ichi51e 26.08.23, 16:01 Chciałam sprawdzić co tam nawywijam wpisuje "Antoni K." - i wiecie co mi google podsuwa? Insta Antoniego Królikowskiego! Jaki to w ogle ma sens w dzisiejszych czasach...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Antoni K. 26.08.23, 16:17 Na gazecie było ze Antoni K. Z zarzutami cos tam cos tam nie doczytałam miałam sobie zetknąć przy kawce. Ale nie chciało mi się szukac wiec po prostu wrzuciłam „Antoni K.” Liczac ze google mi artykuł podrzuci. A tymczasem odesłało mnie do profilu Antka Krolikowskiego. Zastanawiam się jaki jest sens tych skrótów jak nawet google wie o kogo chodzi… Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Antoni K. 26.08.23, 16:21 No w moim mieście niegdyś pisali o ''Bogdanie Z. prezydencie miasta X'' 🤦 zresztą dziś senatorze Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Antoni K. 26.08.23, 16:28 Nieraz piszą też np Jan F., małżonek Anny powiedzmy Fijałkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Antoni K. 26.08.23, 16:41 > No w moim mieście niegdyś pisali o ''Bogdanie Z. prezydencie miasta X'' 🤦 zresztą dziś senatorze I w ten prosty sposób podałaś, z jakiego jesteś miasta Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Antoni K. 26.08.23, 20:29 mika_p napisała: > > No w moim mieście niegdyś pisali o ''Bogdanie Z. prezydencie miasta X'' ? > ? zresztą dziś senatorze > > I w ten prosty sposób podałaś, z jakiego jesteś miasta > "Szukaj mnie ..cierpliwie dzień po dniu'' Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Antoni K. 26.08.23, 16:29 Wpisz sobie Iczi X i zobacz czy wyskoczy twoj profil Odpowiedz Link Zgłoś