geez_louise 04.07.24, 15:45 Lecę po strój Gai! Wreszcie jakaś reklama mnie zachęciła! Po wszystkich cudowaniach z 16-letnimi fitnessiarami na zmianę z otyłymi cialopozytywnymi, wreszcie jest jakaś kobieta którą spotykam w naturze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grruu2.0 Re: O! 04.07.24, 16:02 Mnie nie zachęca, modelka mi się wydaje że dwa razy większa ode mnie, może takie ujęcie, że wygląda jakby miała że 185 cm Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: O! 04.07.24, 16:14 Ta głowa to chyba jednak jest od innego kompletu… Za mała, a szyja za długa… Nieudolny fotoszop najbardziej widać na zdjęciach od tyłu (okolice wymazanego brzucha/ prawego łokcia). Na innych zdjęciach też widać prymitywne fotoszopki - dziwne wcięcie na prawym boku, nóżki jakby nie od kompletu (jedna wychudzona, druga normalna), a na niebieskim foto bardziej naturalne wymiary pani - z prawdziwym brzuszkiem i biodrami … Wolałabym jednak więcej zdjęć jak na tym w niebieskim bikini niż sztucznie wyszczuplonych - niby „naturalna”, ale jednak talię trzeba wciąć, cellulit wyblurowac, udka wyszczuplić do szparagów… Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: O! 04.07.24, 17:51 memphis90 napisała: > Ta głowa to chyba jednak jest od innego kompletu… Za mała, a szyja za długa… I ta odleglosc od ramienia do pachy tez jakaś podejrzanie duża . Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: O! 04.07.24, 16:14 Ale że tylko takie spotykasz w naturze, że te inne cię dziwią? Dość ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: O! 04.07.24, 16:59 Też zwróciłam uwagę na tę reklamę i mnie też się bardzo podoba zarówno pani jak i stroje na niej. Sama mam zupełnie inną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: O! 04.07.24, 19:50 Mnie się pani w ogóle nie podoba, strój jeszcze mniej i też mam zupełnie inną figurę, tylko o czym to miałoby świadczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: O! 04.07.24, 20:11 O tym że zmarnowałaś kilka minut swojego życia na dziwowanie się światu. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: O! 04.07.24, 20:44 Ty zmarnowałaś zdaje się trzy pierwsze lata w podstawówce, jeśli nie więcej, bo ja nigdzie nie piszę, że dziwuję się czemukolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: O! 04.07.24, 17:14 Nie spotykasz w naturze szczupłych i otyłych kobiet? Zaskakujące. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: O! 04.07.24, 21:13 Co wy macie z tym czarnym. Nawet latem musicie?? Odpowiedz Link Zgłoś