beata985 27.09.23, 12:22 Albo w sumie to nie, bo po co jęzor strzępić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazia_morska Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:24 Ile Ty masz tego urlopu?!?! Zamienisz się nam w Leanne! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:27 Oby nie! Nie życz jej źle! Beata, ostatnie zdjęcie wypisz wymaluj widok na zatoczkę na Korculi, gdzie bylam wieki temu jeszcze z exmalzonkiem. No ale w Cro takich zatoczek zatrzęsienie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:46 homohominilupus napisała: > > Beata, ostatnie zdjęcie wypisz wymaluj widok na zatoczkę na Korculi, gdzie byla > m wieki temu jeszcze z exmalzonkiem. > No ale w Cro takich zatoczek zatrzęsienie. > To akurat widok z zaostrogu na peljesac...korczula za nim jest... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:41 bazia_morska napisała: > Ile Ty masz tego urlopu?!?! Zamienisz się nam w Leanne! 🤭🫣 No właśnie wróciłam z Hvaru...ale co się tam wydarzyło pozostawię w Hvarze 🙈🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 14:13 beata985 napisała: > bazia_morska napisała: > > > Ile Ty masz tego urlopu?!?! Zamienisz się nam w Leanne! > > 🤭🫣 > No właśnie wróciłam z Hvaru...ale co się tam wydarzyło pozostawię w Hvarze 🙈🤣 Ja niby właśnie wróciłam z Grecji ale Hvar to Hvar... Zazdroszczę! > Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:42 bazia_morska napisała: > Ile Ty masz tego urlopu?!?! W tym roku 3 tygodnie ❤️ Zamienisz się nam w Leanne! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 23:54 No cos ty, nie obrazaj dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:28 Mam wrażenie że ten Twój urlop trwa już z miesiąc😊 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:45 Ja wręcz odwrotnie Ale cieszę się że nie musiałam wracać po tygodniu A propos wracania i wątku o fenomenie wyjazdów do Chorwacji..grupa wracała 21 godzin...Gdzie trasę pokonujemy w 12 godz...Chorwacja pokazała wszystkie fajerwerki...deszcz, ulewa, burza, trzęsienie ziemi a na końcu bura i co za tym idzie pozamykane mosty, drogi, tunele... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:54 Jak jechaliście, to ziemia się trzęsła? Mam pytanie: czy "na końcu bura" oznacza jeszcze jedną burzę, bo była wymieniona, czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 13:07 Ziemia zatrzęsła się w noc przed wyjazdem, byliśmy w pokojach, epicentrum było niecałe 40 km od nas, Bura to ich bardzo silny wiatr, na tyle silny, że właśnie pozamykali wszystko, 200km jechali chyba 6 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 14:26 Ciekawe co wówczas robią "geniusze" od wożenia rowerów na dachu samochodu w przypadku takiej bury. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 19:09 Całe życie wożę rowery na dachu, większość Skandynawii tak przejechaliśmy zmieniając miejsce pobytu co jakieś dwa dni, nigdy nic nam się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 19:11 Nie natrafiliscie na silny wiatr który przewraca takie rzeczy? Jeździcie maksymalnie 100 km/h nawet na autostradzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jahelena :D :D :D 27.09.23, 14:22 bywalec.hoteli napisał: > Mam pytanie: czy "na końcu bura" oznacza jeszcze jedną burzę, bo była wymienion > a, czy coś innego? bywalec.hoteli Re: Popularność Chorwacji 04.09.23, 09:35 Byłem - w Istrii, Dalmacji, Dubrowniku, Zagrzebie, Krka, Plitvicach itp. Nawet wyspa się znalazła. Ja znam angielski ale jako ciekawostka powiem, że czasami używałem tam języka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 13:45 Jesteś proszona w wątku gruu, w berżynowej odnodze o ćwiczenie, które w 3 minuty zmasakruje mi brzuch (oprócz scyzoryków i TRX pikeów, bo te znaju i robieju). Może być też tu. No weź, zostaw te lekcje! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 17:34 O! Słuchaj, jeśli to ma Ci zmasakrować brzuch w 3 minuty, to nie do mnie pytanie, bo ja takiego gwałtu na brzuchu nie robię. Skupiam się na głębokich i tu nie da się szybko. Płaskość to i tak się robi lodówką, wypoczynkiem i zarządzaniem stresem. Próbowałaś ćwiczeń na stojąco z obciążeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 18:39 primula.alpicola napisała: > O! Słuchaj, jeśli to ma Ci zmasakrować brzuch w 3 minuty, to nie do mnie pytani > e, bo ja takiego gwałtu na brzuchu nie robię. Szkoda. >Skupiam się na głębokich i tu ni > e da się szybko. Core mam mocny. >Płaskość to i tak się robi lodówką, wypoczynkiem i zarządzanie > m stresem. Jest raczej płaski, chodziło mi o ćwiczenie w stylu trx pike - nieoczywiste, a trochę wymagające, żeby w krótkim czasie aktywować mięśnie, które ostatnio zaniedbuję bo brakuje mi czasu na porządny, osobny trening brzucha (nie mam ani jednego dnia wolnego od dwóch tygodni, a jeszcze parę takich dni przede mną). > Próbowałaś ćwiczeń na stojąco z obciążeniem? Na brzuch? Chyba nie. 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 19:11 To spróbuj na stojąco, może to da ten nowy bodziec. Brzuchy lubią zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 20:46 Dzięki, pogugluję! Znam sporo dynamicznych na brzuch na stojąco (jeszcze przez chwilę nie mogę), ale z obciążeniem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 12:42 Phi! Też mi coś. W ogóle nie zazdroszczę, wcale a wcale. O! No ani trochę. O! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 15:22 Ja też- normalnie wręcz współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 15:57 O właśnie, to to to! Daj spokój, pani, takie widoki oglądać, na plaży się męczyć, piasek w dupę włazi, a jak piasku nie ma to jeszcze gorzej, kto to słyszał po kamieniach łazić. Słońce w oczy razi, woda zimna albo zupa gorąca, śmierdzi tam na pewno i nie ma schabowego 🙄 beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 15:58 Oraz bardzo przepraszam, zapomniałam o kluczowym argumencie mojej przymusowej znajomej - tam na pewno nie ma Biedronki! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 17:35 maleficent6 napisała: > Oraz bardzo przepraszam, zapomniałam o kluczowym argumencie mojej przymusowej z > najomej - tam na pewno nie ma Biedronki! Ribola!!! Jest ribola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 17:51 No tak...ale to nie jest nasza swojska, narodowa Biedronka.. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 14:13 Ale Ci fajnie! Udanego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 14:22 Zazdroszczę, tak pozytywnie. Ja w tym roku urlop spędzałam we własnym ogrodzie. Fajnie było, ale co wyjazd,to wyjazd. Przy życiu trzyma mnie plan wyjazdu na ferie zimowe, pierwszy raz do Włoch. I choć na nartach nie jeżdżę, to już nie mogę się doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 14:50 Chwilo trwaj! Wakacje zawsze są zbyt krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 15:17 Jak pieknie! Wakacje zdecydowanie powinny trwac przynajmniej dwa tygodnie A trzy-cztery to juz w ogole bajka Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 16:00 Pięknie! My wyruszamy w sobotę i też będę miała podobne widoki, o! Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 16:25 Z pierwszego zdjecia pomyslalam, że to chyba Grecja 🐈⬛ a z nastepnych ze Chorwacja Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 17:33 summerland napisała: > Z pierwszego zdjecia pomyslalam, że to chyba Grecja 🐈⬛ a z nastepnych ze Chor > wacja W sumie koszyczek w greckich barwach...mógł zmylić 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 17:44 Jest specjalne miejsce w piekle. Jak słowo daję. A tak serio, to życzę, żeby Ci się dłużyło i samych miłych wrażeń. A że zazdro to chyba jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 23:28 szare_kolory napisała: > Jest specjalne miejsce w piekle. Jak słowo daję. > A tak serio, to życzę, żeby Ci się dłużyło i samych miłych wrażeń. A że zazdro > to chyba jasne. ❤️❤️❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 21:03 No dobra, to pochwal się trochę tym co tam w tym Hvarze został ... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 23:28 No został...może jeszcze będzie jakieś spotkanie na szczycie i tyle...wszystko dobre co się dobrze kończy Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 23:49 Zazdraszczam. Piękne kolory, wielki błękit. Woda cud miód i orzeszki. Ja już zapominam o wakacjach i o lecie. Na letnie sukienki za zimno. Kupiłam dziś imbir do herbaty. Zapaliłam świeczkę. Jeśli chodzi o widoczki, to jesienne wyjazdy mój ukochany widzi tak: Raczej miejskie atrakcje niż plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 23:52 I księżyc w rzeczywistości dzisiaj wyglądał sto razy lepiej. Ciemno wcześnie już niestety ale księżyc nieziemski nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 28.09.23, 09:56 igge napisał: > Zazdraszczam. Piękne kolory, wielki błękit. Woda cud miód i orzeszki. A widzisz...na te widoczki musialam poczekać ponad tydzień, wcześniej wszystko było zamglone, kolory szarobure...nawet zdjęć nie robiłam, teraz dopiero zaczęłam > > Ja już zapominam o wakacjach i o lecie. Na letnie sukienki za zimno. Kupiłam dz > iś imbir do herbaty. Zapaliłam świeczkę. > > Jeśli chodzi o widoczki, to jesienne wyjazdy mój ukochany widzi tak: > > Raczej miejskie atrakcje niż plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Coś Wam napiszę... 28.09.23, 10:08 A u mnie nadal lato pełną gębą. Owszem, ranki chłodne, ale w dzień 27 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Coś Wam napiszę... 27.09.23, 23:56 Z kotem pojechalas ? ( chwyci, nie chwyci?) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Coś Wam napiszę... 28.09.23, 09:54 Hehe...nie, chciał raczej odpłynąć ze mną 😁 Odpowiedz Link Zgłoś