ona-26 23.04.24, 11:33 Majówka tamze. Doradzicie coś fajnego i nieoczywistego? Para i 2 nastolatki. Apropos dorady - Costa Dorada - przepiękne plaże były 😍 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurt.wallander Re: Dorada - Amsterdam 23.04.24, 11:47 Może Micropia? www.micropia.nl/en/visit/what-is-micropia/museum-microbes/ To będzie kolejna wizyta, ze szukasz czegoś nietypowego? Bo ja to bym jednak do Rijksmuseum poszła....I przejechałabym się do Keukenhof, o ile będa jeszcze kwitły tulipany. Z mniejszych muzeów dom Rembrandta może? www.rembrandthuis.nl/nl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Dorada - Amsterdam 23.04.24, 11:47 Moja nastolatka lubi muzea wiec polecam Rijskmuseum i van Gogha, rejs kanalami, my wybralysmy się tez pociagiem do Utrechtu, teraz to może i park kwiatowy Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Dorada - Amsterdam 23.04.24, 11:50 Huśtawka A'dam Lookout Nemo Science Museum Muzeum diamentów Moje ulubione miejsce, ale nie wiem czy to będzie ciekawe dla nastolatków: www.iamsterdam.com/en/whats-on/calendar/museums-and-galleries/museums/huis-willet-holthuysen Dużo podpowiedzi tutaj: www.iamsterdam.com/en Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Dorada - Amsterdam 23.04.24, 12:45 Muzeum Streetartu w dokach, płynie się bezpłatnym promem z centrum, bardzo fajne miejsce i nastolatkom powinno się spodobać Odpowiedz Link Zgłoś