mariola233 01.10.23, 13:08 Witam, jak mija niedziela???My byliśmy w kawiarni fit Cake,córka ma dzisiaj 21 urodziny, jedliśmy pyszne ciasta,bardzo miło spędzony czas ,życzę Wam piękne miłego dnia 🌻🌺🌷🌹⚘️a kawiarnię bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika9933 Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 13:22 Wszystkiego najlepszego dla córki Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 16:16 Happy b-day dla córeczki! 🥳 Ja jeszcze w piżamie, odpoczywam po wczorajszym dniu 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 16:48 To Twoja córka? Gratulacje i najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 17:12 Tak, dzięki. Wszystko, razem z pogodà dopisało, ale najbardziej mnie cieszy, że już po wszystkim 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 19:18 Gratulacje! Badz dobra tesciowa🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 21:28 Najlepszego dla córki. Bardzo ładna dziewczyna, dzięczna 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 17:46 Wygląda, że uroczystość została wyreżyserowana "na ostatni guzik". (To nie zarzut,stwierdzenie faktu. ) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 20:44 Tak było. Córka wszystko sama organizowała. Kiedyś tu był wàtek o tym kiedy uznaliśmy, że dzieci sa dorosłe i dla mnie to było wczoraj. Jestem z niej dumna 🥹 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 19:54 A czemu wszyscy na czarno (oprócz córci ofkors)? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 21:21 Mnie się podoba. Bardzo elegancko. Gratulacje dla córki! I dla dzielnej mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
jahelena Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 21:23 Wypełzła spod kamienia po taktycznym zniknięciu rosapulchra-0 napisała: > A czemu wszyscy na czarno (oprócz córci ofkors)? > Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰 02.10.23, 14:56 rosapulchra-0 napisała: > A czemu wszyscy na czarno (oprócz córci ofkors)? Bo to jest bardzo dobra koncepcja 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Cześć piękne 🥰 02.10.23, 15:12 Zgadzam się - wygląda się elegancko, szczuplej i nie ma problemu z koordynacją koloru sukienek wśród druhen. A na dodatek czarną kieckę można potem założyć na wiele okazji, w przeciwieństwie do tradycyjnych weselnych kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 16:29 Sto lat dla córeczki! Wymieniamy się z małżonkiem fotkami. Ja z marszu miliona serc i z tarasu - on zabytki secesyjne. Dzieci na koniu teraz. Chyba nie chce mi się robić obiadu dla nich i tak nie są głodne. Kawiarnia i ciacha będą jutro po weterynarzu. Teraz idę po lody słony karmel z zamrażarki i kawusię. Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 20:34 Ja odpoczywam przed bardzo intensywnym tygodniem. Koty pomagają mi w relaksie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
jahelena Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 20:39 Ktoś uwierzył w "córeczkę"? Tak jak w ten dom bywalca? "D Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 21:17 A jednak małe espresso plus tiramisu we włoskiej knajpie było już dzisiaj . I pizza pycha na pół z synem. Dzieciaki wymyśliły wycieczkę w nieznane o zachodzie dłońca po mieście i nad rzeką i na koniec wylądowaliśmy , z psem i z ochotą na wino i talerz makaronu i deserek nie w domu. Teraz oblega mnie reszta zwierząt. I 9 symfonia Mahlera. A w aucie był vito bambino. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 01.10.23, 21:19 igge napisał: > pizza pycha na pół z synem. Synożercom mówimy stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Cześć piękne 🥰 03.10.23, 00:30 ( swoją drogą syn ma zacne ok 2m wzrostu, nie dałabym rady go połknąć, za duży) Odpowiedz Link Zgłoś