stwierdził, że on teraz musi się chwilę zdrzemnąć, więc zostanę na razie sama ("ale czuj się jak u siebie, może pooglądaj tv, ja zaraz wrócę"). No i zamknął się w innym pokoju, wkrótce zaczął pochrapywać, a ja zostałam przy stole nieposprzatanym po obiedzie. Znalazłam jakąś książkę i zaczęłam czytać, ale gdy po godzinie (!) facet dalej spał twardo , to stwierdziłam, że jak na jedną z pierwszych randek, to zachowanie faceta nieco dziwne... Więc się wyniosłam stamtąd. Więcej spotkań już nie chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 09:25 Może obgadamy szczegóły bo być może miałyśmy tego samego faceta. Były ze dwa spotkania i było miło, potem telefon, on wraca z Austrii, jechał w nocy, i chce zrobić przystanek po drodze. Ja byłam wtedy u rodziców i on wymyślił że weźmie pokój w hotelu, wyspi się i będziemy mogli się spotkać a potem on pojedzie dalej. Ale bardzo nalegał żebym ja wyszła się spotkać rano o 4 czy 5 i zaprowadziła go do tego hotelu. Byłam młoda i głupia i zgodziłam się. I jak myślicie, co było dalej? Otóż on powiedział że teraz pispi parę godzin bo pada z nóg a jam siedzieć w tym pokoju i go pilnować bo on ma tu swoje rzeczy, dokumenty, pieniądze i jak usnie to ktoś wejdzie i go okradnie. Też więcej spotkań nie chciałam, bo wyobraziłam sobie jak wyjedzamy gdzieś i na zmianę stróżujemy przy bagażach Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 10:20 To mi wygląda na cukrzycę i aspergera w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 10:20 tanebo001 napisał: > tak swoją drogą jak ona to odkryła? A jakie ematka miała niespodzianki? Zdradzę Ci sekret. Kobiety, kiedy idą do klopa, czasem rzucają okiem na muszlę, bo może trzeba ją wymyć. Ty możesz tego nie wiedzieć, bo u ciebie kibel myła mamusia, ale dobrze ci radze, zajrzyj, bo pewnie twoj sedes już żyje własnym życiem. W razie czego załóz wątek, na pewno znajdzie się dobra duszyczka, która ci napisze instruckję czyszczenia sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś
tromedlov Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 10:59 To jest w ogóle takie samozaoranie... No trudno o gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: System ostrzegawczy na randce 19.08.23, 11:32 Ja tam sie nie zdziwie jak ktoregos dnia zapyta jak sie obcina paznokcie, bo zawsze mamusia... Odpowiedz Link Zgłoś