Dodaj do ulubionych

Steczkowska zawarla pakt z diablem

21.10.23, 21:37
Ogladam The voice i jestem pod wrazeniem jej wygladu i figury.
Obserwuj wątek
    • bene_gesserit Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 21.10.23, 21:49
      Ma niesamowitą figurę, ewidentnie efekt bardzo ciężkiej pracy. Twarz to już zasługa fachowców (dla Steczkowskiej brawo za nieprzeginanie). Ale diabeł poskąpił, jeśli chodzi o dokonania artystyczne - z tym głosem i talentem powinna osiągnąć o wiele więcej.
      • akseinga1975 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 21.10.23, 21:54
        No wlasnie ta figura taka nieprzetrenowana bo miesni nie widac ( z calym szacunkiem dla ematkowych fitnesek) to samo twarz wiadomo, ze zrobiona ale bez efektu napompowania.
      • simply_z Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 21.10.23, 21:55
        Genetyka też, tam wszystkie siostry są zgrabne i szczupłe. Twarz poprawiona, nos, usta ale wygląda naprawdę dobrze.
        • akseinga1975 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 21.10.23, 22:07
          Figura to przede wszystkim warunki wyjsciowe. Twarz wiadomo, ale w ciemno oddalabym sie w rece jej lekarza medycyny estetycznej.
          • opal201 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 21.10.23, 22:19
            Ona ma genetycznie taką figurę, znam osobę w jej wieku co ma identyczną, tyle, że jest wyższa. 166cm wzrostu i niecałe 48 kg, piękne nogi,wrzucałam tu zdjęcie jej nóg.
            • ivaz Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 21.10.23, 23:04
              Zgadza się to genetyka, ja też mam to szczęście, w mojej rodzinie wszystkie kobiety są drobne, szczupłe i filigranowe, z taką dziewczęcą figurą.
            • kocynder Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 09:22
              Genetyka też, ale i ogrom pracy. Owszem, warunki początkowe miała sprzyjające, ale oprócz warunków wyjściowych - widać też masę pracy, a równocześnie, właśnie, z umiarem.
            • larix_decidua77 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:43
              opal201 napisała:

> znam osobę w jej wieku co ma identyczną, tyle,
              > że jest wyższa. 166cm wzrostu i niecałe 48 kg, piękne nogi,wrzucałam tu zdjęcie
              > jej nóg.
              Przecież to jest osoba z niedowagą, bmi 17. Może wyglądać dobrze o ile ma 12 lat. Co cię zachwyca?
              • znowu.to.samo Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:12
                To prawda wygląda rewelacyjnie
                Ogrom pracy, higieniczny tryb życia, zero używek, wysypianie sie, dieta, sport

Głos świetny ale repertuar słaby
                Za bardzo skupia sie na strojach scenicznych i tu często dryfuje w stronę kiczu
              • seeview Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 07:56
                Jak napisać, że jesteś gruba nie pisząc, że jesteś gruba.
    • kaskaz1 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 02:51
      Dużo też robia piękne włosy. Czy naturalne trudno powiedzieć.
      • simply_z Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:25
        Doczepy
    • waleria_bb Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 05:57
      To nie jest pakt z diabłem, a zabiegi, operacje i dużo upiększeń (makijaż permanentny, doczepy i inne). Figura super i pewnie dużo wysiłku kosztuje jej utrzymanie, twarz to już przykład dobrej roboty specjalistów i potwierdzenie, że nie warto bać się ingerencji.
      • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 07:15
        Dowód na to jak z kobiety z kontrowersyjna twarzą nie w kanonie można dziś zrobić wszystko, gdy poświęci się na to pół życia i dużo pieniędzy. I takie osoby jak ona dostają gratyfikacje społeczne tylko za wygląd bo nie trzeba być gwiazda, wystarczy wyladowac w takich okolicznościach życiowych ze ma się czas i pieniądze. Gdyby Steczkowska pracowała w gastronomi miała minimum środków i brak czasu to by byla brzydka moze tylko zgrabna kobieta bo takie geny, choć i to nie jest takie pewne bo pewnie by tyla przez kortyzol tak jak tyją styrani pracownicy na niskich szczeblach.A biorąc pod uwagę wiek byłoby ogólnie jeszcze gorzej.
        • mama-ola Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 09:38
          I co właściwie chciałaś przez to powiedzieć?
        • znowu.to.samo Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:15
          Nie od dziś wiadomo że uroda niczego w życiu nie przesądza. Brzydka kobieta ale pewna siebie i inteligentna może osiągnąć znacznie więcej niż głupiutka piękność
      • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:09
        waleria_bb napisał(a):

> Figura super i pewnie dużo wysiłku kosztuje jej utrzymanie, twarz to już przykład dobrej roboty specjalistów i potwierdzenie, że nie
        > warto bać się ingerencji.

Polemizowałabym. Wystarczy popatrzeć na E.Górniak - interwencje zniszczyły jej wielką urodę, a podejrzewam, że specjalistów miała bardzo dobrych. Nigdy nie wiadomo, kto i jak będzie wyglądał po zabiegach i poprawkach.
        • bene_gesserit Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:27
          Przecież wola klientki też się liczy. I morale lekarza. Są chirurdzy, którzy nie ulegają zachciankom a'la Michael Jackson, są tacy, którzy na żądanie, które ewidentnie jest objawem dysmorfofobii, mówią bez mrugnięcia okiem jak sobie pani życzy i z błyskiem w oku liczą już kasę w myślach.

Efekt zabiegu albo operacji - zwłaszcza takiej przesadzonej można przewidzieć z dużym prawdopodobieństwem.
          • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:39
            Ale skąd założenie, że Górniak miała/ma dysmorfofobię a Steczkowka nie? Tego nie wiemy. Może tkanki Górniak zareagowały jednak gorzej niż u Steczkowskiej.
            • simply_z Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:26
              Wlasnie
            • aandzia43 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:57
              Ale twarz Górniak to chyba nie jest efekt jednorazowego zabiegu wypełniania i fatalnej reakcji organizmu. Konsekwentnie pcha sobie w twarz od lat coś, nawet nie chcę wiedzieć co. Lustro ma więc najwyraźniej jej wola tak wyglądać. Steczkowska wygkada rozsądnie bo ma lepszy gust.
              • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:03
                No nie wiem. Obstawiam, że zarówno Górniak, jak i Steczkowska mają tę samą obsesję bycia piękną i młodą oraz bardzo dobrych specjalistów, ale różnica polega chyba na tym, że Górniak zaczęła gorzej wyglądać już po ciąży czyli jeszcze przed 35 r.ż., a Steczkowka zupełnie nie, a dzieci ma troje. Może dlatego, że E.G. sporo przytyła, może jakieś zmiany hormonalne, nie wiem. Górniak ma też domieszkę krwi cygańskiej, a te kobiety chyba szybciej się starzeją.
                • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:12
                  Tyle ze Górniak miała bardzo ładna twarz naprawdę dobre rysy a Steczkowska miała brzydka wyjściowo aczkolwiek dla konesera bo specyficzna niż szkaradną a po latach zabiegach itd można zobaczyć jak to wyglada wiec tam za wszystko odpowiedzialna jest praca nad twarzą i kasa.
                  • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:18
                    Górniak się zeszpeciła już z 20 lat temu, powiększające niepotrzebnie usta i zmieniając kształt zębów.
                  • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:22
                    Oczywiście, że rysy twarzy miała niesamowite, była piękna.
                    • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:29
                      Piękna naturalnie i co z tego jak i tak zawsze Steczkowska podobała się bardziej nawet Anja Orthodox miała lepsza bo ladna twarz a nikt by jej nie porównał na korzyść do Steczkowskiej bo w tym świecie naturalna uroda nie jest konieczna by się kobieta zachwycać konieczne są pieniądze i czas.
                      • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:31
                        Ogólnie dowód na to jak nas ogłupily koncerny i branża beauty żeby zarabiać na kobietach kokosy dziś oceniamy urodę na zasadzie kto lepiej lub gorzej zrobiony kto trafił na dobrego lekarza a kto na złego. Szkoda mi dziewczynek które obecnie dorastają.
                        • sattwaguna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:40
                          Właśnie to próbuje powiedzieć. Chciałbym zapytać tych wszystkich wyrażających tu zachwyt nad efektem. Czy chciałyby by ich córki tak robiły? Poświeciły tyle uwagi, pracy, pieniędzy, wysiłku tylko po to by zatrzymać starzenie? Bo ja bym nie chciała by moja córka uznała, że zwolnienie procesu starzenia wyglądu było warte takiego wysiłku.
                          • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:45
                            Córkom ematek to grozi prędzej depresja i zaburzenia ponieważ oglądają i natykają się na zdjęcia zoperowanych, znakowanych doinwestowanych za kupę kasy fagat czy jak im tam
                            • sattwaguna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:49
                              Młodsza strona tej samej monety.

Czy ematki pokazują te fagaty swoim córkom i mówią- no popatrz jak dobrze o siebie dba. Bo kobieta powinna o siebie dbać.
                              Raczej nie.
                              To czemu walka ze starzeniem zbiera pochwały?
                              • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:12
                                Ja się nie zachwycam przeróbkami bo i tak lepsza jest rozczapirzona Heidi Klum bez mejkapu.
                                • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:34
                                  taniax napisała:

> Ja się nie zachwycam przeróbkami bo i tak lepsza jest rozczapirzona Heidi Klum
                                  > bez mejkapu.

A Heidi Klum nie jest po zabiegach i poprawkach? Z jej poziomem próżności, parciem na szkło i możliwościami? Oczywiście, że jest, w jej branży i świecie to normalność.
                                  • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:36
                                    Ma piękną twarz bez scenicznego makijażu ala Steczkowska.
                                • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:47
                                  taniax napisała:

> Ja się nie zachwycam przeróbkami bo i tak lepsza jest rozczapirzona Heidi Klum
                                  > bez mejkapu.

W tej branży to przeróbki mają także David Beckham czy Jared Leto, więc o czym tu gadać? To raczej bezcelowa dyskusja...
                          • hungaria Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:00
                            Ale czym tu się różni Steczkowska od Woźniak, Górniak, Rozenek, Warnke - pierwsze nazwiska, jakie przyszły mi do głowy. Czasem efekt jest lepszy, czasem gorszy, ale nie bardzo rozumiem, dlaczego takie emocje wzbudza akurat Steczkowska. Ja np. bardzo zazdroszcze samodyscypliny osobom, które regularnie ćwiczą i mogą pochwalić się dobrymi efektami.
                            Poza tym nie oszukujmy się, w przypadku ich wszystkich wygląd odgrywa dużą rolę (chociaż osobiście wolę aktorki, które nie straciły mimiki). Ciągle widzą się na zdjęciach/ekranie i czy chcą, czy nie chcą, są znacznie bardziej świadome swojego wyglądu, ewentualnych mankamentów i upływu czasu niż przeciętna Grażyna. Są też nieustannie przez pryzmat wyglądu oceniane, na plus i minus.
                          • waleria_bb Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:26
                            Jak ta hipotetyczna córka czułaby się szczęśliwa i nie miała fiksacji na tle wyglądu i poprawek- czemu miałoby to smucić?
                            To nie jest z automatu tak, że ktoś robiący zabiegi ma obsesję na punkcie zatrzymania starzenia i żyje tylko tym.
                          • znowu.to.samo Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:28
                            sattwaguna napisał(a):

> Właśnie to próbuje powiedzieć. Chciałbym zapytać tych wszystkich wyrażających t
                            > u zachwyt nad efektem. Czy chciałyby by ich córki tak robiły? Poświeciły tyle u
                            > wagi, pracy, pieniędzy, wysiłku tylko po to by zatrzymać starzenie? Bo ja bym
                            > nie chciała by moja córka uznała, że zwolnienie procesu starzenia wyglądu było
                            > warte takiego wysiłku.

Po pierwsze ona MUSI wyglądać dobrze, bo to jest ściśle związane z pracą
                            A moja córka gdyby było ją na to stać?
                            Czemu nie miałaby sobie poprawić tego i owego?
                            Oczywiście w granicach rozsądku, nie mówie o biuście w rozmiarze z filmów dla dorosłych albo tatuażach czy piercingu na całym ciele
                            No ale nawet gdyby tak zrobiła to cóż, musiałabym sie z tym pogodzić
                      • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:35
                        kariwitch00 napisała:

> Piękna naturalnie i co z tego jak i tak zawsze Steczkowska podobała się bardzie
                        > j nawet Anja Orthodox miała lepsza bo ladna twarz a nikt by jej nie porównał na
                        > korzyść do Steczkowskiej bo w tym świecie naturalna uroda nie jest konieczna b
                        > y się kobieta zachwycać konieczne są pieniądze i czas.

Pierwsze słyszę, że Steczkowska podobała się bardziej. Urodą Górniak zachwycano się od początku jej kariery, niestety, ta uroda szybko z jakiś powodów przywiędła a poprawki zaszkodziły (choć i tak E.G. nadal jest bardzo atrakcyjną kobietą).
                        • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:38
                          Steczkowska odkąd zaczęła inwestować a zawsze to robiła tyle ze adekwatnie do czasów lata temu były inne możliwości dziś są inne zawsze była postrzegana jako diva i wow
                          • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:41
                            Górniak też robi za divę przecież. Co prawda divę z problemami psychicznymi, ale zawsze. Po prostu efekty inwestycji w zabiegi są lepsze u Steczkowskiej, moim zdaniem nie do końca wiadomo, dlaczego.
                            • aandzia43 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:16
                              . Po prostu efekty inwestycji w zabiegi są lepsze u Steczkowskiej, moim
                              > zdaniem nie do końca wiadomo, dlaczego.

Po prostu za dużo wypełniaczy.
                          • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:49
                            Była diva z przerwa na wizerunek szorty topy i wiatr we włosach wtedy ludzie stwierdzili ze jest jednak brzydka wiec wróciła do charakteryzacji i znów się zachwycają
                        • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:29
                          jolie napisała:

>
                          > Pierwsze słyszę, że Steczkowska podobała się bardziej.

ja osobiście zawsze byłam team steczkowa - lubię taką wyrazistą urodę, lubię takie wydatne nosy - od zawsze ( jako małolata podkochiwałam się czytając opowieści o indianach i...żydach )
                          to taki trochę mój osobisty fetysz wink
                          • quilte Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:37
                            Ale podkochiwałaś się w panach, czy w paniach? wink Bo mnie u panów też takie nosy w ogóle nie przeszkadzają, a u pań - no cóż, sama zdecydowanie wolałabym takiego nie mieć.
                            • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:21
                              To zobacz lepiej jak fatalnie wygląda syn Edyty z "jej" nosem (całkiem rozsądny chłopak swoją drogą).
                              • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:30
                                ayelen40 napisała:

> To zobacz lepiej jak fatalnie wygląda syn Edyty z "jej" nosem (całkiem rozsądny
                                > chłopak swoją drogą).

Syn Edyty Górniak jest bardzo podobny do ojca niestety.
                                • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:58
                                  Nie, to skóra zdjęta z niej.
                                  • is-laura Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:03
                                    Nieprawda. To skóra zdjęta z ojca
                                    • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:04
                                      Usta, nos matki. Tyle że wzrostu niet.
                                    • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:13
                                      is-laura napisała:

> Nieprawda. To skóra zdjęta z ojca

Dokładnie tak. Może ma elementy Edyty, ale widać w nim tatusia i to bardzo.
                                      • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:16
                                        Ja widzę męską, nieudaną wersję Edyty. Ze wzrostem po tatusiu.
                                        • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:29
                                          Może faktycznie ma nos matki, ale usta i ich ułożenie to już ojciec.
                            • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:47
                              quilte napisała:

> Ale podkochiwałaś się w panach, czy w paniach? wink Bo mnie u panów też takie nos
                              > y w ogóle nie przeszkadzają, a u pań - no cóż, sama zdecydowanie wolałabym taki
                              > ego nie mieć.

jako dzieciak w panach
                              a jako juz dorosła -zaczęłam zauważac ze podobają mi się takie "wiedzmowate" paniewink
                          • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:49
                            wapaha napisała:

> jolie napisała:
                            >
                            >
                            > >
                            > > Pierwsze słyszę, że Steczkowska podobała się bardziej.
                            >
                            > ja osobiście zawsze byłam team steczkowa - lubię taką wyrazistą urodę, lubię ta
                            > kie wydatne nosy - od zawsze ( jako małolata podkochiwałam się czytając opowieś
                            > ci o indianach i...żydach )
                            > to taki trochę mój osobisty fetysz wink

To pewnie mniej więcej tak samo, jak mi się podoba uroda Chodakowskiej (tak krytykowanej), a taka Cichopek nie leży mi w ogóle.
                            • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:48
                              nolus napisała:

>
                              > To pewnie mniej więcej tak samo, jak mi się podoba uroda Chodakowskiej (tak kry
                              > tykowanej), a taka Cichopek nie leży mi w ogóle.
                              chyba tak
                              aczkolwiek z tych dwóch ja wolę tę trzecią wink
                      • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:48
                        Anja jest od lat przeraźliwie opuchnięta na twarzy.
            • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:43
              Jesli tkanki zle reagują, to przestaje się robic pewne zabiegi. Come on, one w większości chcą, aby było widac, nie po to płaca ciężki hajs, aby poprawki były minimalne; mało kogo stać na umiar. (Czemu JLo mimo operacji plastycznej nosa nie zrobiła sobie noska Barbie tylko zostawiła charakterystyczny, indiański rys?).

Widziałam Steczkowska i Górniak na żywo (Steczkowska rok temu, zajechala mi drogę i jeszcze sie awanturowała, ale mimo iz zupełnie nie w moim guscie, to wygladała super).

• taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:47
                Mniej więcej tak?
                • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:57
                  Nie. smile)) Siedziała w aucie w kapeluszu z wielkim rondem, kremowy outfit, podziwiam. 😅
              • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:50
                Weź pod uwagę, że Steczkowska ma zupełnie inne rysy twarzy niż Górniak. Do tego Górniak ma tendencję do obrzęków - już w ciąży było widać, jak bardzo. Poza tym - u Górniak po ciąży chyba ujawniła się tendencja do tycia.
                • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:56
                  Biorę pod uwagę. Ale spójrz na ich usta. Na każdym etapie to był ICH wybór. Górniak miała pontony, a Steczkowska podążała za naturą. Steczkowska nadal mi sie nie podoba, ale doceniam, ze pokazuje, iz można miec dziesiątki tys w twarzy i nie wyglądać karykaturalnie.

Można zrobic „rzesy” i rzesy. Hybrydy i „hybrydy”. Botox na blaszkę i baby botox. Spójrz na ich fryzury. To tez wybór. smile))
                  • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:01
                    Nie będę się bić do upadłego, bo dopuszczam, że E.G. może mieć problemy psychiczne, ale jeżeli chodzi o usta, to Górniak miała całkiem fajne usta przed poprawkami i o wiele większe niż Steczkowska (która miała dwie kreski). Może władowały/ładują tyle samo, ale siłą rzeczy u Górniak pojawiły się pontony?
                    • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:04
                      To po co ładowała w te usta cokolwiek? To był JEJ wybór. smile Steczkowska tez mogła władować i osiągnąć efekt kaczki, a uniknęła.
                      Pontony same sie nie pojawiają. Ja mam pełne usta i raz byłam na zabiegu rewitalizacji (poprawia czerwień wargowa i kontur). A mogłabym jak koleżanki - dać „tyci tyci” kwasu. Po co? To moj WYBÓR. Gorniakowa po prostu chciala tak
                      Wyglądać - stad te eksperymenty non stop.
                      • geez_louise Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:07
                        Obrzęk może pojawić się kilka miesięcy albo lat po zabiegu. Dopiero od niedawna to wiedza powszechna wśród osób wykonujących zabiegi. Popularny revolax daje masowe reakcje id jakichś 2 lat, połowa klientek kosmetyczek ma go w ustach, teraz płaczą.
                      • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:13
                        thank_you napisała:

> To po co ładowała w te usta cokolwiek? To był JEJ wybór. smile Steczkowska tez mo
                        > gła władować i osiągnąć efekt kaczki, a uniknęła.
                        > Pontony same sie nie pojawiają. Ja mam pełne usta i raz byłam na zabiegu rewita
                        > lizacji (poprawia czerwień wargowa i kontur). A mogłabym jak koleżanki - dać „t
                        > yci tyci” kwasu. Po co? To moj WYBÓR. Gorniakowa po prostu chciala tak
                        > Wyglądać - stad te eksperymenty non stop.

Nie wiem, po co, ona nie jest za bardzo stabilna emocjonalnie. Wydaje mi się, że Górniak zaczęła przeróbki po ciąży, w której sporo przytyła, co zmieniło jej rysy i zaszkodziło wielkiej urodzie.
                        • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:17
                          Nie wiem kiedy zaczęła, bo jej nie śledzę. Warunki wyjściowe miała jak jeden na milion. Przepiękna kobieta. Po co jej to było to nie wiem. uncertain
                          • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:17
                            thank_you napisała:

> Nie wiem kiedy zaczęła, bo jej nie śledzę. Warunki wyjściowe miała jak jeden na
                            > milion. Przepiękna kobieta. Po co jej to było to nie wiem. uncertain

Ja też jej nie śledzę, ale rzuciło mi się w oczy. Ona niby miała dystans do zmiany rozmiaru i cieszyła się 'kobiecymi kształtami ', ale chyba jednak nie do końca. I zaczęła 'zmiany' (i chyba właśnie od ust zaczynała).
                  • geez_louise Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:02
                    Stawiam co chcesz za to, że w mililitrach Steczkowska pakuje w siebie jednorazowo 2x tyle preparatów co Górniak i o jakieś 7 lat dłużej.
                    • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:05
                      Steczkowska ma ostre rysy tam można pakować więcej tym bardziej ze z wiekiem się jeszcze bardziej wyostrzają, Górniak ma miękkie.
                    • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:06
                      No jasne, ale wciąż idzie do takiego specjalisty,
                      Który podąża za natura a nie robi russian lips.
                      • geez_louise Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:11
                        Rodzaj zabiegu czy osoba specjalisty to połowa sukcesu. Sablewska i steczkowska na moje oko miały robione to samo i tak samo, mogła to być ta sama klinika. Efekt skrajnie rożny.
                        • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:13
                          Przez wiele lat widywałam Sablewska regularnie (raz w tygodniu) i sorry, ale nope.
                          • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:16
                            Moze nawet czesciej. Ona bardziej przypominała Racewicz i miała
                            Twarz manekina niż Steczkowska.

Mozna robic to samo ale z rożna częstotliwością oraz ilością preparatów. tongue_out
                            • geez_louise Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:20
                              Racewicz ma zupełnie co innego. Za miękki kwas w policzkach i za dużo i za twardy w bruzdach, konturowanie żuchwy po migracji kwasu.
                              • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:24
                                Ja pisze o efekcie dla przechodnia - jedna i druga wygladała jak drag queen.
                          • geez_louise Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:18
                            A ja mogłabym Ci rozrysować miejsca podawania wypełniaczy, w mililitrach, z gęstością kwasu i kierunkiem wstrzykiwania u obu. Miały to samo i podane tą samą techniką.
                            • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:23
                              Nie musisz mi rozrysowywac, bo nie jestem lekarzem, aby cokolwiek z tego pojąć. Skoro ty jestes i wiesz ze miały wykonane identyczne zabiegi z identyczna ilością
                              Preparatów, to wierze ci na słowo. smile
                            • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:34
                              geez_louise napisała:

> A ja mogłabym Ci rozrysować miejsca podawania wypełniaczy, w mililitrach, z gęs
                              > tością kwasu i kierunkiem wstrzykiwania u obu. Miały to samo i podane tą samą t
                              > echniką.
                              >
                              i to jest dramat i porażka
                              bo każda z nich ma inną budowę twarzoczaszki, inną podściółkę tłuszczową, skórę i pewnie całą masą innych indywidualnych cech które sprawiają, że medycyna estetyczna nie powinna być traktowana jako hurt-dla wszystkich to samo, ale jako sprzedaż detaliczna lub wręcz hand made -mocno spersonalizowana
        • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:20
          jolie napisała:

> Polemizowałabym. Wystarczy popatrzeć na E.Górniak - interwencje zniszczyły jej
          > wielką urodę, a podejrzewam, że specjalistów miała bardzo dobrych. Nigdy nie wi
          > adomo, kto i jak będzie wyglądał po zabiegach i poprawkach.

Jolie-z całą sympatią do ciebie - i jednak z brakiem do p.edyty - ją zniszczył czas i być może geny ,a interwencje dołożyły swoje. Ewidentnie gorzej zaczęła wyglądać po porodzie ( hormony ?) i wtedy też zaczęła się bawić z medycyną estetyczną
          • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:25
            Dobra, dobra, ale i tak dobrze wygląda.
            • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:32
              ayelen40 napisała:

> Dobra, dobra, ale i tak dobrze wygląda.

Edzia ?
              Nie- wg moich osobistych wymagań nie wygląda dobrze
              Wygląda potwornie
              A doda jest z daleka podobna do niej tongue_out
              • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:33
                Fakt, to zdjęcie to taka pani w średnim wieku z opuchnietą twarzą 15-latki...
                • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:40
                  ayelen40 napisała:

> Fakt, to zdjęcie to taka pani w średnim wieku z opuchnietą twarzą 15-latki...

to nie zdjęcie
                  ona jest opuchnięta, ma sporo tłuszczu na buźce, jest ponaciągana i sztuczna
                  ( wiele kobiet po ciązy ma problemy hormonalne i problemy z wagą , u niej to może dodatkowo geny romskie (?) - młode sa sliczne wiotkie powabne a w wieku dojrzałym krępe, przy kości )
                  Ewidentnie ma tendencję do tycia, i jej syn też, widać rozłożenie tkanki tłuszczowej na twarzy, szyi

w mojej teorii jednak- to dowód na to że charakter wyłazi na wierzch tongue_out
                  • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:43
                    A może ona nie jest głupia tylko cwana i coś dostaje za opowiadanie tych głupot jest chyba antyszczepem wiec nigdy nie wiadomo choć możliwe ze to tylko głupota.
                    • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:48
                      zawsze sprawiała na mnie wrażenie naiwnej
                      i to się chyba nie zmieniło-tyle że naiwność w wieku mocno dorosłym to już właśnie głupota
              • waleria_bb Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:50
                Dwa różne typy urody, Górniak przecież od początku kariery miała pełną twarz i usta. Jak zaczęła majstrować przy już dużych z natury policzkach i ustach, osiągnęła efekt księżyca w pełni. Steczkowska ma z natury szczupłą buzię i jej wypełniacze służą, bo po prostu wypełniają i nadają pożądanej objętości.
                • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:33
                  Ale to jest wlasnie wybór. Ja nie mam żadnych wypełniaczy, przez lekarza rozpisany protokół zabiegowy (rewitalizacja skory). Zawsze miałam okrągłą twarz, pełne usta. Po co pchać w to wypełniacze?
                • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:42
                  waleria_bb napisał(a):

> Dwa różne typy urody, Górniak przecież od początku kariery miała pełną twarz i
                  > usta. Jak zaczęła majstrować przy już dużych z natury policzkach i ustach, osią
                  > gnęła efekt księżyca w pełni. Steczkowska ma z natury szczupłą buzię i jej wype
                  > łniacze służą, bo po prostu wypełniają i nadają pożądanej objętości.

Tak, typy urody inne i budowa twarzoczaszki też. Ale czy 20-letnia Górniak miała pełną twarz? Nie powiedziałabym, usta tak. Ta pełność pojawiła się po przytyciu. Tu chyba kluczowa jest tendencja do obrzęków, której Steczkowska nie ma, a Górniak ma.
                  • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:57
                    Steczkowskiej pomaga że ma i zawsze miała kobiecą, dojrzałą, surową urodę. Mi nic nie pomoże.
                    Bo jestem starzejącą się w normalnym tempie panią z dziewczęcą twarzą. Zawsze biorą mnie za zaniedbaną 15 lat młodszą a najgorzej jest u wszelkich specjalistek od urody. Dopiero jak pokaże dorosłego syna a teoretycznie mogłabym już być babcią ludzie oceniają dobrze i adekwatnie mój wygląd.
                    Dziewczęcy w pewnym wieku to jest zgroza, Steczkowska ma kobiecy i tylko to mi się w niej podoba.
                    • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:27
                      To jest taki dziecięco dziewczęcy wygląd i na starość jest kiepsko, wolę typ Steczkowskiej.
                      • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:30
                        Steczkowska jak miała dwadzieścia kilka lat wyglądała kobieco i dojrzale.
                        • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:03
                          taniax napisała:

> Steczkowska jak miała dwadzieścia kilka lat wyglądała kobieco i dojrzale.

Bardzo ładnie wygląda na tych zdjęciach, w życiu nie nazwalabym jej brzydką.
                      • iuscogens Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:37
                        A starość to ile?? Bo ja też mam typ urody, trochę dziecięcy, takiego słodkiego pyziaczka (wiem jak to brzmi, no ale co ja poradzę??), wyglądam młodziej, za chwilę skończę 40 lat i moja twarz bardziej mi się podoba teraz niż te parę lat temu. Z wiekiem trochę wyszczuplała i wysubtelniała. Nie powiem, że mi się rysy wyostrzyły, bo to chyba niemożliwe, żadnej linii ostrej nie mam na twarzy (zresztą na ciele też smile ale twarz jednak wygląda ładniej. Liczę, że efekt się utrzyma jeszcze trochę smile
                      • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:07
                        taniax napisała:

> To jest taki dziecięco dziewczęcy wygląd i na starość jest kiepsko, wolę typ St
                        > eczkowskiej.

Trochę prawdy w tym jest. Takie dziewczęce typy urody zaczynają się pewnie "psuć", jak dobijaja 40 - tki. Tak mi się kojarzy uwielbiana kiedyś Alicia Silverstone. Nie poznałam jej w ogóle w ostatnim hicie Netflixa ("Gad").
                        • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:10
                          A np Audrey Hepburn na starość wyglądała przepięknie.
                        • szybki-lisek Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:35
                          A ja za to poznałam Alicię od pierwszego wejrzenia 😁
                        • seeview Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 07:52
                          > > To jest taki dziecięco dziewczęcy wygląd i na starość jest kiepsko, wolę
                          > typ Steczkowskiej.
                          >
                          > Trochę prawdy w tym jest. Takie dziewczęce typy urody zaczynają się pewnie "psu
                          > ć", jak dobijaja 40 - tki. Tak mi się kojarzy uwielbiana kiedyś Alicia Silvers
                          > tone. Nie poznałam jej w ogóle w ostatnim hicie Netflixa ("Gad").

Niestety, zazwyczaj nie jest to prawda, jakby się panie wyglądające całe życie "staro" nie pocieszały. wink
                          Silverstone nigdy nie miała szczególnie dziewczęcej urody, to typ pospolitej blondyny, nigdy nie rozumiałam jej fenomenu. Teraz jest utyta i z opuchniętą twarzą, więc wygląda źle.
                          Dziewczęce typy urody mają np. Jolanta Fraszyńska czy z drugiego bieguna Katarzyna Bujakiewicz. Obie bardzo dobrze się trzymają.
                          Pomijam panie, które były w ciąży i rodziły, bo to rzeczywiście postarza i może zabrać całą dziewczęcość. Sztandarowym przykładem jest Anna Mucha.
                          • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 11:58
                            Tu jest taki problem że fizyczność masz dziewczęcą a młoda nie jesteś, starzejesz się w normalnym tempie czyli opada ci owal, skóra już nie jest młodzieńcza ale wciąż nie wyglądasz na starą wyglądasz tylko na przywiędłą więc dla ludzi z zewnątrz to zaniedbanie a prawda jest taka że pesela nie oszukasz. Trzeba by było rewitalizować skórę, odmładzać zabiegami a za chwilę robić lifting być może to by pomogło.
                          • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 12:00
                            Akurat I Fraszyńska, i Bujakiewicz też rodziły.
                            • seeview Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 14:05
                              Ok, nieprecyzyjnie sformułowałam myśl.
                          • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 23:31
                            Bujakiewicz też ma grubą twarz od zawsze, dla mnie wygląda normalnie i zawsze adekwatnie do wieku. Fraszyńska wyglądała jak nastolatka gdzieś tak do 2. połowy lat dwudziestych, później już normalnie.
                • alicia033 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:57
                  waleria_bb napisał(a):

> Dwa różne typy urody, Górniak przecież od początku kariery miała pełną twarz i usta.

eee, nie.

J
                  • iuscogens Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:01
                    Edyta była przepiękną kobietą.
                    • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:04
                      Nie zgodzę się ze względu na jej kartoflowaty nos. Ale ciało miała niczym bogini.
          • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:51
            Ja napisałam coś podobnego - że po ciąży zaczęła gorzej wyglądać. Na te zmiany hormonalne, zmianę rysów po przytyciu nałożyły się obrzęki po zabiegach medycyny estetycznej. Od ciąży E.G. ma też problemy z figurą, a sylwetkę wyjściowo miała wspaniałą - smukła, długonoga z oliwkową skórą. Ona była prawdziwą pięknością.
            • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:52
              To odpowiedź do Wapahy, zapomniałam zacytować.
            • seeview Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 07:53
              > Ja napisałam coś podobnego - że po ciąży zaczęła gorzej wyglądać.

Tak jakby standard
              • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 23:28
                Czy ja wiem? To jednak zależy, Steczkowska ma troje dzieci. Może znaczenie ma to, że dwoje urodziła w młodszym wieku niż Górniak, nie wiem.
          • okruchlodu Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 22:10
            A ja mam wrażenie, że Edyta za bardzo poszła w wypełniacze. Łatwo uzależnić się od gładkiej buzi bez zmarszczek aw pewnym wieku nie robią już roboty. Twarz zaczyna wyglądać sztucznie, jak opuchnięta, ciężka.

To kolejny dowód na to, że w pewnym wieku lepiej zainwestować w lifting.
    • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 07:28
      akseinga1975 napisała:

> Ogladam The voice i jestem pod wrazeniem jej wygladu i figury.
      Nie to nie pakt z diabłem tylko duże inwestycje w wygląd pomimo warunków fizycznych twarzy której nie można było uznać za naturalnie ładna, wiec operacje doczepione włosy za grube pieniądze a także charakteryzacja w postaci makijażu no i teraz już medycyna estetyczna w związku z wiekiem.
      • bene_gesserit Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:34
        kariwitch00 napisała:

> także charakteryzacja w postaci makijażu

Faktycznie, obejrzałam zdjęcia - Steczkowska od wielu lat występuje w bardzo obfitym makijażu. Nawet jeśli to ma być makeup no makeup, to jest to i tak warstwa o teatralnej grubosci. Dobre kosmetyki ale najczęściej za dużo.
    • is-laura Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 07:40
      Ja jestem pod wrażeniem, ale tylko jej figury. Dla porównania Górniak jest w podobnym wieku i widać po niej zmiany menopauzalne.
    • karmello29 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 08:10
      akseinga1975 napisała:

> Ogladam The voice i jestem pod wrazeniem jej wygladu i figury.

raczej pakt z klinikami medycyny estetycznej

jest niska i drobna,pewnie nie miala nigdy tendencji do tycia wiec utrzymac figure jest latwiej-plus odpowiednia dieta -nie je parówek z biedry ,najtanszej czekolady i taniego syfu jak wiekszosc spoleczenstwa w czasach inflacji -zapewne wyselekcjonowane produkty,odpowiednio zbilansowana dieta etc
      ma trenera personalnego wiec czas i kase aby odpowiednio cwiczyc

plus-dobre kosmetyki ,regularne wizyty u kosmetyczek ,nawilzanie ,spa ,wszystkie bajery
      no i przerobki ,botoksy-u dobrego fachowca nie u Jadzi z gruponu

Slowem wklada w wyglad miliony monet ,ktorych przecietna ematka po prostu nie ma

na plus-robi to z umiarem ,nie dokleja szponow na pol metra,nie pompuje ust i cycków w jakis chory sposob,zachowuje styl-dlatego wyglada dobrze
      • 21mada Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:50
        Warzywa są tańsze niż czekolada.
        Ilość pieniędzy w portfelu nie jest dobrą wymówką do bycia grubym. Są biedni szczupli i bogaci z nadwagą.
        • 21mada Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:51
          Sport tez jest za darmo. Ale nie ma to jak się usprawiedliwiać - och gdybym miała kasę to bym była szczupła u zgrabna bo bez kasy nie da rady!
          • karmello29 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 13:16
            21mada napisała:

> Sport tez jest za darmo. Ale nie ma to jak się usprawiedliwiać - och gdybym mia
            > ła kasę to bym była szczupła u zgrabna bo bez kasy nie da rady!

nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ciotka.
            nigdy nie mialam problemow ani z figura ani z wagą ,jedzac praktycznie codziennie cos slodkiego (cukier tez w normie niestety big_grin)
            uwielbiam te pierdołowate porady w typie "mozesz za darmo pobiegać w parku " albo "mozesz kupic pomidorki zamiast batonika ,sa tańsze" -pewnie,ze dla zdrowia mozesz chodzic zamiast jezdzic tramwajem albo kupic rzodkiewki zamiast snickersa ale to chyba nie byl sens mojej wypowiedzi.
            do pewnego momentu te bieda sposoby dzialaja,powyzej trzeba juz po prostu kasy-brutalne i prawdziwe.
            zeby wyrzezbic cialo trzeba wiedziec JAK -a ta wiedze sprzeda ci trener .
            zeby codziennie spozywac wysokiej jakosci produkty trzeba miec kase-to nie tylko wspomniane przez ciebie warzywka ale i dobrej jakosci mieso,nabial,soki etc.
            no chyba ze zyjesz w podbeskidzkiej wsi i o poranku zbierasz wraz z rosą dary ziemi.
            o twarzy nie wspomne -sama woda i sen nie wystarczą -tzeba jeszcze dobrych kosmetyków ,wraz z wiekiem odpowiednich,słono kosztujących zabiegów .
            więc łaskawie nie pyerdol.

• 21mada Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 24.10.23, 16:19
              Ruch ZAWSZE jest za darmo, nie do „pewnego momentu”. Większość ematek nie żyje w nędzy o chlebie i wodzie. Chodzi mi o to ze nie trzeba być milionerką żeby być szczupłą. Więc takie gadanie - ma pieniądze więc ja stać na taką figurę jest bez sensu.
        • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:54
          Figurę to miała dobra bo takie geny , wylosowała na loterii ciało ale nie twarz, zreszta dziś już pewnie musi wiele robić by mieć taka sylwetkę w młodości poprószy z tego korzystała, ma dobre warunki. Ale za twarz to powinna być wdzięczna sztabowi ludzi.
    • rzepicha-piastowa Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 09:26
      Wyglada rewelacyjnie, rzeczywiscie. Szkoda mi tylko, ze jej kariera sie zupelnie nie rozwinela. Z kogos, kto ma ogromny potencjal muzyczny i wyjatkowy glos, stala sie po prostu celebrytka. Mam wrazenie, ze ani ona ani jej otoczenie nie umieli dobrac repertuaru, ktory moglby ja wypromowac. W sumie jak na nia patrze to mam wrazenie zmarnowanego ogromnego talentu. Szkoda.
      • hungaria Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:01
        Pelna zgoda. Ma niesamowite mozliwosci wokalne, a niestety rozdrobnila sie na celebryctwo. Wszystkie najlepsze teksty napisal jej chyba Ciechowski? Szkoda, ze potem zabraklo pomyslu na repertuar.
      • odnawialna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:20
        A dla mnie jest przykładem, że umiejętności wokalne (fakt, skala i warsztat są godne podziwu) nie wystarczą do zrobienia kariery i przekonania publicznościi.
        Zawsze była teatralna, odtwórcza, zimna, nawet piosenki z tekstami Ciechowskiego były mdłe w jej wykonaniu. Dla mnie to pusta skorupa śpiewająca poprawnie, ale tam nic w środku nie ma, żadnych emocji, nic nie porywa. Górniak mimo swojej infantylności, głupoty wręcz, jest zdecydowanie lepsza pod tym względem. Górniak daje siebie, potrafi wzruszyć, a Steczkowska zupełnie nie rusza.
        • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:36
          Zgadzam się z każdym słowem, odbieram Steczkowską identycznie- jest zimna i wystudiowana. Taki manekin.
          • odnawialna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:36
            O! Manekin. Tego określenia mi brakowało, dzięki.
            • znowu.to.samo Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:54
              Tu nie musi od razu nic porywać. Wystarczy dobry tekst i muzyka dopasowane do osobowości artystki i jej możliwości wokalnych i jest hit. Dodajmy jeszcze do tego odpowiednią promocje, bo to jest równie ważne
              Ciechowski pisał dla niej lekko demoniczne utwory, tu sie wpasował idealnie w jej styl, charakterystyczną urode i niski lekko chropowaty głos
              Później Steczkowska poszła w klasyczny pop i to już nie zażarło
          • quilte Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:10
            Zgadzam się i ja! Nigdy nie umiałam powiedzieć, co mi się w niej nie podoba - dokładnie to.
      • bene_gesserit Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:40
        Jej kariera załamała się, kiedy zmarł Ciechowski - akuszerka jej sukcesu. To on skomponował, napisał teksty i wyprodukował jej pierwsze dwie płyty. Wprowadzil też w świat szołbiznesi. A potem umarł, a ona brnęła w koszmarne kompozycje, kiczowate utwory, tance z gwiazdami i sesje fotograficzne na grobie ojca.
        • rzepicha-piastowa Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:19
          Dokladnie tak, niestety. Gdyby ktos umial nia pokierowac
    • panna_lila Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 09:48
      Steczkowskiej Justyny nie widziałam, ale kiedyś mignęła mi jej siostrę na Instagramie - ta potrafi być czasami naturalna🙂
      • black_magic_women Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:42
        Widziałam jej zdjęcie z głosowania, selfie, nie od paparazzo. Mocno się zdziwiłam...
      • mabel_mora Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:46
        instagram i naturalnośc to oksymoron, na insta to nawet kaczyński byłby przystojnym, starszym panem
    • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:05
      Ja uważam, że tak naprawdę nie wiadomo, jak ona wygląda. Tzn. widać szczupłość i bardzo dobrą figurę (po części przez geny, bo nie ma tendencji do tycia jak wszystkie Steczkowskie, druga część to pieniądze czyli pewnie trener, dieta i czas), ale ona publicznie zawsze ma kilogramy mocnego makijażu, do tego dochodzą przeróbki. Jej rysy twarzy z początków kariery nie należą do tych , które podziwiam. Nigdy nie ogarniałam zachwytów ani nad jej urodą, ani głosem, zatem mogę nie być obiektywna.
    • juzjesien1992 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:18
      Przecież nad tą kobietą od lat pracuje sztab ludzi. Daj co drugiej kobiecie takie możliwości, jak ma Steczkowska a będzie wyglądać nie gorzej od niej. Co do figury - co tam się komu podoba, ja akurat wolę wysportowane, umięśnione kobiety, takie jak u nas na forum, a nie wątłe chucherka na pająkowatych nóżkach.
      • 21mada Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:47
        >Daj co drugiej kobiecie takie możliwości, jak ma Steczkowska a będzie wyglądać nie gorzej od niej.
        😂😂😂
        Uwielbiam alternatywną rzeczywistość ematki. I to żałosne pocieszanie się „gdybym miała kasę to tez bym tak wyglądała”. No nie jest tak. Jak ktoś ma figurę kloca to żadne pieniądze tu nie pomogą. Steczkowska ma zgrabną figurę i nic nie musi robić. Jak ćwiczy to wygląda jeszcze ładniej, ot co.
        • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:55
          A ktoś napisał, że ona nie ma zgrabnej i szczupłej genetycznie sylwetki?
    • mabel_mora Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:29
      Był kiedyś taki serial, parodia Mody na sukces i tam była Sofi La Busz (genialny Rafał Mohr)
      to taka właśnie jest steczkowska: dajcie przypadkową szczupłą osobę, a dodamy dentystę, chirurga, doczepy, wypełniacze, kwasy, makeup (permanentny, a na to sceniczny), sceniczne przebranie/kostium, potrenujesz z profesjonalistą jak się poruszać i jak trzymać sylwetkę i mamy piękną kobietę.
      Gdyby to w/w zabrać steczkowskiej i postawić obok przeciętnej 50 latki to wypadła by kiepsko.
      • black_magic_women Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 10:46
        Ale ładnie zrobiony, wow!
        • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:33
          Steczkowska miała gorsze momenty mimo ze zawsze była wręcz przesadnie zrobiona widać było dużo pracy nad wyglądem. Zreszta dziś wraz z tym jak rozwijają się możliwości poprawy wyglądu ona tez wyglada tym lepiej. Pamietam jak lata temu ktoś doradzil jej by założyla szorty i ściela włosy i zmienila styl na luźny, mniej ciężko teatralny, nigdy nie czytałam tyle krytyki, wszyscy okrzyknęli ja brzydka. U niej to wizerunek i charakteryzacja a teraz tez wszystkie możliwe nowinki zabiegowo estetyczne tricki makijażowe włosowe bo to się z roku na rok rozwija a ona korzysta z wszystkiego co się da bo moze. Ale tez możliwe ze jej się układa w życiu osobistym bo to widać po ludziach taki wewnętrzny blask i nie chodzi o światło w studiu tv choć pewnie i ono ma jakiś wpływ na końcowy odbiór jej wyglądu.
          • rzepicha-piastowa Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:22
            Ale do jej wyrazistej urody pasuje taki teatralny, przerysowany styl. Nawet te wszystkie poprawki, ktore sobie zrobila sa dyskretne i daja fajny efekt. Na przyklad kiedy poprawila nos, to jednak zachowala ten charakterystyczny garbek i bardzo dobrze. Bez tego bylaby jedna z wielu identycznych plastikowych laleczek barbie. Mnie szkoda tylko, ze zabraklo jej dobrej dyrekcji artystycznej, albo dobrego agenta, zeby pokierowac jej kariera.
            • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:31
              Ta uroda nie jest wyrazista z natury, jest wyrazista, bo Steczkowska tak się maluje i farbuje włosy na kruczą czerń. Ja w ogóle nie odczuwam też jej braku na polskiej scenie - ona nie wzbudza emocji śpiewem, a pięknych głosów jest na świecie sporo.
      • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:46
        To ten Mohr jako babka? Wow.
        • black_magic_women Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 00:03
          ayelen40 napisała:

