krwawa_lola Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 14:12 Tak, chodzimy w klapkach ze względów zdrowotnych, maż złapał grzybice paznokci i niestety bardzo się rozprzestrzeniła, bo nietkóre z domowych metod nie zadziałały niestety. Teraz musi nosic klapeczki zeby wietrzyć palce. Ja nosze profilatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 14:32 Nie rozumiem jak klapki mogą źle albo dobrze wyglądać ? Tzn.to zależy chyba od całości stylizacji. Mam na koturnie, polecane na ematce i żałuję , bo są niewygodne.W ogóle którejkolwiek firmy są niewygodne chyba. I takie piankowe, z gruba podeszwa - z kolei bardzo wygodne, po domu albo z psem ,ale w żaden sposób nie są eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
madameleloupblanc Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 14:47 Nie chodze w japonkach bo mnie obcieraja. Klapki tak. Nie interesuje mnie jak sie prezentuja. Chodze w nich po domu i na plazy Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 16:58 Klapki tak, japonki nie. Nie wiem jak ludzie mogą chodzić z czymś miedzy palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 17:05 A skoro o klapkach, to jak Wam się te widzą? Odpowiedz Link Zgłoś
madameleloupblanc Re: Chodzicie w klapkach? 18.03.24, 08:51 To sa swietne klapki na wykrecenie sobie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 17:35 Pani bez spódnicy, z wątku "Modowe wpadki" ma na nogach klapki-szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 20:51 Byc moze sa w nieodpowiednim stylu do twoich nog? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Chodzicie w klapkach? 17.03.24, 21:47 Wyłącznie, np. na basenie, czy pod prysznic na wyjeździe. Crocsy mam, japonek nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Chodzicie w klapkach? 18.03.24, 08:13 Owszem, ale jakoś się nie zastanawiałam jak one się na mnie prezentują, może też słabo :p Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Chodzicie w klapkach? 18.03.24, 08:23 Nie, nie chodzę, bo nie podoba mi się to ustrojstwo Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Chodzicie w klapkach? 18.03.24, 08:31 Kocham klapki!!!!mam chyba ze 20 par. Klapki na płaski, na koturnie, na tzw "słoninie, na korkowej podeszwie, na obcasie, czarne, kremowe, różowe, granatowe, srebrne, cieliste. Wiekoszość z Venezi bo tylko oni robią w miare wąskie klapki. Właściwie nie noszę innego obuwia w lecie... A tych na korkowej podeszwie mam 5 par www.venezia.pl/zamszowe-klapki-na-koturnie-ilenia90-cro-car Odpowiedz Link Zgłoś