sueellen 04.01.24, 20:58 Świat się kończy, mowy rok zaczynam od założenia wątku plotkarsko - modowego. Bardzo proszę o wyjaśnienie, czy w tym roku w modzie jest chodzenie po ulicach w szlafroku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:01 Ja czekam w domu na haute couture - będzie na początku lutego - zobacze co modne i dopiero wyjdę z HO Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:02 O linkach zapomniałam images.app.goo.gl/bzx1zJBvPshFiSS28 party.pl/newsy/katarzyna-cichopek-i-maciej-kurzajewski-przylapani-przez-paparazzi-wszyscy-patrza-tylko-na-ramie-aktorki/ Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:06 sueellen napisała: > > party.pl/newsy/katarzyna-cichopek-i-maciej-kurzajewski-przylapani-przez-paparazzi-wszyscy-patrza-tylko-na-ramie-aktorki/ Pan i Pani Cringe Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:07 To jest przecięż reklama Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:11 septembra napisała: > To jest przecięż reklama Drugi link jest do artykułu z Cichopek. Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:23 No ten artykuł to właśnie reklama, ustawka Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:09 sueellen napisała: > O linkach zapomniałam > > images.app.goo.gl/bzx1zJBvPshFiSS28 > Ale to jest coś! Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:31 To takie delikatne pomieszane ludzika od opon z samurajem. Czepiasz się Albo na jogę Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:55 Włosy jakby inspirowane Kleopatrą…. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 02:03 memphis90 napisała: > Włosy jakby inspirowane Kleopatrą…. > A to nie kaptur? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:21 Nie no jest pelna klasa .... Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 07:37 W takim stroju nawet największe opady śniegu niestraszne - dwuspadowa konstrukcja chroni właścicielkę przed zaleganiem białego puchu. Sprytne! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:03 Ale o kim plotkujemy?🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:05 primula.alpicola napisała: > Ale o kim plotkujemy?🤔 O kurzopkach którzy w szlafrokach wychodzą ze szpitala - przynajmniej tak to według mnie wygląda na zdjęciach 😅🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:06 Ale tak konkretnie to chciałam płaszcz sobie kupić ale chyba poczekam aż się modą zmieni 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:07 Ze szpitala? Już powiła kurczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:08 Wyżej link wkleilam do płaszcza i zdjęć pani w płaszczu. Trochę się przerazilam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:32 sueellen napisała: > primula.alpicola napisała: > > > Ale o kim plotkujemy?🤔 > > > O kurzopkach którzy w szlafrokach wychodzą ze szpitala - przynajmniej tak to we > dług mnie wygląda na zdjęciach 😅🤔 Katarzyna nie umie w dobór ubrań, no niestety. Niby trendy, a zawsze jakoś...🙄 Ale przypomniałam sobie że posiadam ładną białą torebkę, jutro się z nią polansuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:05 Jeśli jeszcze nie, to przy takich trendsetterach już wkrótce tak. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:08 Sukienki szlafrokowe już były. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:12 Jedwabny zawsze na topie. Wełniany też. Czepiasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:15 taje napisała: > Jedwabny zawsze na topie. Wełniany też. Czepiasz się. > No nie wiem.. czepiam się? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:17 Czepiasz się. To nie fason jest problemem, tylko połączenie wzoru/koloru i obuwia (u Kasi C.). Wyobraź sobie ten sam płaszcz w jednolitym ciemnym kolorze i z innymi butami - zupełnie inny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:21 To jest problem połączenia czegokolwiek z Kasią C. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:35 mid.week napisała: > To jest problem połączenia czegokolwiek z Kasią C. Jezu, tak. Ona, im bardziej się stara, tym gorszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:50 I to staranie się TAK widaaaaać. Nawet jak niby na luzie, niby w dresie to i tak z nogawki kij wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:25 Ojtam, stadko kurczat za nia by pasowalo. A jej wianek, baranek koszułina biala i koszyczek Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:21 No to też najpierw oglądałam płaszcz na modelce (link na górze) ale gdy zobaczyłam jak to wygląda w praktyce.. szpital widzę jak nic. Grubo jakoś, niezgrabnie. Tak szlafrokowo i bez butów Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:26 Mnie bawi ten trend dziendobry.tvn.pl/moda-i-uroda/wlosy/tluste-wlosy-mocnym-trendem-na-2024-rok-jak-je-stylizowac-st7399463 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:29 marzeka11 napisała: > Mnie bawi ten trend > dziendobry.tvn.pl/moda-i-uroda/wlosy/tluste-wlosy-mocnym-trendem-na-2024-rok-jak-je-stylizowac-st7399463 Rewelacja. Mogę sobie wieczorem naolejowac włosy na noc, rano tylko przeczesać grubym grzebieniem, założyć szlafrok ala Cichopek i już mogę wyjść do ludzi 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:29 Przynajmniej praktycznie. I pomyśleć, że od lat tak się męczę i codziennie myję włosy, po to, żeby nie być trendy, ech Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:58 taje napisała: > Przynajmniej praktycznie. I pomyśleć, że od lat tak się męczę i codziennie myję > włosy, po to, żeby nie być trendy, ech > I kto by pomyślał, że najmodniejsza jestem, gdy się nie umyję 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:43 Ołołołołołoł..ale nieeeee, jednak nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:27 Niedopasowanie wzoru i fasonu do figury i tyle. Na innej wyższej osobie może wyglądać świetnie, a na pewno w innym kolorze (też nie lubię takich pastelowych kratek). Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 21:24 Cóż..z uggs'ami nic mi się zasadniczo nie komponuje No ale to mnie. Za to patrzę na te białe dżinsy Cichopek i tak myślę - wyciągnąć swoje z szafy..?? Zazwyczaj odczuwam chęć ich założenia latem.. ale może niesłusznie się tak ograniczam..? Taaaaak, nie mam na dziś innych zagwozdek Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:34 Całkiem niesłusznie! Chodzę w białych również zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:24 Nie no w Uk od lat ludzie tak wychodza do bankomatu albo do sklepu na dole. Nawet widziałam matki w takim stroju podwożące dzieci. Raz szkoła nawet ponoc emaila dzieciom wyslala ze zly wzor dla dzieci taki stroj itd Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 22:24 12 lat temu piżama cię na ulicy nie szokowała, a teraz nawet szlafrok to ewenement? forum.gazeta.pl/forum/w,567,136492497,136492497,w_pizamie_na_ulice.html?p=136524240 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 22:36 trafna uwaga Dodam, ze w 98 było modne: Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 22:38 w Londynie wolno absolutnie WSZYSTKO. Im większe miasto, im bardziej multi kulti, tym bardziej ludzie mają wywalone. I fajnie, ale i tak nie chce płacić grubej kasiory za szlafrok 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:12 A w Warszawie niby wolno mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:26 angazetka napisała: > A w Warszawie niby wolno mniej? > W Warszawie ludzie biegają w japonkach w styczniu i w wełnianych czapkach w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:32 Ale jakie to ma znaczenie dla Twojej dezaprobaty dla płaszcza wyglądającego jak szlafrok? Inna ocena w zależności od tego, czy rzecz dzieje się w Warszawie czy w Londynie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 07:56 taje napisała: > Ale jakie to ma znaczenie dla Twojej dezaprobaty dla płaszcza wyglądającego jak > szlafrok? Inna ocena w zależności od tego, czy rzecz dzieje się w Warszawie cz > y w Londynie?? > Mam ogólnie wywalone na to co gdzie i w czym chodzi. Jest jednak różnica pomiędzy wyjściem do sklepu w szlafroku a wyjście w płaszczu który kosztuje krocie a wygląda jak szlafrok. Jakbym chciała chodzić w szlafroku to bym chodziła w szlafroku, a ja szukam fajnego płaszcza i wyszukuje zdjęcia płaszczy na kobietach z krwi i kości. Wrzuciłam na forum akurat ten gdyż wiem że pani jest ematkowa ulubienicą. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 08:31 No rzeczywiście, same szlafroki w sklepach, a Ty mieszkająca w Londynie szukasz inspiracji na polskich portalach plotkarskich. patrizia.aryton.pl/c/646-plaszcze-z-welny?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=19091733253&utm_content=139211645450&utm_term=patrizia%20aryton&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAy9msBhD0ARIsANbk0A9Mk6gFu13R29V-I_VhNScvUPY691P2MgKOk9HUqpxxZp9ZR-gCCtkaAl4IEALw_wcB pl.maxmara.com/coats-and-jackets/womens-coat pl.weekendmaxmara.com/outerwear/coats Zaiste, same kremowe szlafroki w kratę, prezentowane na niziutkich modelkach ubranych w dzinsy włożone do uggow na platformie. Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 10:22 Koszmarne te płaszcze w kolorze płynnej kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:46 sueellen napisała: > angazetka napisała: > > > A w Warszawie niby wolno mniej? > > > W Warszawie ludzie biegają w japonkach w styczniu i w wełnianych czapkach w lip > cu? W Warszawie, w styczniu, zazwyczaj jest za zimno na japonki, a w lipcu zaś zbyt cieplo na welniane czapki. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 00:42 Oj byś się zdziwila. Różne dziwa już tu widziałam. No i nadal modne chodzenie przy 0 stopni bez skarpetek do butów poniżej kostek. Może stopki mają, ale jak widzę te sine kostki to mi słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 05:22 Chodzę w niskich butach bez skarpetek przez cały rok, nie mam sinych kostek, nie marznę, nie noszę też w ogóle czapek i nigdy nie miałam parasola. Po prostu nie jest mi zimno. Może to też te przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 10:39 Taaaa pewnie 😁 To zbadaj tarczycę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 07:47 Yyyy, tak? Od dawna? I nie japonkach, w klapkach. Niestety cosziennie widuje kogoś w klapkach (a codziennie pada) i obrzydza mnie to bardzo. Czapka latem to chyba trend od lat 90tych. Tak, wełniana. Raz tego więcej, raz mniej, ale zawsze się kogoś spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:31 Warszawa jest bardziej modna. Londyn to albo czarny garnitur albo "wisi mi" czyli cos sportowego, cos tracajacego babcia z lumpeksu i do tego coś seksownego. Czyli mish mash Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Wątek plotkarsko - modowy 04.01.24, 23:18 Wygąlda jakby na porodówkę się spieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 09:19 A dla mnie wygląda jakby pożyczyła ubranie od dziadka, za duży szlafrok, białe kalesony i bambosze. Bardzo vintage Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 09:31 Niestety Cichopkowa znana jest z tego, że ślepo podąża za modą kompletnie ignorując swoje warunki fizyczne. Ten płaszcz od biedy wyglądałby dobrze na wysokiej szczupłej dziewczynie a na kurduplu takim jak Kaśka wygląda po prostu źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 09:42 Przepraszam, że tak poważnie Trochę nie rozumiem takich zdziwień. Jak jest jakiś trend to: nie trzeba za nim ślepo podążać a są firmy, które mają też inne modele na rzeczonych przykład płaszczy. Ja wiem, to z nudów, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Wątek plotkarsko - modowy 05.01.24, 10:34 Płaszcze o szlafrokowym wiązaniu były modne od zawsze. Co jakiś czas na topie jest modna odzież w stylu bieliźnianym- teraz od dwóch sezonów piżamowe zestawy- koszula i spodnie, wcześniej sukienki jak spodnie koszulki albo koszule nocne. Odpowiedz Link Zgłoś