Dodaj do ulubionych

Przedłużający się okres

13.01.24, 22:20
Muszę się wyżalić. Jestem właśnie na wyjeździe. Bałam się, że mnie to cholerstwo dopadnie w trakcie (miesiączkuję nieregularnie od dawna, więc trudno przewidzieć), więc byłam przeszczęśliwa, kiedy pojawiło się cztery dni przed - byłam pewna, że do wyjazdu minie, bo ostatnio choć boli bardziej niż dawniej (mam 47 lat), to trwa 2-3 dni i koniec. A tym razem nie. To już piąty dzień i krwawienie wcale się nie zmniejsza. Boję się, że się jeszcze pogorszy, a jestem za granicą, sama z córką. Wiem, że nie ma na to żadnego sposobu, może poza braniem cyklonaminy, której tu nie mam.
Chciałabym, żeby ktoś kiedyś uwolnił kobiety raz na zawsze od tego przekleństwa sad Tak definitywnie, bez konieczności brania leków, które nie dla każdej kobiety są dostępne i mogą zaszkodzić zdrowiu. Ileż by to w naszym życiu zmieniło...
Obserwuj wątek
    • agnes_gray Re: Przedłużający się okres 13.01.24, 22:32
      Polecam hemorigen femina, mi bardzo pomaga. Wprawdzie okres się nie skraca, ale od 3-4 dnia krwawienie jest symboliczne.

Dodam, że znam ten lek dzięki emamie, ginekolog się nawet nie zająknęła, że coś takiego istnieje.
      • dwasmoki Re: Przedłużający się okres 13.01.24, 23:21
        Dzięki smile Tu go raczej i tak nie kupię, więc tymczasem mojego problemu nie rozwiąże, ale może się przydać na przyszłość, jeśli to się będzie powtarzać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka