Dodaj do ulubionych

Wątek obyczajowy

19.10.23, 20:05
W aferze wizowej. W rozmowie z odeta moro Michał Kamiński stwierdził ze ten wątek niebawem wypłynie, jest mu znany, nie może o nim mówić z uwagi na dzieci oraz nie chodzi o kobiety. Ematka może poluzować wodze fantazji bo ja przyznam ze mnie to już przerasta🙄
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 20:08
      Podejrzewałam i tak, uważałam, że nie chodzi o kobiety. A teraz sobie poczekam spokojnie.
    • anorektycznazdzira Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 20:23
      A polski kler był jakoś zamieszany w tę aferę? Bo jeśli tak, to wszystko jasne suspicious
      • turbinkamalinka Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 20:57
        anorektycznazdzira napisała:

> A polski kler był jakoś zamieszany w tę aferę? Bo jeśli tak, to wszystko jasne
        > suspicious
        >

Oczywiście że jest zamieszany. Przecież chciał pomóc tym wszystkim złąkanym duszyczom smile
      • livia.kalina Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 23:04
        W sumie to Michał Kamińki już wiele wyjasnił:
        "Odeta Moro nie dawała jednak za wygraną i próbowała wyciągnąć ze swojego gościa nieco więcej informacji. — Wiem więcej, niż mogę powiedzieć. Także dlatego, pani redaktor, że jest jeszcze rano i nas mogą dzieci oglądać. A afera wizowa ma także wymiar taki, o którym będzie można w Polsce mówić po godzinie 22, żeby nikogo nie bulwersować — zaznaczył gość "Onet Rano.".

Na koniec tego wątku Michał Kamiński podkreślił, że skrywane informacje nie dotyczą kobiet, ale mężczyzn."

www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/michal-kaminski-o-aferze-wizowej-dopiero-poznamy-jej-paskudny-aspekt/dn6lqgd,79cfc278
        • borsuczyca.klusek Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 23:18
          Wiza za seksy?
          • misiamama Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 08:15
            ale 240 000 wiz?
            w sumie, ksiądz Tomasz już obśmiał nas za tę "orgię" w kilka sztuk.
            • falofilia.falofilia1 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 08:41
              misiamama napisała:

> ale 240 000 wiz?
              > w sumie, ksiądz Tomasz już obśmiał nas za tę "orgię" w kilka sztuk.

.
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/tf/ed/7hub/Z1b6lOyJNFwM2vXpX.jpg

.

• angazetka Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 23:06
      Jestem po 14 godzinach z niemowlakiem, poproszę jaśniej.
      • livia.kalina Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 23:12
        www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/michal-kaminski-o-aferze-wizowej-dopiero-poznamy-jej-paskudny-aspekt/dn6lqgd,79cfc278
    • magda.z.bagien Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 23:09
      Wiadomo kto kogo? I czemu właściwie Wawrzyk trafił do szpitala?
      • livia.kalina Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 23:12
        Wawrzyk trafił z ranami na rekach.
        • falofilia.falofilia1 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 08:43
          To się jeszcze okaże gdzie były te rany ...
        • martishia7 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 11:07
          Stygmaty?
      • lauren6 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 11:01
        Z Wawrzyka robią wariata, by obniżyć rangę jego zeznań.
    • melisananosferatu Re: Wątek obyczajowy 19.10.23, 23:16
      Oesu, dajcie swoje przypuszczenia bo mam jeszcze pare maili do wyslania i mozg mi sie lasuje od przeprawy z irlandzkimi urzednikami.
      • misiamama Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 08:15
        ale najwyraźniej nikt nic nie wie, poza tymi sugestiami Kamińskiego.
      • jasnoklarowna Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 08:48
        Można podejrzewać ze ktoś był szantażowany wyjawieniem preferencji? I w ten sposob zmuszany do współpracy? Albo że ta praca do której mieli coniektorzy przyjeżdżać miała charakter męskiego towarzystwa dla mężczyzn? Bo mam nadzieje ze nie chodzi o żadne wykorzystywane dzieci. Ale to tylko lekkie przypuszczenia. W sumie może to być wszystko.
        • falofilia.falofilia1 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 10:48
          jasnoklarowna napisała:

> Można podejrzewać ze ktoś był szantażowany wyjawieniem preferencji? I w ten spo
          > sob zmuszany do współpracy? Albo że ta praca do której mieli coniektorzy przyj
          > eżdżać miała charakter męskiego towarzystwa dla mężczyzn? Bo mam nadzieje ze ni
          > e chodzi o żadne wykorzystywane dzieci. Ale to tylko lekkie przypuszczenia. W s
          > umie może to być wszystko.

Robi się coraz ciekawiej .
          pees
          Co u tego posła Wawrzyka ? Czy u niego jest klucz do tych wielu zagadek wizowych i hm hm okołowizowych ? A może klucz do wielu zagadek hm hm okołowizowych jest u Kamińszczaka ? To zagadki głównie dla żurnalistów niech niuchają .

-
          " Mojego biednego ojca, ateistę i antyklerykała mam z księdzem chować?? To musiałabym go chyba nienawidzić jak Kolbe Żydów a tymczasem ja go kocham jak Matka Teresa pieniądze " - livia.kalina
        • lauren6 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 11:03
          Ja zrozumiałam, że chodziło o wizy w zamian za usługi seksualne i chodziło o wykorzystywanie mężczyzn.
        • borsuczyca.klusek Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 11:31
          jasnoklarowna napisała:

> Można podejrzewać ze ktoś był szantażowany wyjawieniem preferencji? I w ten spo
          > sob zmuszany do współpracy?

O i to ma jakiś zarys sensownego scenariusza. Ciekawe czy kiedyś dowiemy się prawdy.
    • kk345 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 11:05
      A dlaczego Kamiński zasłużył u ciebie na wielkie litery, a Moro już nie?
      • misiamama Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 11:29
        Wina autokorekty, która imię i nazwisko Michała Kamińskiego kwalifikuje poprawnie, natomiast imię Odeta jest dla niej nierozpoznawalne (podkreśla jako błąd), a nazwisko Moro uznaje za rzeczownik pospolity. Także ten, przepraszam Panią Odetę Moro.
    • semihora Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 11:30
      Zdaje się, że teraz to się nam posypią skandale na prawicy tongue_out
      • gronostajka Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 12:43
        Kurcze, ledwo orgia na parafii się skończyla i jeszcze dobrze nie rozwinął się wątek (kolejnego) seksskandalu w Konfie, a tu wyskakują następni...jak żyć w tym kraju, jak żyć???
    • ariathedevil Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 12:23
      Poczekam na rozwój wydarzeń. Niestety, może być ciekawie.
    • falofilia.falofilia1 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 12:33

Tu jest pewien ślad , okołowizowy powiedzmy :
      pl-pl.facebook.com/sokzburaka/
    • falofilia.falofilia1 Re: Wątek obyczajowy 20.10.23, 12:42

.
      https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/391626972_851197303248405_1422013771445377701_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=OvAWsF9TtcMAX--1HWt&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfAZFjD-j0RwnOwJCSkXZvvKYyE_6PReqV6pfXAwQE9hUg&oe=65368C62

.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka