simply_z Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 13:13 Nie lubię małych, lekko skośnych oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 13:20 Na niektórych zdjęciach niezły, na innych taki se. Zasadniczo nie mój typ, ale rozumiem, że chłopak się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 13:25 Nie wiem kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
wylacznie_grawitacja Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 15:39 Fajny. Strasznie był młody w chwili ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 16:12 E, sądziłam, że to znów emama wybiera kandydata do roli Wokulskiego. No, nie tym razem. W/w pan w niczym mi nie wadzi Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 16:15 Na Wokulskiego by nie pasował.... Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 16:52 Samo nazwisko wpisałam na początku i zdziwiłam się, że gust ematki tak szybko się zmienia. No pan jak pan Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 16:53 O ja, głupią, nawet tych lekko skośnych oczu zaczęłam wypatrywać. Na usprawiedliwienie - nie mam telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 17:00 Tak, podoba- ale dla mnie za młody. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 20:16 Nie mój typ męskiej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 27.07.24, 20:21 Wyguglałam pana, i chyba jestem stara 😀 Bo po zdjęciach mi wyglądał na studenta, a potem zobaczyłam, że ma 33 lata Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Francisco Lachowski. Podoba się Wam? 28.07.24, 12:43 Nie znam pana, ale z ciekawości wyguglałam. Po pierwsze ciocia Wiki podaje, że on ma 33 lata, a ja pomyślałam, że ze 20... Taka inna odmiana Ibisza. Zupełnie nie mój typ sam w sobie jak i właśnie przez ten młody wygląd. Mogę być nieobiektywna, bo ja gustuję w nieco starszych. Według mnie ten pan ma potencjał i zacznie fajnie wyglądać za kolejne 20 lat (podobne mam zdanie o znanym Georgu) 😉 Odpowiedz Link Zgłoś