fgh05 23.03.24, 17:41 Może ktoś odważy się coś wkleić? Jaką biżuterię nosicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fgh05 Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 18:06 Mój ulubiony, srebro pozłacane z cyrkonią Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 14:05 Trochę podobny do mojego (po lewej), oba po babci. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Pierścionki - zdjęcia 04.05.24, 22:03 Oooo wydaje mi się że miałam kiedyś taki albo podobny…. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 18:48 Wiktoriański lub - jak kto woli - pierścień Arabeli 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:27 To nie mój pierścień 😃 ale ten z filmu bym chciala moja mama miała taki podobny zaręczynowy Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 22:23 arabelax napisał: > To nie mój pierścień 😃 😂 A to właśnie mój zaręczynowy. Czekał kilkadziesiąt lat, bym mogła go przyjąć i nosić 🩷 Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 22:39 To niech się teraz dobrze nosi ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:29 Mam taki sam, po babci. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 14:06 Bardzo lubię takie klimaty 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:04 Widzę muszę Was ośmielić trochę 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
szczera.wiera Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 12:24 majenkirr napisała: > Widzę muszę Was ośmielić trochę 😉 > 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 21:52 A czy to tylko w Ameryce takie cuda, czy dla nas też dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 21:42 Lovisa, w Polsce chyba też jest. Jak go zobaczyłam, to od razu wiedziałam, że na mnie tam czeka 😌. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:09 Żadnych pierścieni, tylko kolczyki w wersji minimalistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:15 Clean girl jest out, teraz czas na mob wife 💅🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 21:46 Coś w tym stylu. Takie lubię najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:17 Piękny ten pierwscionek. Czy można prosić o jakieś zbliżenie? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:21 Tu masz zdęcie z oryginalnej reklamy. Kolor jest właśnie taki przygaszony niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:28 I wiosenne ombre na paznokietkach Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:27 z jakiej firmy te pierścionki? podoba mi się ten na palcu wskazującym modelki Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:29 wyglada na Yes, kolekcja Wiktoriańska. One zawsze mi się podobały, piękne są 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:31 Leee szkoda,bo one są na pewno żółte a ja nie noszę zoltego tylko białe i ew różowe złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:30 Kolekcja wiktoriańska Yes Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:48 Ale Ty masz śliczne dłonie 🥹 Te pierścionki oglądałam na żywo, bo był tu już o nich wątek, ale moje paskudne łapska nie zasługują na takie cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
zziutka Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 14:02 te paznokcie........są straszne, porostu straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 21:55 To są dłonie kobiety, która nie musi nic robić w domu, ma służbę, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 22:47 Wszystko robię, w sobotę przykładowo pucowałam łazienkę i pastowałam podłogi 🙄 Ale służbą bym w sumie nie pogardziła 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:54 przepiekny pierscionek, piekne dlonie, ale Twoje pazury, brrrryyy, niedobrze mi Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 21:48 Moja córka zaglądającą mi przez reke: mamo, czy to jest czarownica? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 21:57 Ja 20 lat temu robiłam sobie akrylowe tipsy. I tak zapamiętałam te formatki do tych tipsów. Po prostu przymontowane i nieobronione. Tyle, ze tu sa pomalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 07:13 Duzo pań ktore kasuje ma takie pazurki. Mnie to wszystko jedno co kto nosi ale najgorzej jak chcą monety z portfela wyjąć. Stoi taka kaleka i dłubie 10 minut za dwuzlotowką a kolejka sie potem na mnie denerwuje. Nie pozdrawiam borsuczyco, oby ci odpadły! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 21:55 Takie kobiece dłonie są najpiękniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 19:29 jeden z moich ulubionych, dzis noszę granat Odpowiedz Link Zgłoś
a_julka Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 20:27 Verona? Białe złoto, szafiry i topazy? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 20:32 To apart, biale złoto, brylanty i topazy Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 21:06 Dziękuję, ja też uważam, że jest piękny. To jeden z moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 21:51 Przepiękny. Zastanawiałam się nad nim, ale w koncu wtopiłam obrączką z tanzanitami z Kruka i jakoś o nim zapomniałam, ale chyba powrócę do rozważań Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 10:38 jest bardzo fajny, wdzięczny. pasuje i do eleganckiego stroju jak i do codziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 20:14 nie chce mi się szukać telefonu, więc zrobione kamerką, a efekt jak kalkulatorem Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 21:35 Uwielbiam takie wątki. Jak chodzi o biżu... jestem sroka.🫠 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 01:11 Ja też. I cieszę się, że żyjemy w czasach, gdzie wszystko ujdzie. Chyba wyciągnę ze strychu ruski piasek pustyni od mojej babci 😉. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Pierścionki - zdjęcia 23.03.24, 21:43 Jakie wy wszystkie macie ładne pazy. Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:20 Bardzo mi się podoba. To unikat, czy gdzieś kupię? Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 19:32 Chyba kupisz. Chyba w skorpionie go kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 00:27 Jakie masz długie palce! I ładny lakier. Pierścionek też fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 14:08 Śliczne dłonie. I pierścionek taki pasujący 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 16:30 Nowel, to jest pierścionek zaręczynowy mojej mamy, tylko jej ma różowe oczko Podobno kupiony w Cepelii. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 21:56 Tak, w czasach słusznie minionych srebro projektowane i tworzone w polskich wytwórniach bywało zaręczynowe To jest pierścionek Juwelii, poznańskiej wytwórni. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 00:30 Tylko obrączkę. Kiedyś nosiłam różne srebrne, ale jak dostałam zaręczynowy złoty to mi się gryzły. A później zdjęłam, chyba w ciąży i tak zostałam bez. A mam gdzieś taki duży od babci 😀 muszę znaleźć i zakładać ku jej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 18:17 Ten duży od babci na pewno jest piękny, ciekawam go Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 04:18 mam skrajnie rozne, ale zdjec mam tylko kilka. Lubie tez pierscionki w ksztalcie pajakow, mysz. Zdjec teraz nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 10:05 Ten na ostatnim zdjęciu niesamowity! Śliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 10:06 Ten ostatni mi się też bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 12:14 A mnie ten na palcu wskazującym. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 13:00 Tez go lubie najbardziej, mimo, ze nie pasuje mi do ubran. Niestety nie wiem co to za kamien. Na bazarku powiedziano mi , ze te mniejsze to diamenty i szafiry. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 12:55 rubin z diamencikami. Kamien ladnie wyglada. Taki klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 12:55 Ten ostatni przepiękny, czy to Yes? Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 12:53 Nie, to jakis "no name" z bazarku. Srebrny, a kamien podobno ksiezycowy. Mi to jednak wyglada na opalit. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 10:00 Jak widać całkiem sporo ematek przyznaje się do swoich pierścionków. Ja uwielbiam. Dla jasności: NIE, nie noszę wszystkich na raz! Wybieram e zależności od dnia, nastroju, stopnia lubienia i licho wie czego. I nie, na zdjęciu nie ma wszystkich - najulubieńszych na forum nie pokażę. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 10:08 Ten duży niebieski na wskazującym palcu robi wrażenie. Mógłby służyć jako kastet obronny w razie potrzeby! Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 10:15 On pamiątkowy. Bo w rodzinie męża jest uzus, że kobieta za urodzenie dziecka dostaje od męża "depozyt": za syna pierścionek, a za córkę kolczyki. I w dniu ślubu dziecka pierścionek trafia do synowej, a kolczyki do córki. I to jest pierścionek, który moja teściowa dostała za urodzenie mojego męża, a oddała mi w dniu naszego ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 14:10 Wow! 🤯 Ale czy w tym na dole po prawej diamenciki powypadały? Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 15:14 Nie, tam są trzy i ozdobne "dziurkowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 15:36 kocynder napisała: Dla jasności: NIE, nie noszę wszystkich na raz! A szkoda 🤪 To i ja🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 14:43 Być może jest to mleczny bursztyn Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 10:30 na palcach wyłącznie minimalistyczną obraczkę a poniewaz lubię bardziej nowoczesna bizuterie nie postarzala sie od 20 lat na rekach zwyczajnie mi niewygodnie - rece mam w ciaglym ruchu to moje zapracowane narzedzie - kieruje, pracuje, sprzatam, gotuje, dzwigam sztange, pracuje w ogrodzie, nosze zakupy, pisze - lubie miec luzna rekę jakies spektakularne pierscienie przeszkadzaja mi mam dosc ladne i zadnane dlonie, wiec jako ich jedyna ozdobe stosuje kolorowe paznokcie szaleje za to w innych obszarach - jestem bransoleciara i kocham naszyjniki i lancuszki Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 10:37 Rubinek mam, drobny, lubię takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 11:09 Piękny, ale nie pasuje do Arabelli. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 11:18 Musze zaraz sprawdzic, bo może niepozornie wygląda, a życzenia spełnia Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:17 Spróbuj i jak się uda to wypożyczaj! Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 12:12 arabelax napisał: > ostatnio ten. Piękny. Czy to złoto i ametyst? A gdzie kupiony, czy w sieciówce? Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 12:17 złoto, ale nie pamiętam jaki kamień. On ma jakieś 15 lat lub więcej, chyba z Kruka był, jakas sieciowka. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 12:21 raczej Kruk, wtedy była jakaś kolekcja z kamieniami i mam kolczyki jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 12:53 Na lewej akurat 2 ulubione (choc niekoniecznie widać że to 2 ). Ten dolny to 3 kolory złota, prezent od rodziców na 30 urodziny. Ten gorny prezent od mamy na 40te (tata już nie żył wowczas...) Na na prawej mis I tak, wiem paznokcie straszne. Już jak wychodziłam to wiedziałam że "takie zielone, swiatevzne" na które dal się namówić to epicki błąd Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 14:13 ophelia78 napisała: > I tak, wiem paznokcie straszne. Już jak wychodziłam to wiedziałam że "takie zie > lone, swiatevzne" na które dal się namówić to epicki błąd Myślałam, że to na Dzień św. Patryka ☘️ Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 15:44 Masz PRZEPIĘKNE paznokcie i dłonie, rzadko spotyka się taką perfekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 16:16 Zgadzam się. Piękne dłonie i długie, piękne płytki paznokciowe. Piękne dłonie spotyka się częściej a tutaj są jeszcze perfekcyjne paznokcie ( ja mam krótkie). Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:00 Zgadzam się, naprawdę rzadko widzę u ludzi taki kształt płytki, czysta doskonałość. Borsuczyca ma bardzo silną konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:50 Dziękuję bardzo, Dziewczyny! Przekazałam właścicielce Wypożyczyłam do zdjęcia, żeby wyeksponować pierścionek. Niedawno zakończyła fazę przesadzonej długości wspomaganej hybrydą, po tym jak kilka się złamało, uff. Kamień to biały topaz, a wkoło 1/84 główki szpilki to okruchy diamentu Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:59 Hybryda na coś tak ślicznego? Zabroń kategorycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 19:25 😂 Sama hybryda to pół biedy, tylko ten szpic 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 19:32 Szpic, rany, nie mów nawet i następnym razem zamknij pod kluczem!😀 Dziewczyna ma obłędne paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:51 Okruchy diamentu wkoło A ten duży to biały topaz. Bardzo ładny szlif. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:57 Bo wygląda jak diament w szlifie szmaragdowym, podobno modne to teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 19:24 Chyba tak, bo dużo kamieni jest teraz tak szlifowanych. Diament w takiej wielkości to jakieś horrendalne pieniądze, a ten topaz naprawdę daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 16:45 Taki najzwyklejszy klasyk, zaręczynowy Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 17:58 Pierwsze miejsce trzeci od lewej 🏆 Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 20:23 Wspaniała jest ta wiktoriańska kolekcja, szkoda że tak pieruńsko droga. Swoją drogie jak robicie zakupy e sieciówkach (yes, kruk, aort)- stancjonarnje czy online? Nie mam odwagi kupić biżuterii przez internet (rozmiar, przekłamane zdjęcia, nie pasuje na palcu), a co idę do którejś z tych sieciówek nawet w większym mieście albo warszawie, to mają same przebrane kolekcje, kilka pierścionków/ kolczyków, naprawdę niewielki wybór Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 20:34 Kupuję stacjonarnie. Jak nawet nie ma rozmiaru czy modelu, proszę panie o sprowadzenie. Po dwóch-trzech dniach dostaję sms i idę odebrać. Kiedyś w Aparcie sprowadzili mi pierścionek i oniemiałam - na zdjęciach był rozwodniony błękit, w rzeczywistości granat wpadający wręcz w czerń. To był zupełnie inny kamień. Dlatego wolę poczekać niż potem uzerać się ze zwrotami. Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 21:04 Kupuję stacjonarnie. Moje pierścionki z "Wiktoriańskiej" mają już swoje lata - i w ciągu tych lat te modele zdrożały o... prawie 100% Ich aktualne ceny to faktycznie kosmos, zwłaszcza że - mimo urody - mają swoje mankamenty, np. ten trzeci od lewej, z niebieskim oczkiem, ma bardzo cienką obrączkę z tyłu, taką blaszkę. Kupowanie online odradzam - znajomej spodobał się u mnie ten drugi od prawej, zamówiła online i okazało się, że kamienie mają zupełnie inny kolor niż moje, o wiele mniej "żywy". Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 22:16 Kupuję online i jeżeli coś mi się nie podoba to odsyłam. Stacjonarnie irytuje mnie, że sklepy na stanie mają 1-2 rozmiary pierścionków, z reguły nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 18:28 Świetna kolekcja! Nosiłabym Odpowiedz Link Zgłoś
ender_celebi Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 09:21 ten z muszelką miałam w latach 90-tych teraz chyba jest u mojej siostry Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 19:00 Też lubisz czekoladki Mary? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 19:20 Nie mam pojęcia o czym mówisz! Ja tylko marchewkę w słupkach i jagielnik. Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 19:37 Oczywiście! Chipsy z jarmużu najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 22:04 Dziś ten. Z ametystem. Dostałam go jak miałam może 19 lat. Ale dość szybko nim o coś przyłożyłam i wypadł kamień. Dopiero dwa lata temu mąż zaniósł go do jubilera i wprawił taki sam kamień. Próbowałam zrobić zdjęcie żeby było widać kolor oczka i jakoś tak krzywo wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 22:15 Ojej to ja lubię miksy. Oprócz cienkiej obrączki i zaręczynowego + "córkowego" noszę różne wynalazki (stare, po babci i bardziej rockowe). Na zdjęciach moje inspiracje, tylko pierwszy, różowy jest mój własny. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pierścionki - zdjęcia 24.03.24, 22:18 Pani na zdjęciu to projektantka biżuterii, Chiara Voliani, ma swietny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 12:49 taki troche podobny do tego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 22:35 Chciałabym czasem tak się obwieśić, moje dzieci - a najbardziej chyba syn, byłyby wniebowzięte. Tylko nie mam odwagi i warunków fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 22:03 Jestem zachwycona stylem tej pani! A zwłaszcza jej buntem przeciwko trendom: opalona, ze zmarszczkami i w dodatku pali. Ematka jak zwykle- bawiąc uczy Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pierścionki - zdjęcia 25.03.24, 22:33 towarzyszka_leila napisała: > Jestem zachwycona stylem tej pani! > A zwłaszcza jej buntem przeciwko trendom: opalona, ze zmarszczkami Niby w sprzeciwie, a maks stylowa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionki - zdjęcia 04.05.24, 23:26 towarzyszka_leila napisała: > Jestem zachwycona stylem tej pani! > A zwłaszcza jej buntem przeciwko trendom: opalona, ze zmarszczkami i w dodatku pali. Bo to „artystka”, jakby to była któraś emama, to wątek byłby na milion wpisów😉 Odpowiedz Link Zgłoś