millli40 Re: Black Friday 24.11.23, 13:27 Tak, buty NB zimowe.Zawsze nosilam niskie, ale moje stopy je tak kochaja, ze chyba zaczne nosic je i zima. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Black Friday 24.11.23, 14:11 kupiłam parę rzeczy z Body Shop, kilka ubran, trochę spożywki na allegro, ekspres do kawy Ceny atrakcyjne, ale nie szalowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Black Friday 24.11.23, 14:34 Podobnie jak u ciebie z frytkownicą na którą poluję dla mamy. Natomiast kupiłam lego dla szwagierki na święta, faktycznie cena trochę niższa, więc się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: Black Friday 24.11.23, 14:34 tak. hm zara bereshka pull&b - mają zniżki. kupiłam dziecku parę ciuchów. materac upatrzony od 2 miesięcy. 500zł taniej. zalando upatrzona od kilku tygodni torebka. pralka - tu niestety ceny się nie ruszają kosmetyki inglota - zawsze kupuje na BF zapas na cały następny rok wizzair ma loty fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_03 Re: Black Friday 25.11.23, 14:52 *dziecko potrzebuje....sorry, ale az zęby bolą Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Black Friday 24.11.23, 14:45 Żadna z rzeczy, którą chciałam kupić nie jest przeceniona. Są tylko jakieś rabaty wymuszjace większe zakupy typu: 40 % zniżki przy zakupie za 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Black Friday 24.11.23, 15:14 Kilka kosmetyków w Bodyshopie, i mężowi koszule Wólczanki 40% taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Black Friday 24.11.23, 16:03 Kupiłam bilety do suntago za -50%. Wzięłam na razie na 1 termin (marcowy). Chciałam też na styczeń, ale są tylko -15% 🫤 Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Black Friday 24.11.23, 17:53 Jeszcze właśnie kupiłam córce biuro gamingowe w x-com - przecenione z 899 na 549pln. Jest większe niż jej obecne i z regulowaną wysokością, bo standardowe jest dla niej za niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Black Friday 24.11.23, 16:26 Jak nigdy nie korzystam z Black Friday, tak w tym roku poszalałam i faktycznie znalazłam dobre oferty. Kupiłam Airwrap Dysona z 25% zniżką i czarny Retinoate minus 30%. I jeszcze dostałam na zamówiony zaległy prezent śliczny zegarek Swarovskiego też minus 30%. Jestem bardzo zadowolona - i tak zamierzałam to wszystko kupić, więc faktycznie sporo „zaoszczędziłam”. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Black Friday 24.11.23, 16:54 Jeśli ktoś lubi Sesdermę, to na stronie drogerii Olmed jest drugi produkt za 1 grosz. Ceny uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Black Friday 24.11.23, 18:28 Kupiłam Trwam w szoku, bo w Ryłko są rabaty (nie kojarzę, żeby kiedykolwiek były, a jeśli już to niewielkie), skorzystałam z okazji i kupiłam sobie buty Sesdermę Retises w Topestetic i prezent pod choinkę dla samej siebie, zestaw Lancome Idole Czaję się jeszcze na Basiclab, m.in na emulsję, którą polecała Primula, ale że w między czasie kupiłam jeszcze kurtkę z wełną w Reserved, to portfel zaczął płakać i ... sama nie wiem. Zastanawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Black Friday 24.11.23, 18:42 Jedyne, co kupiłam, to kremy w promocji hebe "kup 2 dowolne produkty tej samej marki, za drugi zaplacisz 1 zł". Oczywiście obecnie wszystko objęte promocją w cenach katalogowych (czyli najwyzszych od co najmniej miesiąca), no ale w tej promocji jest efektywnie rabat 50%., a dotąd jak obserwowalam (bo to akurat rzeczy, których używam i i tak chcialam kupić, tylko się czailam na jakąś lepsza cenę), to na te moje konkretne produkty były promocje najwyżej 30-40% od ceny katalogowej. Poza tym nie widziałam dobrych obniżek na to, czego potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Black Friday 24.11.23, 19:00 Kilkanaście ebooków w różnych księgarniach (ale już od prawie miesiąca po trochu kupuję, bo są różne blackowe promocje) i parę drobiazgów na Amazonie (takie, które i tak miałam kupić kiedyś). Z ciuchów/butów nic ciekawego/potrzebnego nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Black Friday 24.11.23, 20:57 Kupiłam piwonie. W carry jest 50% muszę zobaczyć czy są bluzy takie jak kupiłam mężowi i synowi tylko inne kolory, bo bluzy się okazały świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Black Friday 24.11.23, 21:00 W Tatuum się obkupiłam, było -40, też na przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Black Friday 25.11.23, 13:42 kanna napisała: > W Tatuum się obkupiłam, było -40, też na przecenione. > na vinted bedzie wysyp tych ciuchow. czasami ludzie nie trafiaja z rozmiarem+przegapili zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Black Friday 25.11.23, 15:01 Ja kupiłam mało, w tatuum tylko golf i torebkę , w monnari bluzkę i pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Black Friday 24.11.23, 21:11 Tak. Kurtke the north face, 40 % taniej. Ale cene sledzilam juz od jakiegos czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Black Friday 24.11.23, 22:14 Wyleczyłam się już z wszelkiej zabawy w 'czorne' i jakie by tam nie inne piątki, świątki itp itd. Zakupy robię, gdy tego potrzebuję. W tym roku np. tak się złożyło, że większość 'duzych' zakupów dokonałam jeszcze w październiku i na samym początku listopada. Prezenty pod choinkę, mikołajkowe itp a także kilka rzeczy, które potrzebowałam dla siebie. Buty do tenisa np. nowe nabyłam, bo stare już mają nieco startą podeszwę a akurat trafiłam na ładnie przecenioną ostatnią (!) parę w moim rozmiarze w online'owym sklepie, w którym dokonuje większości moich zakupów około tenisowych. Nie zaglądam nawet jak sytuacja wygląda cenowo teraz, bo.i po co..? Podobnie zakupy kosmetyczne - co było mi potrzebne, i co niekoniecznie, ale chciałam spróbować też kupiłam w moim ulubionym, tym razem stacjonarnym sklepie i mam święty spokój na dobre parę miesięcy.. Ulga nieopisana Teraz niby potrzebuję jeszcze łańcuszka do otrzymanej pięknej zawieszki w kolorze Rose Gold, ale popatrzę za nim na spokojnie jak znajdę moment w którymś ze sklepów jubilerskich w CH jak podjadę po większe zakupy spożywcze. A mniejsza, choć przydatną rzecz jak nerka, liczę że od Gwiazdki czy tam Geiazdora dostanę.. ..a jak.nie, to po świętach też nagle towaru w sklepach nie zabraknie.. Peace'n'love'n'rock'n'roll Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Black Friday 24.11.23, 22:22 Bo Czarny Piątek ma sens wtedy, kiedy wiesz, co chcesz kupić i planowałaś zakup nawet bez promocji. Wtedy, jeśli nie ma presji czasu, można czekać do listopada na obniżki cen. Natomiast nie ma sensu kupować rzeczy, których się i tak nie potrzebuje, tylko dlatego, że jest obecnie promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana_50 Re: Black Friday 25.11.23, 05:49 Dajcie spokój 7 szt swetry plus spodnie z C&A kupiłam, cudne na zdjęciu, krój i materiał w realu koszmar, wszystko do zwrotu 😡 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Black Friday 25.11.23, 08:43 Pokaz fotę zwłaszcza spodni, zebym nie zamowila Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Black Friday 25.11.23, 13:36 c&a sie bardzo popsulo przez ostatnie 6-7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Black Friday 25.11.23, 08:10 Kupiłam 10 litrów octu. To był zakup roku. Starczy do następnego Black Friday Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Black Friday 25.11.23, 09:53 Kupiłam telefon na gwiazdkę dla syna, a dla siebie szczotkę elektryczną do szorowania zabrudzeń. Generalnie pani domu ze mnie żadna, może ten gadżet sprawi, że będzie mi się chciało bardziej przykładać. No a tak bardziej dla siebie niż dla domu to jeszcze kupiłam pudełko na akcesoria do szycia i trochę tychże akcesoriów. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Black Friday 25.11.23, 15:04 Wlasnie przegladam sobie booking. 34% znizki , bedzie na fajne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
robercik123hibiskus [...] 23.11.25, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Black Friday 23.11.25, 21:02 Kosmetyki APIS - mają Black Month, do -60 % na wybrane kosmetyki. Większość tych, którymi byłam zainteresowana przecenione o 50%, więc zrobiłam duuuże zamówienie, Mam teraz kremów na rok do przodu Woda perfumowana ulubiona - 35% w Rossmanie online. Teraz jeszcze myślę nad sneakersami na eobuwie, mam na razie 3 pary w koszyku, ale jeszcze oglądam i pewnie coś kupię, bo moje ulubione New Balance już pomału kończą żywot Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Black Friday 24.11.25, 12:24 Znowu brak wyzywających Mini wielki plus dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Black Friday 24.11.25, 17:44 Te pierwsze kolorowe to nawet snejki powinna docenić. Widać, że wzięłaś sobie do serca jej porady! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Black Friday 24.11.25, 17:52 Nie no, to tylko bluzka, spodni w tym kolorze nie mam i raczej nie będe, a bluzkę będę nosić z dżinsami albo czymś czarnym :p Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Black Friday 23.11.25, 22:14 silenta napisała: > Kupujecie coś? Tak. Kursy. Znalazłyście jakieś prawdziwe okazje? Tak. 60% taniej. > Spotkałyscie firmy, które nia kantują tak klientów? Tak, mam swoje stałe firmy i wiem jakie mają ceny regularne. Natomiast nie są to ubrania czy buty, bardziej edukacja, rozrywka czy sport. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Black Friday 24.11.25, 00:28 Telewizor stary dzisiaj przywiózł. $600 taniej niż normalnie😎 Odpowiedz Link Zgłoś