> To ten Mohr jako babka? Wow.

Prawda? Takie ładne rysy.
        • black_magic_women Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 00:03
          ayelen40 napisała:

> To ten Mohr jako babka? Wow.

Prawda? Takie ładne rysy.
          • simply_z Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 00:19
            jako babka tak, jako facet nigdy mi się nie podobał.
            • conena Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 09:16
              Mohr jest fajowy, dzikie spojrzenie ma.
              • okruchlodu Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 21:56
                Mnie też Mohr zawsze się podobał. Szczególnie kolorystyka.
                I jeszcze ten obłędny głos. Uważam, że to jeden z najpiękniejszych męskich głosów.
            • black_magic_women Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 22:20
              simply_z napisała:

> jako babka tak, jako facet nigdy mi się nie podobał.

Dokładnie!
              >
            • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 23:26
              R.Mohr ma od zawsze androgyniczne rysy, dlatego dobrze wygląda jako kobieta. J.Leto ma to samo.
    • sattwaguna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:32
      Ta kobieta jest karykaturą. Kobietą która cale życie poświęciła temu jak wygląda. Wymalowaną, wyżylowaną i sztuczną.
      Pakt z diabłem: ile uwagi, pracy i energii włożyła w opakowanie. Ilu chirurgów, kosmetyczek i firm kosmetycznych ciągnęło z niej kasę? I wciąż i wciaz.
      Mam ochotę dać jej ciasteczko i powiedzieć że nie musi. Ze jest wartosciowa beż tego wszystkiego.
      Strasznie to smutne.
      We mnie nie budzi zachwytu.
      • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:39
        Masz racje to go ona robi napędzają kompleksy z młodości, prawdopodobne, moim zdaniem oba nie czuła się ładna zreszta musiała dostawać krytykę za twarz przed przeróbkami, ale co kogo obchodzą motywacje dlaczego dana kobieta poświęca pół życia na wygląd efekt końcowy się liczy a on jest imponujący.
        • sattwaguna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:46
          Nie jest imponujący. Jest wyzylowany, wymęczony okupiony katorżniczą pracą.
          To ładny obrazek ale taki zasklepiony, sztywny. Tu nie ma radości życia, ona jest jak eksponat zakonserwowany w formalinie. Może czas się zatrzymał ale jakim kosztem.
          • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:57
            Serio uważasz, że nie ma kobiet z natury drobnych i szczupłych, które lubią ćwiczyć??? Serio są ludzie, którzy lubią taki styl życia, są uśmiechnięci i szczęśliwi. I poprawka na twarzy sprawia, że są zadowolone jeszcze bardziej. Ona pracuje wizerunkiem i pewnie lubi dobrze wyglądać. U ciebie pewnie byłoby to wymęczone i nigdy nie osiągnęłabyś takich efektów. Oprócz tego ma rodzinę, dzieci, męża i praca jest jej pasją, nie każdy ma takie szczęście. Większość idzie do nielubianej pracy, po pracy zajada się śmieciowym jedzeniem i ogląda głupie seriale.
            • sattwaguna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:05
              Oczywiście że znam. Ale te osoby wyglądają I ruszają sie inaczej.
              Typ kobiety w stylu Steczkowskiej to jest typ kobiety zamrożonej. Z gargantuiczną samodyscypliną. Naciągniętych do granic możliwości dosłownie i w przenośni. Jak coś jest tak naciągnięte jest unieruchomione i sztywne.
              I mamy taki obrazek, sztywną, naciągniętą postać zamrożoną w czasie z dużą ilością makijażu.
              • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:09
                Tak tak tak, a kloc Kulig, która dostała ostatnio nagrodę i stanęła jak parówka z wywaloną nogą, nie jest sztywny smile Tylko Steczkowska jest sztywna. Tak sobie tłumacz.
                • sattwaguna Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:17
                  Nie mam zamiaru porównywać przeciw sobie kobiet. To jest żałosne.

To co mi nie pasuje to robienie z efektu jaki osiągnęła steczkowska czegoś w rodzaju wzoru.
                  To co oba na sobie nosi to efekt jakiegoś wewnetrzego przymusu zatrzymania czasu. Ekstremalnej walki. Ma do tego prawo. Ale zostawmy ją z tym i nie napedzajmy zachwytami.

• figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:21
                    Dla ciebie byłby to przymus i ekstremalna walka, dla kogoś innego nie.
                  • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:36
                    sattwaguna napisał(a):

> To co mi nie pasuje to robienie z efektu jaki osiągnęła steczkowska czegoś w ro
                    > dzaju wzoru.

Zgadzam się.
                    • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:10
                      Jakiego wzoru? Kto normalny porównuje się do piosenkarki, aktorki czy baletnicy? Kiedyś już pisałam, najwyraźniej w dzisiejszych czasach przeciętna Kowalska tak i to jest chore. Dlatego telewizję zdominowali ludzie, którzy kompletnie nie mają talentu i nic mądrego, ciekawego do powiedzenia, bo Kowalska dobrze się wtedy czuje. A ja chcę oglądać ludzi, którzy mają talent, są dopracowani wizerunkowo i warsztatowo, nie każdy będzie miał figurę modelki, ale trzeba umieć zachowywać się adekwatnie do sytuacji ( wracając do Kulig ). I wcale nie mam ochoty porównywać się do profesjonalistów.
                    • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:19
                      I to jest właśnie resentyment, sattwaguna współczuje Steczkowskiej, bo na pewno jej życiem rządzi przymus, katorżnicza praca i kobieta jest nieszczęśliwa. Co mnie obchodzą cudze poprawki na twarzy, skoro ja ich nie chcę robić sobie i dobrze się ze sobą czuję? Jedni wyglądają lepiej po poprawkach, inni gorzej. Steczkowska wygląda dobrze, poza tym w tv są teraz filtry plus sceniczny makijaż, nie wiadomo jak jej twarz wygląda w realu.
                      • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:23
                        Ja ostatnio byłam u fryzjera i pani zaprowadziła mnie do pomieszczenia posadziła na fotel po czym wypaliła jak pani inaczej wyglada w tym świetle w takim świetle wszystko widać. Nie wiedziałam czy się zaśmiać czy jak mam zareagować.
                        • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:31
                          Niech już myślą o stworzeniu opasek na głowę które emitują filtry na twarz takie jak na insta, brniemy w absurdy
                          • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:38
                            Przecież dorosły człowiek wie, że ludzie w realu nie wyglądają tak jak na instagramie czy w tv, samemu można zrobić sobie zdjęcie, grając samym światłem i wyglądać rewelacyjnie na zdjęciu, normalnie już nie jesteśmy tacy rewelacyjni. Część zawsze się poprawiała, wystarczy spojrzeć na aktorki starszego pokolenia, teraz mamy większe możliwości.
                            • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:43
                              Niby tak ale ma to wpływ na postrzeganie w realu chcesz czy nie, porno to tez nie jest real sex a jednak faceta ryja mózgi i miewa to wpływ na współżycie w normalnym życiu.
                              • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:44
                                Facetom
                                • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:47
                                  Nie znam ani jednego faceta,
                                  Któremu podobała sie Steczkowska. Ani jednego
                                  • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:03
                                    Nie rozsmieszaj mnie, zapytaj swojego faceta i powie, że ty jesteś najpiekniejsza, mój również.
                                    • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:11
                                      Problem w tym ze ci z innych pokolen często krytykują swoje dziewczyny przez te właśnie wzorce a jak pokażesz im cycki na zdjęciach to wybiorą te sztuczne i jeszcze będą przekonani ze to natura bo były takie badania, to ryje mózgi.
                                    • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:11
                                      Przy czym, jeśli powie mi, że jestem najpiekniejsza, wiem jak się plasuję w realu i nie dostaję histerii, że na przykład Steczkowska wygląda lepiej. Czytałam kiedyś, że mąż kobiety, nie pamiętam kim była, nabijał się z Pameli Anderson, a potem się z nią rozszedł i związał z Pamelą i pani nie może tego zrozumieć. Nie przywiazywalabym się więc do męskich zapewnień, tylko dbała o siebie dla siebie. I poczucie wartości to nie tylko wygląd.
                                    • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:32
                                      Nie,
                                      Po prostu nie znam nikogo komu podoba sie Steczkowska. Tak jak wiele innych kobiet. Za to podobają im
                                      Sie inne. Wciąż
                                      Nie Steczkowska, na którymkolwiek
                                      Etapie życia. Ja to rozumiem -
                                      Dla mnie jest aseksualna.
                                      • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:37
                                        Według mnie Steczkowska jest jedna z nielicznych artystek których wygląd i to ze jest właściwie właściwie twórczość repertuar czyli ona jest w przestrzeni publicznej głównie wyglądem jak celebrytka nie ma porównania do np kayah a przecież i dla kayah jak każdej artystki wizerunek jest ważny ale jak już zaczynasz być tylko wizerunkiem to stajesz się celebrytka
                                      • wapaha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:42
                                        thank_you napisała:

> Dla mnie jest aseksualna.

patrz, a jak bym się dała jej poderwać suspicious
                                        • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:45
                                          Ja z kolei nigdy nie byłam nią zachwycona a faceci wokół mnie wszyscy. Wydaje mi się ze bardziej podobała się facetom, kocica diva
                                        • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:10
                                          Nie wierze. 🤪
                                    • thank_you Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:14
                                      Yyy, ależ ja z mężem nie jestesmy dziećmi i doskonale wiemy, ze na świecie są miliony piękniejszych ludzi, co nie zmienia faktu, ze podobamy sie sobie nawzajem i do tego się kochamy. Naprawdę, wiem ze nie jestem najpiękniejsza i na szczęście nie mam takich aspiracji, wiec nie jest mi z tego powodu przykro. 🤓
                                      • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:17
                                        Tu nie chodzi o to żeby walczyć by być najpiękniejsza zwyczajnie wyśrubowane nierealne wzorce i jeszcze podrasowane cyfrowo wpływają na ludzi, na związki.
                              • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:56
                                Może młodym ludziom tak i mają dziś trudniej niż my kiedyś, ale dorosłym ludziom?
                    • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:26
                      Kiedyś też aktorzy byli różni, niektóre aktorki grały role rozbierane, bo miały warunki, aktorzy amantów, inni nie i każdy umiał się odnaleźć.
                • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:35
                  Gdzie ta noga jak parówka? 🧐
                  • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:47
                    Kulig jest ładną kobietą, a wyglądała na gali jakby wyszła z kąpieli owinięta w za mały ręcznik.
                    • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:52
                      Joanna Kulig nigdy nie miała tak dobrej sylwetki jak Steczkowska, ma też tendencję do tycia. Ciężko w ogóle porównać te dwie kobiety.
                      • kariwitch00 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:57
                        Gdyby ja przenieść w czasie 20 lat wstecz to by się ludzie zachwycali bo śliczna twarz i normalnie zadbana ale czasy mamy specyficzne wiec jest krytyka.
                        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 08:54
                          Hahaha, chyba żartujesz. Chyba, że masz na myśli 50 lat wtecz, ale nawet wtedy nie tongue_out
                    • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:49
                      Kulig jest fajna babka, ale taka momentami "przaśna". I dobrze, nie każda musi grać tylko divy.
          • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 11:59
            I to wmawianie sobie, jaka ona jest wymęczona i nieszczęśliwa, a ja jestem radosna, nieskalana poprawkami, sportem i szczęśliwa smile
          • aguha Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:05
            Zawsze trzeba się jakoś pocieszyć. 😁 Przecież wygląd w jej zawodzie jest również istotny. Tym bardziej w tej jej teatralnej stylistyce.
            Steczkowska wygląda świetnie, aż sprawdziłam, ile ma lat. Jest rok starsza ode mnie 🫣
            Bez wątpienia sporo pracy i kasy wkłada, ale efekt jest super. Większość gwiazd robi to samo. Poprawiają się na potęgę, ale nie uzyskują, tak dobrego wyglądu.
          • figa_z_makiem99 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:05
            Trzeba pracować nad sobą również, żeby osiągnąć sukces. Baletnice na przykład, to też karykatury kobiet? Jak nie będą się mogły ruszyć na scenie, zasiądą na kanapie z hamburgerem, nie będą karykaturami? Mamy niepokojący trend, ten kto nie robi nic jest normalny, naturalny i piękny, na pewno szczęśliwy a ten kto coś robi, ma pasje, jest karykaturą, nienaturalny,...
            • waleria_bb Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:36
              Dokładnie. Steczkowska ma swój wizerunek sceniczny i dla niej dbanie o wygląd jest w sumie pracą. Przecież nikt nie twierdzi, że zwykła Kowalska powinna dążyć do takiego poziomu zadbania.
      • hungaria Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:06
        A to jest jakiś wyjątek w szołbizie? Trudniej chyba wskazać kobietę, która nie poświęca ogromu czasu i miliona monet na wygląd.
    • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:00
      Swego czasu próbowała nawet w folklorze bałkańskim, co oburzyło Kayah, i też niewypał.
      • marzeka11 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 12:11
        Na plus, duży plus sylwetka. Szczupła, bez przesady w umięśnienie- geny + praca nad sobą.
        Reszta: nadmierny makijaż, takie wręcz sceniczny, często noszony na co dzień; twarz- efekt współpracy z chirurgami estetycznymi.
        • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:01
          Włosy bardzo ważne.
          Tu też zrobiona w opór ale jak Grażyna.
          • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:50
            Te jej jasne włosy to był niewypał. Podobnie jak u Urbańskiej.
    • geez_louise Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 13:56
      Steczkowska ma małą, zapadniętą na środku twarz, szybki metabolizm i zero skłonności do obrzęków. To jest typ twarzy w którą bez problemu można latami pakować wszystko i efekt jest bardzo dobry.

Górniak pierwsze wypełniacze miała zrobione przy zupełnie inaczej pracującym organizmie, teraz puchnie na potęgę i obrzęk robią wypełniacze nawet sprzed 15 lat i wszystkie kolejne.

I dlatego ja nie mam w twarzy ani mililitra sztucznego wypełniacza. Tylko odrobina wypełniaczy autologcznych, ciut botoksu i trochę zabiegów na jakość skory. Lepiej być naturalnym średniakiem niż monstrum po latach.
      • waleria_bb Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 14:57
        Właśnie to samo zauważyłam jako laik. Steczkowska miała wyjściowo tak drobną twarz, że jej te wypełniacze faktycznie pomogły ładnie zaokrągliły zbyt szczupłą twarz, zrobiły policzki itd.
    • iuscogens Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 15:57
      Figurę ma rzeczywiście piękną, za to twarz ma jednak dość dyskusyjną, ja zawsze jak na nią patrzę to mam wrażenie, że to drag Queen. Taka męska, ostra, niezbyt sympatyczna twarz. Zresztą chyba nikt nie wie jak ona wygląda naprawdę bo zawsze ma tyle makijażu nawalonego., I do tego straszny gust. Za to jej siostra bardzo fajnie, naturalnie wygląda (podobny typ urody).
      • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:01
        iuscogens napisał:

> Figurę ma rzeczywiście piękną, za to twarz ma jednak dość dyskusyjną, ja zawsze
        > jak na nią patrzę to mam wrażenie, że to drag Queen. Taka męska, ostra, niezby
        > t sympatyczna twarz. Zresztą chyba nikt nie wie jak ona wygląda naprawdę bo zaw
        > sze ma tyle makijażu nawalonego., I do tego straszny gust. Za to jej siostra ba
        > rdzo fajnie, naturalnie wygląda (podobny typ urody).
        >

Coś jest w tym porównaniu do "drag queen", ale w sumie...Jak juz mam wybierać, to wolę nos Steczkowskiej od kartoflanych czy perkatych noskow wielu innych osób, bo takie dominują w tej szerokości geograficznej wink N. Siwiec też taki miała i jej nos nigdy nie wygladal dobrze - ani przed operacją, ani po. To ja już wolę nos Steczkowskiej.
        • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:06
          Najgorszy i tak ma Kinga R.
          • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:09
            ayelen40 napisała:

> Najgorszy i tak ma Kinga R.

Może i tak, ona to z resztą kamufluje smile Ale odbiór i tak zależy od całokształtu - spójrz na Edytę Herbus i ten element jej twarzy...No jest straszny, ale ona buzię i tak ma co najmniej bardzo ładną.
            • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:18
              Buzia śliczna, sylwetka taka sobie. A Kinga Rusin odwrotnie.
        • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:17
          Nie Siwiec po operacji jest całkiem ok, przed owszem, kartofelek.
          • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:18
            *Nos Siwiec
          • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 17:34
            Ostatnio piszą, że znowu zmienil kształt, niby opadł...Ale na ostateczny efekt operacji można podobno czekać długo. A może to efekt wieku jednak i grawitacja robi swoje, stąd opadniecie...
            • waleria_bb Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 08:34
              Z nosem kartofelkiem mało można zrobić, bo on jest pokryty grubą skóry. Skóry nikt nie operuje, modeluje się samą chrząstkę i kości.
    • 18lipcowa3 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:28
      No cóż. Przy jej warunkach wyjściowych - pamiętam z szansy na sukces- nie miała że tak powiem innego wyjścia.
    • pitupitt Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 22.10.23, 16:56
      Nie z diabłem tylko z fachowcem od medycyny estetycznej. Sorry, że rozwiałam złudzenia.
      • znowu.to.samo Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 21:01
        Prócz operacji i zabiegów geny mogą jej dodatkowo pomagać utrzymać tak doskonały wygląd, bo wygląda nadzwyczaj dobrze
        Duży plus że nie wyprostowała całkowicie nosa bo już nie byłaby do siebie podobna, jak to zrobiły Małgorzata Pieńkowska czy Agnieszka Woźniak Starak
        • aandzia43 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 21:45
          Chwała jej za to że nie zrobila sobie mikroskopijnego zdartego noska jak sporo pań plus M. Jackson tylko wyrazisty słuszny nos pasujący do jej kształtu twarzoczaszki.
          • chlodne_dlonie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 23:17
            aandzia43 napisała:

> Chwała jej za to że nie zrobila sobie mikroskopijnego zdartego noska jak sporo
            > pań plus M. Jackson tylko wyrazisty słuszny nos pasujący do jej kształtu twarzo
            > czaszki.
            >

O to, to - nie ma nic gorszego jak 'kopiuj-wklej' z galeryj chirurgów plastycznych wink
        • ayelen40 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 21:47
          Malgorzata czy Jolanta?
        • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 23:23
          Moim zdaniem zmieniła w twarzy sporo - poza nosem, który jest o wiele lepszy, ale i tak kojarzy mi się z nosem czarownicy, ma też inne oczy - większe, w młodości miała dwie szparki, do tego podciągnięte brwi, zrobione usta. Poprawkami polepszyła sobie proporcje i tu inny nos zagrał chyba pierwsze skrzypce.
          • nolus Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 24.10.23, 12:17
            jolie napisała:

> Moim zdaniem zmieniła w twarzy sporo - poza nosem, który jest o wiele lepszy, a
            > le i tak kojarzy mi się z nosem czarownicy, ma też inne oczy - większe, w młodo
            > ści miała dwie szparki, do tego podciągnięte brwi, zrobione usta. Poprawkami po
            > lepszyła sobie proporcje i tu inny nos zagrał chyba pierwsze skrzypce.

Steczkowska i tak wygląda lepiej od sióstr...Magda Steczkowska jest dla mnie nieprzyswajalna z wyglądu, przepraszam big_grin JS miała też różne fazy wygladu, w sumie jak większość chyba...Okropnie wyglądała na planie "Gwiazdy tańczą na lodzie" - wtedy miała chyba pasemka/mocno rozjasnione włosy i wyskubane brwi. Jak nie lubię tego farbowania włosów najciemniejsza farba, tak jej to akurat pasowalo. Ja się przyzwyczaiłam do jej wygladu, JS wyróżnia się. Co zrobic, kiedy w Polsce lubi się po prostu miekkie i łagodne rysy, więc taka uroda jak jej zawsze będzie komentowana i to często negatywnie. Mi się nie podobają jedynie jej brwi - to był jedyny zabieg, który nie wyszedł. Nosa się nie czepiam, ma jaki ma - myślę, że znajdą się gorsze wink Przeciez Danuta Stenka i Marcelina Zawadzka tez mają nosy jak klamka i nikt się tego nie czepia.
    • chlodne_dlonie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 23:03
      Zaraz z diabłem wink
      Czasem geny + aktywny tryb życia pozwala na zachowanie sylwetki z czasów matury do okresu 50 +

..nikt nie obiecywał, że 'każdemu po równo będzie dane' tongue_out
      • jolie Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 23.10.23, 23:24
        I oczywiście duże pieniądze.
    • liliawodna222 Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 24.10.23, 14:34
      Szczupła była zawsze, piersi zrobione. Twarz - trudno ocenić, bo zawsze baaardzo dużo makijażu i to scenicznego.
      Jeśli chodzi o talent - nigdy nie rozumiałam jej fenomenu, ale pewnie się nie znam.
      Nie jest dla mnie autorytetem.
      • geez_louise Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 24.10.23, 15:22
        I też już bez przesady, w mniej korzystnym świetle nie jest to aż taki cud
        • taniax Re: Steczkowska zawarla pakt z diablem 24.10.23, 16:08
          Zgadza się światło ma duże znaczenie dobrzy architekci doradzają np aby do farby sufitowej dodawać odrobinę różowego pigmentu bo to już coś zmienia i wpływa na wygląd pomieszczenia oraz ludzi ale nie sądzę by ktoś nad tym rozmyślał. Ludzie nie rozumieją że bardzo dużo rzeczy ma wpływ na wygląd nie tylko stopień nastarania bo choćby wiek, możesz nie wyglądać na swoje lata jak np ja ale włosy się starzeją, owale opadają, brzuchy w pewnym wieku są płaskie tylko rano albo nigdy i dotyczy to też szczupłych dbjących o figurę kobiet.Tak samo Steczkowska mimo ogromu kasy jaką wkłada by lepiej wyglądać znajdzie się w innym oświetleniu i już nie jest tak dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka