Dodaj do ulubionych

wynajem krótkoterminowy

26.05.24, 08:53
Czy są tu emamy zajmujące sie takim? jak to obsługujecie logistycznie?
same sprzatacie, przekazujecie klucze? macie osobę / firmę zajmującą się? czy jest to jedyne źródło dochodu ( moze kilka mieszkań?) , a co poza sezonem? też dochodowe?
dla koleżanki pytam big_grin
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 08:55
      Nie
      • kaskaz1 Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 09:02
        pytanie było do ematek
        • bywalec.hoteli Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 12:59
          Ematki nie mają
    • nawolnymwybiegu Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 09:12
      Taki najem to zmora miast. Hotel sobie otwórz.
      • nawolnymwybiegu Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 09:13
        Jestem właśnie po nieprzespanej nocy przez najem krótkoterminowy. Mam ochotę kupić super glue i wlać go do zamka durnym właścicielom, którzy decydują się na coś takiego.
        • kaskaz1 Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 09:22
          A sama nigdy nie korzystasz z takiej formy?
          • nawolnymwybiegu Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 10:49
            Nigdy
          • arabelax Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 11:06
            Ja korzystam regularnie. ematki, ktore tu sie wpisały chyba jakiegoś pecha dużego mają.
            najem krótkoterminowy, to nie znaczy z automatu, że będą dzikie imprezy, darcie sie po nocach etc.
            Możesz zrobić te opcje, ze potwierdzasz rezerwacje, nie że jest od razu potowerdzona, wtedy jakas wstępna sekcja jest.
            • nawolnymwybiegu Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 13:36
              Ciąganie walizek w środku nocy. Ciąganie walizek o 3-4 nad ranem. Darcie się w różnych językach, bo przecież wstali o 3 i jadą na lotnisko, no to przecież jest już dzień. I to wszyscy - młodzi, starzy, rodziny z dziećmi.
              Poza tym jest pięknie, lato, oni są na wakacjach, więc piją winko do 1 w nocy na balkonie, bo przecież oni są na wakacjach. Urlop. I nieważne, że cała reszta idzie rano do pracy.
          • ekstereso Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 13:32
            Ja np nie.
        • leosia-wspaniala Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 10:22
          Też takie kiedyś miałam w sąsiedztwie, koszmar. Ale nie ma co śnić, że w Polsce to ukrócą, w imię świętego prawa własności można zatruwać życie połowie osiedla.
          • mysiaapysia Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 14:35
            Orzecznictwo sądowe też sprzyja takiemu najmowi, bo uchylają każdą uchwałę wspólnoty zakazującą najmu krótkoterminowego. Stali mieszkańcy nie mają żadnego oręża do walki.
    • imponderabilia20 Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 10:23
      No sąsiedzi będą przeszczęśliwi.
    • alpepe Re: wynajem krótkoterminowy 26.05.24, 11:26
      Mój mąż ma takie mieszkanie, ale cały budynek jest taki i chyba nikt tam na stałe nie mieszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka