Dodaj do ulubionych

Black Friday

• millli40 Re: Black Friday 24.11.23, 13:27
      Tak, buty NB zimowe.Zawsze nosilam niskie, ale moje stopy je tak kochaja, ze chyba zaczne nosic je i zima.
      • magia Re: Black Friday 24.11.23, 14:11
        podrzuc link do tych NB
    • magia Re: Black Friday 24.11.23, 14:11
      kupiłam parę rzeczy z Body Shop, kilka ubran, trochę spożywki na allegro, ekspres do kawy
      Ceny atrakcyjne, ale nie szalowe.
    • kaki11 Re: Black Friday 24.11.23, 14:34
      Podobnie jak u ciebie z frytkownicą na którą poluję dla mamy. Natomiast kupiłam lego dla szwagierki na święta, faktycznie cena trochę niższa, więc się udało.
    • kamire12 Re: Black Friday 24.11.23, 14:34
      tak. hm zara bereshka pull&b - mają zniżki. kupiłam dziecku parę ciuchów.
      materac upatrzony od 2 miesięcy. 500zł taniej.
      zalando upatrzona od kilku tygodni torebka.
      pralka - tu niestety ceny się nie ruszają
      kosmetyki inglota - zawsze kupuje na BF zapas na cały następny rok
      wizzair ma loty fajne.

• szmytka1 Re: Black Friday 24.11.23, 21:56
        Gdzie materac? Potrzebuję dziecku
        • kira_03 Re: Black Friday 25.11.23, 14:52
          *dziecko potrzebuje....sorry, ale az zęby bolą
          • kira_03 Re: Black Friday 25.11.23, 14:52
            A w temacie: polecam "Pan Materac"
    • kachaa17 Re: Black Friday 24.11.23, 14:45
      Żadna z rzeczy, którą chciałam kupić nie jest przeceniona. Są tylko jakieś rabaty wymuszjace większe zakupy typu: 40 % zniżki przy zakupie za 200 zł.
    • koko8 Re: Black Friday 24.11.23, 15:14
      Kilka kosmetyków w Bodyshopie, i mężowi koszule Wólczanki 40% taniej.
    • sandy_cheeks Re: Black Friday 24.11.23, 16:03
      Kupiłam bilety do suntago za -50%. Wzięłam na razie na 1 termin (marcowy). Chciałam też na styczeń, ale są tylko -15% 🫤
      • sandy_cheeks Re: Black Friday 24.11.23, 17:53
        Jeszcze właśnie kupiłam córce biuro gamingowe w x-com - przecenione z 899 na 549pln. Jest większe niż jej obecne i z regulowaną wysokością, bo standardowe jest dla niej za niskie.
    • taje Re: Black Friday 24.11.23, 16:26
      Jak nigdy nie korzystam z Black Friday, tak w tym roku poszalałam i faktycznie znalazłam dobre oferty. Kupiłam Airwrap Dysona z 25% zniżką i czarny Retinoate minus 30%. I jeszcze dostałam na zamówiony zaległy prezent śliczny zegarek Swarovskiego też minus 30%. Jestem bardzo zadowolona - i tak zamierzałam to wszystko kupić, więc faktycznie sporo „zaoszczędziłam”.
    • dni_minione Re: Black Friday 24.11.23, 16:54
      Jeśli ktoś lubi Sesdermę, to na stronie drogerii Olmed jest drugi produkt za 1 grosz. Ceny uczciwe.
    • pade Re: Black Friday 24.11.23, 18:28
      Kupiłamsmile Trwam w szoku, bo w Ryłko są rabaty (nie kojarzę, żeby kiedykolwiek były, a jeśli już to niewielkie), skorzystałam z okazji i kupiłam sobie butysmile Sesdermę Retises w Topestetic i prezent pod choinkę dla samej siebie, zestaw Lancome Idolebig_grin Czaję się jeszcze na Basiclab, m.in na emulsję, którą polecała Primula, ale że w między czasie kupiłam jeszcze kurtkę z wełną w Reserved, to portfel zaczął płakać i ... sama nie wiem. Zastanawiam się.
    • iwoniaw Re: Black Friday 24.11.23, 18:42
      Jedyne, co kupiłam, to kremy w promocji hebe "kup 2 dowolne produkty tej samej marki, za drugi zaplacisz 1 zł". Oczywiście obecnie wszystko objęte promocją w cenach katalogowych (czyli najwyzszych od co najmniej miesiąca), no ale w tej promocji jest efektywnie rabat 50%., a dotąd jak obserwowalam (bo to akurat rzeczy, których używam i i tak chcialam kupić, tylko się czailam na jakąś lepsza cenę), to na te moje konkretne produkty były promocje najwyżej 30-40% od ceny katalogowej.
      Poza tym nie widziałam dobrych obniżek na to, czego potrzebuję.
    • mdro Re: Black Friday 24.11.23, 19:00
      Kilkanaście ebooków w różnych księgarniach (ale już od prawie miesiąca po trochu kupuję, bo są różne blackowe promocje) i parę drobiazgów na Amazonie (takie, które i tak miałam kupić kiedyś). Z ciuchów/butów nic ciekawego/potrzebnego nie znalazłam.
    • szmytka1 Re: Black Friday 24.11.23, 20:57
      Kupiłam piwonie. W carry jest 50% muszę zobaczyć czy są bluzy takie jak kupiłam mężowi i synowi tylko inne kolory, bo bluzy się okazały świetne.
    • kanna Re: Black Friday 24.11.23, 21:00
      W Tatuum się obkupiłam, było -40, też na przecenione.
      • shule_aroon Re: Black Friday 25.11.23, 13:42
        kanna napisała:

> W Tatuum się obkupiłam, było -40, też na przecenione.
        >
        na vinted bedzie wysyp tych ciuchow. czasami ludzie nie trafiaja z rozmiarem+przegapili zwrot.
      • nuta15 Re: Black Friday 25.11.23, 15:01
        Ja kupiłam mało, w tatuum tylko golf i torebkę , w monnari bluzkę i pasek.
    • astomi25 Re: Black Friday 24.11.23, 21:11
      Tak. Kurtke the north face, 40 % taniej. Ale cene sledzilam juz od jakiegos czasu.
    • chlodne_dlonie Re: Black Friday 24.11.23, 22:14
      Wyleczyłam się już z wszelkiej zabawy w 'czorne' i jakie by tam nie inne wink piątki, świątki itp itd.
      Zakupy robię, gdy tego potrzebuję.
      W tym roku np. tak się złożyło, że większość 'duzych' zakupów dokonałam jeszcze w październiku i na samym początku listopada. Prezenty pod choinkę, mikołajkowe itp a także kilka rzeczy, które potrzebowałam dla siebie.
      Buty do tenisa np. nowe nabyłam, bo stare już mają nieco startą podeszwę a akurat trafiłam na ładnie przecenioną ostatnią (!) parę w moim rozmiarze w online'owym sklepie, w którym dokonuje większości moich zakupów około tenisowych. Nie zaglądam nawet jak sytuacja wygląda cenowo teraz, bo.i po co..?
      Podobnie zakupy kosmetyczne - co było mi potrzebne, i co niekoniecznie, ale chciałam spróbowaćwink też kupiłam w moim ulubionym, tym razem stacjonarnym sklepie i mam święty spokój na dobre parę miesięcy.. Ulga nieopisana smile
      Teraz niby potrzebuję jeszcze łańcuszka do otrzymanej pięknej zawieszki w kolorze Rose Gold, ale popatrzę za nim na spokojnie jak znajdę moment w którymś ze sklepów jubilerskich w CH jak podjadę po większe zakupy spożywcze.
      A mniejsza, choć przydatną rzecz jak nerka, liczę że od Gwiazdki czy tam Geiazdora dostanę.. wink
      ..a jak.nie, to po świętach też nagle towaru w sklepach nie zabraknie..

Peace'n'love'n'rock'n'roll big_grin
      • taje Re: Black Friday 24.11.23, 22:22
        Bo Czarny Piątek ma sens wtedy, kiedy wiesz, co chcesz kupić i planowałaś zakup nawet bez promocji. Wtedy, jeśli nie ma presji czasu, można czekać do listopada na obniżki cen. Natomiast nie ma sensu kupować rzeczy, których się i tak nie potrzebuje, tylko dlatego, że jest obecnie promocja.
    • pepsi.only Re: Black Friday 24.11.23, 23:49
      Prenumeratę Wyborczej 🤦‍♀️🤣🤣🤣
    • zalamana_50 Re: Black Friday 25.11.23, 05:49
      Dajcie spokój 7 szt swetry plus spodnie z C&A kupiłam, cudne na zdjęciu, krój i materiał w realu koszmar, wszystko do zwrotu 😡
      • szmytka1 Re: Black Friday 25.11.23, 08:43
        Pokaz fotę zwłaszcza spodni, zebym nie zamowila
      • shule_aroon Re: Black Friday 25.11.23, 13:36
        c&a sie bardzo popsulo przez ostatnie 6-7 lat.
    • sueellen Re: Black Friday 25.11.23, 08:10
      Kupiłam 10 litrów octu. To był zakup roku. Starczy do następnego Black Friday
    • mama-ola Re: Black Friday 25.11.23, 09:53
      Kupiłam telefon na gwiazdkę dla syna, a dla siebie szczotkę elektryczną do szorowania zabrudzeń. Generalnie pani domu ze mnie żadna, może ten gadżet sprawi, że będzie mi się chciało bardziej przykładać. No a tak bardziej dla siebie niż dla domu to jeszcze kupiłam pudełko na akcesoria do szycia i trochę tychże akcesoriów.
      • astomi25 Re: Black Friday 25.11.23, 12:01
        A propo black friday wink
      • pani.asma Re: Black Friday 24.11.25, 12:26
        I jak ?
    • tokyocat Re: Black Friday 25.11.23, 15:04
      Wlasnie przegladam sobie booking. 34% znizki , bedzie na fajne wakacje.
      • robercik123hibiskus [...] 23.11.25, 19:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • chlodne_dlonie Re: Black Friday 23.11.25, 21:02
      Kosmetyki APIS - mają Black Month, do -60 % na wybrane kosmetyki. Większość tych, którymi byłam zainteresowana przecenione o 50%, więc zrobiłam duuuże zamówienie, Mam teraz kremów na rok do przodu wink
      Woda perfumowana ulubiona - 35% w Rossmanie online.
      Teraz jeszcze myślę nad sneakersami na eobuwie, mam na razie 3 pary w koszyku, ale jeszcze oglądam i pewnie coś kupię, bo moje ulubione New Balance już pomału kończą żywot wink
    • szarmszejk123 Re: Black Friday 23.11.25, 21:36
      Takich parę szmatek
      • pani.asma Re: Black Friday 24.11.25, 12:24
        Znowu brak wyzywających Mini wielki plus dla ciebie
      • nastarana Re: Black Friday 24.11.25, 17:44
        Te pierwsze kolorowe to nawet snejki powinna docenić. Widać, że wzięłaś sobie do serca jej porady!
        • szarmszejk123 Re: Black Friday 24.11.25, 17:52
          Nie no, to tylko bluzka, spodni w tym kolorze nie mam i raczej nie będe, a bluzkę będę nosić z dżinsami albo czymś czarnym :p
    • awf-33 Re: Black Friday 23.11.25, 22:14
      silenta napisała:

> Kupujecie coś?

Tak. Kursy.

Znalazłyście jakieś prawdziwe okazje?

Tak. 60% taniej.

> Spotkałyscie firmy, które nia kantują tak klientów?

Tak, mam swoje stałe firmy i wiem jakie mają ceny regularne. Natomiast nie są to ubrania czy buty, bardziej edukacja, rozrywka czy sport.
    • majenkirr Re: Black Friday 24.11.25, 00:28
      Telewizor stary dzisiaj przywiózł. $600 taniej niż normalnie😎

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka