engine8t [...] 15.09.23, 01:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 11:48 taje napisała: > Ale dlaczego post poleciał? > No właśnie. Ja go przeczytałam. Był całkiem spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 11:54 Chyba nie można pisać na forum do konkretnych osób, kojarzę że jest coś takiego w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 11:56 Przecież cały wątek odnosi się do konkretnych osób. Nie można zakładać wątków "prywatnych" czyli "Daniela, pomóż" Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 11:57 Ja nie przebrnęłam, dotarłam tylko do PMS-ów i okresów Post był dziaderski i mizoginiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 12:28 był też niepoważny jak ten, co by grzybki podać, a potem zakopać Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:11 Właśnie bronię przecież. Był niepoważny, więc po co te poważne zarzuty o mizoginizm. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:15 Ujmę to inaczej, wg mnie było niesmaczne i obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:50 No było w treści takie... typowe dla twórcy, ale nie na poważnie, to znaczy nie tyle, żeby zaraz polecieć... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:00 No bo takie sa tu zasady i zwyczjae ze ematki decyduja co jest powazne i wazne a co nie. No i co wolno wojewodzie to nie tobie - .... A sam fakt ze post wywalono bo komus nie pasowal dla mnie samego jest zaskoczeniem do czego doszlismy - chociaz mial byc niczym innym niz humorem o czyms swiadczy - widocznie bya tam prawda kroa dotknekla ematkowe ORMO? W kazdym razie bardzo ineresujace i powinno wile oczy otworzyc na temat "sprawiedlisowci" feministycznej Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:11 wiesz co, engine, naucz się raz na zawsze, że sugestia, że kobieta zachowuje się tak, a nie inaczej, bo ma okres, jest ze strony faceta obrzydliwa. Co tam jeszcze było, że jak nie okres, to pewnie ematki naćpane. No, komplementy jak nie wiem co. Idź sobie z tymi komplementami daleko od forum i nigdy nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:36 A dlaczego to tak negatywnie zarezonwalo skoro nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Do Pani Danieli 16.09.23, 12:10 Oczywiście, że powinno było polecieć, obrażanie kobiet nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t [...] 15.09.23, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:11 Nie no, przecież żarty wąsatego wuja z miesiączki są taaakie śmieszne. No, co za głupia moderacja. Może pośmiejemy się z tego, co się dzieje w twoich gaciach? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:16 Cenzura nie jest najlepszym środkiem walki z dziaderstwem, zwłaszcza taka wybiórcza. Dużo gorsze rzeczy tu na forum wiszą. Z wąsatym humorem engina mi w ogóle nie po drodze, ale też nie podoba mi się wykasowanie jego wierszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Do Pani Danieli 16.09.23, 12:11 Jak lubisz chamstwo to ci się nie podoba jego kasowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nammkha Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 12:47 Dżizas, a trochę dystansu masz do siebie samej? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:22 borsuczyca.klusek napisała: > Toś się naprodukował 🙄 I go wycięli. Jak krew w piach. Biedny engine. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:05 Zebys wiedzila ile to Scotcha mnie kosztowalo zeby sie tak upic i tyel komplementow napisac ... Ale sie nie nameczyklem - szlo na zywo. A ja naprawde myslalem ze to bylo funny.. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:09 Nie pamiętam szczegółów ale wierszyk engina nie uderzył mnie jako obraźliwy (oprócz zwykłego dziaderstwa ale tu no surprise). I faktycznie był długi i chyba z przyzwoitymi rymami. Myślę, że tu cenzura zadziała zbyt nerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
nammkha Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 08:50 Najlepszy wierszyk )) Prawdziwy talent! Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 08:17 Dlaczego z katipo nie rymuje się nic - poza słowami powszechnie uznawanymi za sprośne lub obraźliwe? 🤔🥺 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 08:19 Do Katipo pisał Kochanowski pod lipą! (pozazdrościć...) Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 08:19 Do siebie też nie znajduje nic fajnego:p Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 08:21 Do szarmszejka Pisze serc zlodziejka Ze ma tanio do sprzedania Zlamane serca- na wystroj mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 09:01 Forumce szarmszejk jeden-dwa-trzy Niech każdy zazdrości kto patrzy Na jej śliczne zdjęcia W smukłej talii wcięcia Ją wnet znienawidzą bariatrzy Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 08:28 Coś tam się zawsze wymyśli, patrz wyżej 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 09:58 Paczę. Na wszystko jest sposób okazuje się - znakomite! 🤩😘 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 08:56 Eeee tam. Do naszej forumki Katipo Też pisze wielbiciel: "Kobito, Ja kocham szalenie I ja się ożenię Odpowiedz, czy pasuje Ci to." Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 11:11 Do katipo piszą zbóje, że się z niczym nie rymuje 🙄😒 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 10:32 Do geez_louise piszą śniadzi amatorzy polskich wiz. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 10:55 do Pani Świeżynki piszą git blondaski zbierając bursztynki tam gdzie złote piaski Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:24 A borsuczyca? Kto pisze do borsuczycy? Czyżby sami naturszczycy? Albo zboczenstw miłośnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:51 homohominilupus napisała: > Albo zboczenstw miłośnicy? > Jezu żebyś wiedziała, że kiedyś jeden napisał 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 15:02 Ja wiem, on na pewno chciał by go pazami poskrobała tu i ówdzie 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:32 Czasem jakiś pomylony Wypisuje do mi_zony Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:49 zona_mi napisała: > Czasem jakiś pomylony > Wypisuje do mi_zony > > Kiedy księżyc nocą świeci Śle on do wszystkich jak leci - Śle pogróżki i wywody O tym, jak to on byl młody, O tym, którą by ematkę Chciał widzieć jako sąsiadkę, Śle też durne gorzkie żale, Że go nie kochają wcale I że to nie jego wina, Bo on przeciez biedaczyna A stalkerem i wariatem Inni go robią przed światem, A on przeciez chetnie powie, Co mu się tam roi w głowie: Kto ma nickow sto, kto dwieście, W jakim kiedyś mieszkal mieście, Kto powinien dostac bana, Która jego ukochana... Jak tylko nastaje pełnia Folder spam się znów przepełnia... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 15:43 🤣🤣🤣 Czasem, bywa, inne świry Wchodzą w poczty_mi rewiry Agresorzy, gupki, trolle Czytać lęk - o ja pitolę... Jednak zdarza się nierzadko Czytać maile mową gładką Z uprzejmością napisane - To ematki są kochane 🥰🥰🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 14:35 A wszystkie ematki - panny, wdowy, i mężatki oraz te - lubiące jatki układają zgrabne palce, by wpisy nie były zakalcem Wszak tradycja wymaga, by elokwencja i ciekawość dały forum radość! Cytowalność w cenie, gdy chodzi o tworzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego72 Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 18:43 Odslona II: Jestem ciekawa, czy pani Mika Była świadoma, pisząc ten wątek, że ponad dwieście postów naklika stado tak płodnych grafomaniątek Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 21:15 Ta mała piła dziś i jest wstawiona Tak,tak to ona, to zawsze ona. Do laikiiki dziwne ludziki. Grzech jest śmiertelny,gdzie widły i wnyki. Dokopać, opluć wyśmiać i z głowy, To ona ma problem a obiad gotowy. Złośliwa trollica a nawet nie potrafi zrobić filetu w sosie śmietanowym pieprzowym. Lubię was. Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Do Pani Danieli 15.09.23, 23:16 Do piękniej mecenas Danieli Pisuje więzień z celi Może za dobre sprawowanie Prędzej na wolność się dostanie Drżą przed nią alimenciarze Bo długi wszystkie zaraz wykaże Słynie też z ciast i przetworów Na które licznych ma amatorów Odpowiedz Link Zgłoś