violent_green 16.02.24, 19:20 Emamy, znowu chciałam się was poradzić. Czy możecie mi polecić dobre legowisko ortopedyczne dla starszego psa? To, które mam, chyba się już nie sprawdza. W necie wybór spory, ale nie wiem, co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: ortopedyczne legowisko dla psa 16.02.24, 19:23 Mam, ale moja go nie lubi. Może to starość, może jest niewygodne, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: ortopedyczne legowisko dla psa 16.02.24, 20:46 Mój już nieżyjący staruszek też nie lubił - taką byłam zadowolona, że mu nabyłam takie wygodne łóżeczko - a on w nim w ogóle nie chciał spać. Obecnie znów mam staruszkę 16-letnią i ona kocha najbardziej koszyk wyłożony zwykłą poduszką, taką ze sztucznym wypełnieniem, ale luźno wypełnioną. Zapada się w nią i jest szczęśliwa 🙂 Więc może spróbuj tak najpierw. Zanim wydasz worek pieniędzy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ortopedyczne legowisko dla psa 17.02.24, 11:26 Moja też lubiła właśnie takie zapadające się legowisko, może jej po prostu kupię, a to, co ma, wypiorę i podaruję do schroniska etc. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: ortopedyczne legowisko dla psa 16.02.24, 20:35 Ile wazy pies, im cięższy tym grubsza powinna być pianka. Miałam to www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/ortopedyczne/sofa/205575?activeVariant=205575.4 Całe rozbiera się do prania, można wyjąc ten wałek i wyprać sam materiał, albo razem z wałkiem, albo sam wałek. Mój pies lubił opierać pysk wyżej. Służyło nam prawie 4 lata, wyprane trafilo do schroniska i służy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: ortopedyczne legowisko dla psa 17.02.24, 14:59 Miałam takie. Niestety, nasz pies go nie akceptował. Trafiło do schroniska. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: ortopedyczne legowisko dla psa 17.02.24, 12:44 A jakie masz teraz? Legowisko.psie musi mieć ranty i wymiary: dlugoscvi wysokość psa plus 10 cm Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: ortopedyczne legowisko dla psa 17.02.24, 13:22 Nie wiem, bo kupowane było siedem lat temu. Wymiarowo jest ok, ale wgniata się pod ciężarem psa i jest nierówne. Odpowiedz Link Zgłoś