Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰nowe pazy

29.04.24, 10:39
Witam piękne panie w ten piękny, słoneczny i upalny dzień, ja już w pociągu w drodze do rodzinnego miasta w piątek mam komunię u siostry i zapowiada się piękna pogoda, wczoraj zrobiłam nowe paznokcie, kocham róż i długie pazy.Ale bym się kawy na piła, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego i upalnego dnia ⚘️🌺🌷🌻🌹
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 10:41
      Niezła prowokacja
    • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 10:46
      Przepraszam ale królowa pazów jest tylko jedna.
    • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 10:50
      Wow😲
    • memphis90 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 10:53
      No te pazy to akurat ktoś nielicho spier…lil.. Kolorek ciekawy, ale dlaczego one mają linię prostą u podstawy, są takie szerokie w połowie i ogólnie grube…? Zmień manikiurzystkę…
      • bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 11:24
        Generalnie sprawiają wrażenie jakby miały odpaść od palców. Nie stanowią harmonii z dłońmi. Są za długie, w tandetnych krzykliwych kolorach.
        Odpustowe.
        • borsuczyca.klusek Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 11:44
          Patrzcie go jaki ekspert od pazów 🙄
          • bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:14
            Mi się nie podobają. A przecież robicie i malujecie paznokcie dla nas, żeby się nam podobać?
            • borsuczyca.klusek Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:23
              Nie bywalec, malujemy je tylko i wyłącznie dla siebie, żeby nam się podobało. Zobacz jakie to proste 🙄
              • igge Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 23:40
                100/100
            • condesa1 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:25
              Obiegowa opinia jest taka, że jeśli chodzi o wygląd to robimy to dla innych kobiet, dla siebie, a dla mężczyzn na samym końcu. O ile w przypadku pierwszych dwóch punktów można dyskutować o kolejności, o tyle co do trzeciego raczej nie ma wątpliwości.
            • aandzia43 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:34
              Nie bywalec, większość ozdób, kolorów, falbanek zakładamy dla własnej przyjemności. To dobra zabawa, a reakcja mężczyzn to kwestia drugorzędna. Wiemy, a przynajmniej powinnyśmy wiedzieć, że męskie zainteresowanie i tęcza na naszych paznokciach, włosach czy kolczykach to zbiory bez części wspólnej.
              • bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:37
                No kiedyś było normalnie. Kobiety dbały o siebie by się nam podobać. Komu to przeszkadzało?
                • aandzia43 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:43
                  Nigdy kobiety nie dbały o siebie tylko po to by podobać się mężczyznom big_grin Mężczyznom wystarcza młodość i wszystkie jej atrybuty i schludność. Reszta jest dla nas.
                  • anbete Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:46
                    aandzia43 napisała:

> Mężc
                    > zyznom wystarcza młodość i wszystkie jej atrybuty

O to, to!!!
                • iwles Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:43
                  bywalec.hoteli napisał:

> No kiedyś było normalnie. Kobiety dbały o siebie by się nam podobać. Komu to pr
                  > zeszkadzało?

A czyja to wina, że zatrzymałeś się na poziomie prababci?

• borsuczyca.klusek Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:46
                  Bywalec za dużo z enginem przebywasz. Wyjść czasem do ludzi, pooddychaj świeżym powietrzem, bo za chwilkę całkiem spierniczejesz 🙄
                  • bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 23:55
                    Po co mam się odświeżać z myśli, że piękne i szczupłe kobiety dbają o wygląd żeby podobać się Nam??
        • aandzia43 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:26
          Estetyczny zonk nie w tym że są za długie tylko w grubości płytki, ale masz rację - brak harmonii. Polakierowane kawałki modeliny big_grin
          • hermenegilda_zenia_is_back Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:36
            Dokładnie, tipsy za szerokie do szerokości paznokci własnych, jeżeli nie tipsy to jeszcze gorzej, bo tak wyglądają - jak naklejone za grube i za szerokie kawały plastiku. Najważniejsze, że ty jesteś zadowolona i że ci się podoba, bo to przecież ty je nosisz
        • fogito Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 30.04.24, 06:02
          Racja bywalec. Kobiety z klasą takich sztuczności da swoich palców nie przyklejają.
      • kocynder Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 23:52
        Typowo dla ematki: "nie znam się, ale się wypowiem".
        Może to kwestia zdjęcia? Ja się przyznam, że jestem, tą, no... Odwrotną mistrzynią zdjęć. A już zrobić ładne zdjęcie sobie samej, z bliska? Nie ma takiej opcji. No, zawsze mi właśnie wychodzą zaburzone proporcje... Może i tutaj?
        A ad rem: kolor zdecydowanie nie mój, kształt ok, ale jak dla mnie za długie.
        • memphis90 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 30.04.24, 06:25
          No ale akurat na tyle się znam, że widzę, że technicznie wykonane źle 🤷‍♀️
          • kocynder Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 30.04.24, 06:40
            Się, jak napisałam na wstępie, nie znam. Tylko dopuszczam, że MOŻE to efekt nieporadnej fotografii, a nie techniki? Bo może gdyby ona po prostu ułożyła dłoń, a ktoś inny wykadrował i zrobił zdjęcie to nie wyglądałoby tak tragicznie?
            Pozornie nie na temat: kiedyś chciałam zrobić zdjęcie swojego ulubionego pierścionka. Jak robiłam sama pierścionek na palcu - to właśnie wychodziło do niczego: paluchy jakieś serdelkowate u nasady, sam pierścionek kompletnie inne proporcje... Zdjęłam go i zrobiłam zdjęcie leżącemu na biurku - wyszło ok. Potem siostra zrobiła zdjęcie "na palcu" - i też wyszło dobrze. Więc może przynajmniej w części to taki problem? smile
    • em_em71 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 10:53
      Mam nadzieję, że masz człowieka do obsługi walizki, bo takie pazurki lubią odstrzelić przy niestrożnym kontakcie bezpośrednim.
      • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 10:54
        Auć
      • borsuczyca.klusek Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 11:04
        Dlatego trzeba być ostrożnym 😅
    • kitty4 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 10:58
      Mam nadzieję że to prowokacja, te paznokcie są źle zbudowane, chyba za nie nie zapłaciłaś ? Ten ktoś kto je robił, zapewne się jeszcze uczył, a przed nim długa droga...
      • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 11:42
        Po co psujesz Mariolce dzień?
        Jej się podobają.
        • memphis90 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 11:47
          Bo płaci pewnie sporo forsy za fuszerkę…
      • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 11:47
        Są piękne tylko tak wyszły na zdjęciu i kolor jest neonowy
        • thea19 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 13:28
          wyglądają jak szpadle
    • borsuczyca.klusek Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 11:04
      Pazy jak malowane 🙄
    • javio Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:28
      Przeczytałam: nowe gazy 🤦🏼‍♀️
      Pora na okulistę. Miłego dnia 🌻
    • anbete Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 12:44
      Czy to są Twoje paznokietki? Czy sztuczne? Pytam bez złośliwości smile
    • zajonc_w Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 13:08
      Generalnie - gusta są różne -zazdroszczę umiejetności funkcjonowania z taką długością.
      Sama bym się nie zdecydowała na akurat takie - za dużo się dzieje na tych dłoniach. Lubię albo, albo - albo kolor, albo długość (rzadko, neutralny wtedy kolor).

Konstruktywna krytyka: za grubo, za szeroko, sztucznie, wyglądają jak doklejone z szablonu.
      Pomyśl nad zmianą wykonawcy.

Teraz już za pó
      • zajonc_w Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 13:10
        Teraz już za późno, nie przejmuj się nami.
        Udanego wujazdu
    • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 13:19
      Piękne! Jak Pazury Cezara!
    • danaide2.0 Re: Cześć piękne 🥰nowe pazy 29.04.24, 15:45
      Nie wrzuciłabym zdjęć dłoni, pazów, a już na pewno nie wrzuciłabym zdjęć podłogi w pociągu.

Co jest ze mną nie tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka