Dodaj do ulubionych

Jakub B. Bączek coming out

13.06.24, 14:44
Było?
Znany trener mentalny przyznał się że jest gejem.
Lubię gościa choć mnie zaskoczył smile
Obserwuj wątek
    • lajtova [...] 13.06.24, 14:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • princy-mincy Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 14:50
      Jego orientacja to jego sprawa.
      Ja akurat goscia nie trawie, slucham moze dwoch czy trzech jego podkastow pt mental power i to jest okropne.
      Gosc jest kwintesencja coucha w negatywnym znaczeniu, wrecz uosobieniem tego okreslenia.
      • bywalec.hoteli Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 14:55
        Ja lubię jego wpisy w SM - są dość pozytywne i motywujące.

Dużo gorzej działa na mnie Grzesiak. Ten to mi smierdzi popelina i fałszem po sekundzie i na kilometr.

A co Ci się nie podobało w Mental Power?
        • princy-mincy Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:20
          To, ze mowil o ludziach z ktorymi pracuje/ pracowal. Np wspomina polskich siatkarzy. Rozumiem, dla niego to nobilitacja i byc moze sposob na zdobycie nowych klientow, ale to wg mnie malo profesjonalne. Nie jest psychologiem ale imo wciaz powinna go obowiazywac tajemnica zawodowa. Taka Daria Abramowicz (sluchalam podcastu, w ktorym byla goscinnie) nie nazwala ani jednego swojego klienta.
          Druga rzecz- wciskanie nazwy swojej firmy w czasie podcastu kilka razy.
          Jakub Be Baczyk- to be brzmi pretensjonalnie
          • bywalec.hoteli Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 16:16
            To amerykańskie „B” mnie też śmieszy smile
            Ale jest chyba już trener fitnessu Jakub Bączek, który nota bene z żoną ćwiczy 🙂

No siatkarze w 2014 odnieśli wielki sukces i więc nie dziwię się że gość się tym złotym medalem chwali nawet po
            • princy-mincy Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 19:37
              No a Daria Abramowicz się nie chwali bo ją obowiązuje tajemnica zawodowa. Wg mnie pan Be Baczył też chwalić się nie powinien.
              • bywalec.hoteli Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 19:44
                No ale wszyscy wiedzą że Daria pracuje z Igą.
                • princy-mincy Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 21:04
                  Ale Iga nie jest jej pierwsza klientką, zresztą tu chodzi o etykę zawodową.
                  Psycholog nie może wymieniać z imienia i nazwiska.
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:38
          >Grzesiak

Mr Polip?
          • bywalec.hoteli Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:57
            taa
    • alexandra1984 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:02
      Dlaczego mam wrazenie, ze jest wiecej mezczyzn homoseksualnych. Czemu jest tak malo coming out'ow kobiet? Kobiety moze czesciej biseksualne sa?
    • angazetka Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:07
      Przyznał się? A to przestępstwo?
      Oraz nie znam żadnych coachów, ale cieszę się jego szczęściem.
      • bywalec.hoteli Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 19:45
        Nie jest to przestepstwo, ale nie każdemu łatwo jest się do tego przyznać.
      • buldog2 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 20:07
        Pierwszy raz słyszę o nim. Mnie jest to obojętne. Doskonale obojętne. Nie pojmuję, po co się to oznajmia światu, ja bez podobnych deklaracji żyję i podobnymi enuncjacjami nie myślę ludziom w głowach śmiecić.
        • angazetka Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 22:47
          I nigdy nikomu nie wspominasz np. o tym, że masz żonę (jeśli masz)?
          • buldog2 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 22:50
            Miałem. Jak nie pyta, sam z siebie nie wspominam. Po co się komu pchać ze swoimi opowieściami?
    • hrasier_2 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:32
      Nie wiem jaki wpływ ma na to, że facet zmienia orientację. Piszą, że to geny.
      • angazetka Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:37
        Zmienia. Uhm.
        • livia.kalina Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:41
          No prezes mówił, że płeć można zmieniać na do 16 i po 16, w poznańskich szkołach to przecież takie specjalne tabletki rozdają, to czemu i nie zmieniać orientacji?
          • hrasier_2 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 17:52
            livia.kalina napisała:

> No prezes mówił, że płeć można zmieniać na do 16 i po 16, w poznańskich szkołac
            > h to przecież takie specjalne tabletki rozdają, to czemu i nie zmieniać orienta
            > cji?
            >
            Ty kalina i ta druga angazetka macie całkowity odlot ostatnio na tym forum. Poczytaj sobie o markerach genetycznych. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.medexpress.pl/nauka-medycyna/homoseksualizm-geny-czy-wplyw-otoczenia-74801/&ved=2ahUKEwj6_fSs99iGAxXRSFUIHYf3NtoQFnoECCAQAQ&usg=AOvVaw1Zp9cDvYjFJUxbCTlcVQIz
            • angazetka Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 20:16
              I one powodują, że się zmienia orientację?
            • bywalec.hoteli [...] 13.06.24, 21:33
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • livia.kalina Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 23:28
                Zakochałeś się we mnie, że tak ciągle o mnie piszesz? Oprócz tego, że jesteś karłem, to jesteś zwykłym chamem i debilem. Nie masz szans. Gruba żonka, z której ciagle śmieszkują twoi "koledzy" na auto moto to szczyt twych możliwoścismile
              • hanusinamama Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 09:59
                Och bywalec chciał być dowcipny....chciał ale mu nie wyszło. Głupek wioskowy
            • hanusinamama Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 09:59
              One zmieniają orientację?
              Nie chodziło się na biologię? Piłkę kopałeś w czasie tych lekcji?
    • dni_minione Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:42
      To nie było oficjalne? Przesłuchałam jego podcastu i do głowy by mi nie przyszło, ze on mógłby być hetero.
      • dni_minione Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:45
        *jego podcast, Mental Power. Nawiasem mówiąc, gość do każdego poruszonego przez siebie tematu doklejał siatkarzy. Ja wiem, że na tym wypłynął i na tym zbudował firmę, ale kammon, gadać o tym co 5 minut?
        • princy-mincy Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 16:05
          Dla mnie to mega nieprofesjonalne.
      • bywalec.hoteli Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 16:22
        dni_minione napisała:

> To nie było oficjalne? Przesłuchałam jego podcastu i do głowy by mi nie przyszł
        > o, ze on mógłby być hetero.

On reklamował auto Mini 🙂
        Pasuje
        • hanusinamama Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 10:02
          A to ma znaczenie? Rozumiem więc, że moj mąz prowadząc volvo jest hetero, a przesiadjąc się do Daci sandero staje się gejem...
    • cranberries1983 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:50
      co to jest trener mentalny?
      • dni_minione Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 15:55
        Taki jakby coach od sportu, motywujący i wspierający. Chyba każda reprezentacja ma takiego.
        • notatki Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 16:20
          Nie znam jego podkastu, ale wiem, że założył akademię trenerów mentalnych. Moja znajoma szkoliła się u niego, po sześciu weekendowych zjazdach za 24 tysiące została trenerką mentalną.
          • cranberries1983 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 18:17
            XD paradna profesja
          • dni_minione Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 09:50
            Cenią się skubańce... A czy ta znajoma teraz pracuje jako trener mentalny? Znalazła gdzieś taką posadę?
            • cranberries1983 Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 10:07
              zupełnei jak humanum smile
    • mava12 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 16:52
      jesssu, a kto jest "jakub bączek?
      Jest gejem to jest, jego sprawa. Cały świat (no dobrze, Polska) musi się o tym dowiedzieć?
      Chyba że to taka jego autopromocja, skoro jest "trenerem mentalnym" (żesz qrna...to nie wystarczy psycholog? chyba że on tym trenerem jest bez ŻADNYCH papierów, po kursie na YT).
      Swoją drogą to nie zazdroszczę dzisiejszym dziewczynom...Pierwsze pytanie, które powinny zadawać nowo poznanym facetom to "a jaką masz orientację?" żadne powłóczyste spojrzenia, proponowanie kawki itp
      Czy tylko mnie sie wydaje, że kiedyś było ich mniej? jedyny, jakiego znałam, to brat bliźniak mojego faceta. Co zresztą podobno jest częste, w przypadku bliźniaków jednopłciowych. Czego potwierdzeniem może też być niejaki prezes.
      • angazetka Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 16:58
        Ej, ale serio nie musisz się obnosić ze swoim zaściankiem mentalnym.
        • mava12 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 17:09
          zapewne musiałabym sie udać do niejakiego pączka, żeby swój "mental" poprawić.
          A może do ciebie?
          • angazetka Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 20:16
            Och, śmianie się z cudzego nazwiska, brawo.
      • princy-mincy Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 19:39
        Musi mówić, że jest trenerem mentalnym. Nie ma skończonych studiów z psychologii, więc nie jest psychologiem.
        • dni_minione Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 09:54
          Skoro gość kosi takie siano na tej swojej akademii coachów, to mógłby zrobić chociaż zaocznie licencjat z psychologii, tak dla przyzwoitości. Choć rozumiem, ze nie musi, skoro "zażarło" bez wykształcenia.
          • bywalec.hoteli Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 10:04
            A coach czy trener mentalny to musi być psychologiem?
            Bo psychologia to chyba nie daje żadnych uprawnień, skoro:
            - nie jesteś psychoterapeutą - na to jest potrzebne studium psychoterapii (chyba 4-letnie)
            - nie jesteś lekarzem - na to potrzebne są studia medyczne

Na jednej z jego stronek pisze: "Ukończył dwa kierunki: wychowanie fizyczne i pedagogikę. Studiował też filozofię, którą musiał przerwać po 3 roku. Następnie sporo się szkolił i pogłębiał wiedzę z psychologii i animacji czasu wolnego. Napisał 12 książek oraz jakieś 90 tekstów naukowych i publicystycznych."
      • hanusinamama Re: Jakub B. Bączek coming out 14.06.24, 10:04
        Jesteś pustakiem, twoja sprawa.Cały świat musi się o tym dowiedzieć?
    • cranberries1983 Re: Jakub B. Bączek coming out 13.06.24, 20:39
      zara

a to nie jest jakis sposob na marketing?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka