• taje Re: Buty 19.09.23, 20:12
      Mnie się nie podobają. Nie lubię kwiecistych wzorów.
      • mysiulek08 Re: Buty 19.09.23, 20:57
        kwiatkom i wzrokom mowie stanowcze NIE, nie tylko na butach, kolory, nawet wsciekle tak, wzorki nie

mam czerwone timberlandy, rozowe caterpilary, pistacjowe heliosy, skeczery w kolorach i maziajach ale takie martensy nie mieszcza sie w moim pejzazu wewn 🤣🤣

ale na kims, prosze bardzo smile
    • imponderabilia22 Re: Buty 19.09.23, 20:18
      Zarąbiste są
    • shmu Re: Buty 19.09.23, 20:52
      Będziesz w nich chodzic? Masz je do czego nosić? Potrzebujesz ich, bo nie masz butów na jesień, zime? Jak te odpowiedzi są pozytywne, to bierz, chyba że to 150 para na jeden sezon. Ja kupiłam sobie sneakersy w kwiatki i je noszę zawsze do pracy, tylko staram się żeby ubranie było bardziej formalne. Kupiłam je zamiast eleganckich butów bo w razie czegoś bardziej oficjalnego, coś tam na obcasie mam, a na codzien ma być wygodnie.
    • klaramara33 Re: Buty 19.09.23, 22:58
      Mam takie, są super.
    • ardzuna Re: Buty 19.09.23, 23:19
      Te kwiatki ładniejsze zapato.com.pl/pl/searchquery/kwiaty/1/phot/5?url=kwiaty
      Jak musisz, to kupuj. Rób, co czujesz. To twoje życie, niech nikogo innego twoje buty nie obchodzą.
    • mikams75 Re: Buty 20.09.23, 09:38
      fajne. A mierzylas i sa wygodne? Bo mnie wielokrotnie przechodzi ochota na buty po przymiarce. Zdecydowana wiekszosc jest niewygodna a martensy to juz w ogole nie sa ze mna kompatybilne. Dla urody butow na pewno nie warto sie meczyc.
    • piataziuta Re: Buty 20.09.23, 10:57
      Nie wybiję bo sama je sobie prawie kupiłam.

Moja metoda: oglądam przez kilka dni zdjęcia, jeśli po kilku dniach entuzjazm się zmniejsza, nie kupuję. Tu się zmniejszył właśnie.

Jeśli kupisz, wrzuć foto jak wyglądają na nogach.
    • tiffany_obolala Re: Buty 20.09.23, 11:21
      W podobnej sytuacji kupiłam sobie buty Maciejki. Trochę lżejsze niż Martensy, trochę tańsze, bardzo piękne big_grin
    • gryzelda71 Re: Buty 20.09.23, 12:59
      Powaznie pytasz ematki? Jedna połowa powie, że nie przystoi kobiecie, druga, że sobie nie wyobraź nie mieć kilku par w różnych kolorach.
      • triss_merigold6 Re: Buty 20.09.23, 13:23
        Mam buty w różnych kolorach, żadne nie są w kwiatki.
        • bene_gesserit Re: Buty 20.09.23, 18:29
          Trias, bez obrazy, żadna ematka nie podejrzewałby cię o posiadanie chociaż jednego buta w kwiatki
    • czekolladamientowa Re: Buty 20.09.23, 20:16
      Niniejszym uroczyście wybijam Ci z głowy te koszmarne buciory
      • abidja Re: Buty 20.09.23, 22:07
        czekolladamientowa napisała:

> Niniejszym uroczyście wybijam Ci z głowy te koszmarne buciory

Za pozno.
        Zamowilam.
    • mayaalex Re: Buty 20.09.23, 20:47
      Bardzo ladne, bierz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka