mamtrzykotyidwato5 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 13:46 No tak, trzeba te kościste ramionka koniecznie wyeksponować, jakby to ładne było, sztuczne balony wywalić, i krzywą, kościstą nóżkę wystawić przez rozporek. A im starsze te celebrytki, tym więcej wywalają tych cudowności. Czy one lustra w domu nie mają i nie widzą, jak szkaradnie to wygląda? Czy może takie narcystyczne są, że myślą, że każdy się musi ich starymi, zdeformowanymi ciałami zachwycać, bo są takie seksi i piękne? Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 13:54 Czy to była impreza z bankietem? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 18:15 A kto był tam taki stary? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 21:07 Starymi i zdeformowanymi ciałami ??? Nie, żeby mi się sukienki podobały, ale niezły odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 11:44 > Starymi i zdeformowanymi ciałami ??? No nie powiesz, że pani Siwiec ma młode, jędrne i wyćwiczone ciało! Ona mi wygląda na początkującą anorektyczkę. Pani Lipińska się cała przerobiła, chociaż przed przeróbkami nie miała nic, co normalny człowiek uznałby za warte zmiany. A już te tatuaże! Nie powiesz mi, że ci ludzie z taką skórą przyszli na świat albo jest to naturalny efekt starzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 11:52 Pani Lipińska się cała przerobiła, chociaż przed przeróbkami nie miała nic, co normalny człowiek uznałby za warte zmiany. No jak nie miała? Przecież to straszne było. Teraz też jest. To taki typ co jej nic nie pomoże, coś jak Tori Spelling. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 11:59 > No jak nie miała? Przecież to straszne było. Na zdjęciach, które ja widziałam, miała poziom urody średniej krajowej i lekką nadwagę. Nadwagę jak widać opanowała, bo teraz mi wygląda na wychudzoną, przeciętną urodę można podrasować bez skalpela, makijażem i fryzurą. Oczywiście nie osiągnie się poziomu miss, ale to naprawdę dużo daje. Z przeciętną urodą można też pójść w stronę "interesującej twarzy", ale tu już trzeba mieć talent do malarstwa twarzowego i odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 13:06 18lipcowa3 napisała: > > No jak nie miała? Przecież to straszne było. Teraz też jest. To taki typ co jej > nic nie pomoże, coś jak Tori Spelling. > No już bez przesady. Zwykła, przeciętna dziewczyna z lekką nadwagą jakich wiele chodzi po ulicach. W jej wypadku wystarczyłoby tylko trochę schudnąć by się wylaszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 13:00 To co komuś się podoba, mnie niekoniecznie musi ale pisać, że ktoś ma stare i zdeformowane ciało, o 40 letniej kobiecie ? To świadczy o komentującym. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 13:03 Podobnie jak projekcje o podwójnym nazwisku, jak ktoś trafnie skomentował w tamtym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 13:04 > że ktoś ma stare i zdeformowane ciało, o 40 letniej kobiecie ? Ta konkretna kobieta ma stare i zdeformowane ciało, nie dbała o nie i teraz widać konsekwencje. Co nie znaczy, że każda 40-latka tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 13:45 Nie bądź śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 13:58 Mnie interesuje, o której odbywała się ta impreza. Bo ze względu na obecność dzieci, to obstawiałabym jakąś 17. Czyli pora przyjęcia koktajlowego. Czyli stroje powinny być też koktajlowe, sukienki do kolan, bez rozporków i dekoltów. Czarny odpada jako kolor wieczorowy. Nadmiar biżuterii (pani Lipińska) to samo. Czy panie celebrytki tego nie wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 14:28 Oczywiście, że nie wiedzą… Skąd miałyby widzieć..? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 14:27 A kim są te oszczykniete do bólu Tromby, lexy chaplin tudzież marcysie? Z ciuchów w sumie najgorzej chyba Brodka, (choć cycoświecąca Blania walczy o podium)… Znów jakieś wielgachne marynary jak sutanna, a do tego z trąbiastymi rękawami… Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 14:45 memphis90 napisała: > A kim są te oszczykniete do bólu Tromby, lexy chaplin tudzież marcysie? Znani youtuberzy > Z ciuchów w sumie najgorzej chyba Brodka, (choć cycoświecąca Blania walczy o po > dium)… Znów jakieś wielgachne marynary jak sutanna, a do tego z trąbiastymi ręk > awami… > Dla mnie Brodka akurat fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 15:17 Nic nie poradzę - na jej widok nieodmiennie w głowie zaczyna mi dudnić Niziurski… Może odzywa się uraz z dzieciństwa, kiedy to donaszalam ubrania po siostrze, a nawet jeśli mialam nowe - to dostawałam takie na wyrost, żeby wystarczyły na dłużej*, więc obowiązkowo były za szerokie, za długie, obwisłe wszędzie i totalnie bez zaznaczonej sylwetki gdziekolwiek. *w niektórych z tych ubrań do dziś nie widzę własnych palców u rąk. Ani talii. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 18:16 Czyli jak obecna mlodziez. I te biale skarpety 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 15:40 Brodka akurat ma taki styl od dawna...w sumie Blanka też ma jeden "styl" od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 19:01 Wiem, od lat konsekwentnie powoduje u mnie ból gałek ocznych… Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 22:10 Ja ją lubie. I słuchać i oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 19:02 A to mi z Brodką zupełnie nie po drodze. Muzycznie nie do końca mój kierunek, natomiast kiedy zaczynała karierę to czytałam/widziałam kilka wywiadów z nią i wówczas zachowania/wypowiedzi miała takie mega burackie podszyte mocnym przerostem ego. Wiadomo, człowiek może się zmienić - np sw Ania Przybylska w młodosci pier... straszliwe farmazony, aż się uszy w trabki zwijały, a z czasem zaczeła mówić super fajne, mądre rzeczy i bardzo ją polubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 15:35 Nic mi się tutaj nie podoba. Jak dobrze, że jestem biedna i nie jestem cwkebrytką, bo byłoby mi bardzo źle, gdybym musiała chodzić do kina w takich strojach... Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 15:36 No cóż..rzeczywiście wielu się okazja pomyliła A co do Siwiec, to może i fota niezbyt korzystna, ale coś brzydko się starzeje. Z innych pań najlepiej wyglądają te zachowawczo ubrane No i Danuta Stenka bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 19:37 Niektóre panie mają jakieś ogromne głowy. Czy to kwestia skadrowania zdjęć czy coś faktycznie jest na rzeczy? Blanka, pazurowa, Stenka. Nie rozumiem tych dekoltów do pępka na premierze filmu dla dzieci. I w ogóle to strasznie mi zimno jak na te kobiety patrzę, w grudniu kreacje letnie Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 19:41 Ta od Bieniuka też ma ogromną głowę, Jędrzejczyk… Najbardziej stosownie do okazji ubrała chyba się tyło Edyta Pazura Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 19:53 Stroje wielu tych kobiet pokazują, ze doskonale ma się tzw. droga tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 19:57 Ta od Bieniuka wygląda jak koń! Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 22:52 Pazurowej udała się niezła sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 23:27 Nie bez powodu o Pazurowej całkiem osobny wątek powstał niedawno 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 07:01 ogromne głowy to kwestia ujęcia. Postacie są skrócone, ostrość poszła głównie na głowę. Zdjęcia robione na schodach, pozujący stali niżej niz fotograf. Ale fakt - wygląda to karykaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 19:59 Bardziej wyglada na premierę Dziewczyn z Dubaju niż na Pana Kleksa... Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 22:23 Na 'moim' pudelku pierwszy komentarz: "Film dla dzieci a baby ubrane jak do burdelu" 😄😅 Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 19.12.23, 22:51 😆😆😆 pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Premiera Kleksa i wątek modowo-plotkarski 20.12.23, 22:31 Leszczak cudownie wygląda . Odpowiedz Link Zgłoś