Dodaj do ulubionych

Raport z akcji

25.08.24, 09:12
Po śniadaniu więc opiszę moje wczorajsze przejścia. Na miejscu spotkania byłem półgodziny przed godziną spotkania. I to był błąd. Przez te pół godziny przegalopowały mi setki myśli. A co jeśli przyszła i nie spodobałem się, co jeśli wyśmieje mnie, co jeśli okaże się trans kobietą, co jeśli zamiast niej pojawi się kilku gości i mnie skroi... Półgodziny tortury. A właściwie godzinę. Bo spóźniła się pół godziny. Na początku nie poznałem jej. Na zdjęciu wyglądała inaczej. Jakieś 10 lat młodziej. Podała że ma 50 lat. I wyglądała. Na 60. OK. Ja też nie jestem Adonisem. Poszliśmy do tego Old Cuban. Mała dygresja co do lokalu - nie idźcie tam. Lokal to dwa stoliki. Jest bardzo mały. Obsługa jest gburowata a karta drinków to żart - jest z 350 drinków i żaden nie jest opisany. Wybierasz więc po samej nazwie a obsługa ci nie pomoże. Wracając oo tej mojej nieszczęsnej randki. Mówiłem głównie ja. Ona głównie odpowiadała na pytania. Rozmawialiśmy o różnych głupotach. Począwszy od muzyki a skończywszy na sporcie. Jest salową w szpitalu. Po rozwodzie. Ma dużego psa, chyba rotwailera, głównie pracuje i ogląda seriale. Oczywiście rozmowa nie ograniczyła się tylko do moich pytań. Ona także je zadawała. Wypytała dokładnie gdzie pracuję, jak mieszkam (łącznie z tym czy to mieszkanie własnościowe), czy mam bliską rodzinę. Skończyliśmy o 20.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:17
      Czyje to?
      • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:19
        krwawy.lolo napisał:

> Czyje to?

Jak to czyje? Tanebo poszedł na randkę! Tylko po co z emerytką? surprised
        • krwawy.lolo Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:27
          On tego nie napisał.
          • krwawy.lolo Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:39
            Ten tekst jest nawet zabawny, kiedy Tanebo jest nudny, jak przysłowiowe flaki. A tutaj wybija się ponad zatęchłą dosłownię, w której beznadziejnie wegetuje ta, czy owa eMatka.
            • beneficia Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:45
              I kto to pisze 😀
            • mizantropka_20 Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:43
              Ty za to jesteś aż za bardzo zabawny, przynajmniej za takiego (w swoim mniemaniu) uchodzisz, wolę Tanebo
              • dekoderka Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:56
                Samotny przegryw na niemieckiej emigracji grający nonkonformistę w chałupniczej wersji.
                • szarmszejk123 Re: Raport z akcji 26.08.24, 07:18
                  "Samotny przegryw"

Lolo, żona cię zostawiła?
                  • krwawy.lolo Re: Raport z akcji 26.08.24, 07:26
                    Nie traktuj poważnie ejakulatów tej łajzy.
        • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:27
          On ma ponad 50 lat to z kim ma chodzić na randki?
          • tanebo001 Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:30
            49 mam!!!!!!!!!
            • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:34
              To 50-latka akurat
              • marta.graca Re: Raport z akcji 25.08.24, 10:41
                On by pewnie wolał jakąś młódkę.
                • emka_bovary Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:52
                  I koniecznie bez dzieci, nawet dorosłe dyskwalifikują potencjalną kandydatkę. Sorry Gregory, widocznie atrakcyjne i bezdzietne laski nie są zainteresowane.
                  • tanebo001 Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:07
                    Co do dzieci to nie tak. Może mieć dzieci. Tylko że większość zaznacza "mam dzieci, nie chcę więcej". Jeśli lajkuje faceta który ma dzieci z poprzedniego związku to OK. Ale dlaczego wybiera bezdzietnego?
                    • emka_bovary Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:17
                      Serio chcesz mieć dzieci w tym wieku? Czy źle zrozumiałam? I w dodatku chcąc mieć dzieci umawiasz się z pięćdziesięciolatką?
                    • ruscello Re: Raport z akcji 25.08.24, 13:41
                      Kobieta, która nie chce mieć więcej dzieci, często zwraca uwagę na rówieśników i trochę starszych zakładając, że skoro nie rozmnożyli się do pewnego wieku, to nie chcieli mieć dzieci. Lajkują Cię, bo nie zakładają, że 49-latek będzie chciał mieć dziecko/dzieci.
                      • tanebo001 Re: Raport z akcji 25.08.24, 13:48
                        Cudzych tym bardziej
                    • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:01
                      Bo dużo łatwiej jest stworzyć relację jak jedna strona ma dzieci niż jak obie je mają
                      • husky_cat Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:11
                        A moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie.
                        Zwykle w którymś momencie osoba bezdzietna mniej lub bardziej świadomie będzie chciała się pozbyć bagażu i założyć własną normalna rodzinę
                        • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:19
                          Jak sobie pomyślę o łączeniu dwóch rodzin z dziećmi to mam dreszcze 😀
                          • husky_cat Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:34
                            Ja bym miała dreszcze gdybym miała zakładać rodzinę z panem z dziecmi☺
                            U mojej siostry ciotecznej wyszło idealnie, ale ona ma starsze nastolatki, a on dzieci na studiach i to nie w Polsce. Znacznie lepiej wychodzi niż patchwork z jej pierwszym mężem, jego eks i ich córka.

A tak, oboje mają swoje dzieci i swoje priorytety, żadne z nich nie ma oczekiwań, których druga strona nie chce czy nie może spełnić. Idealna rownowaga pomiędzy tym ile oboje dają i biorą w tym związku.
                      • lauren6 Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:34
                        > Bo dużo łatwiej jest stworzyć relację jak jedna strona ma dzieci niż jak obie je mają

Na odwrót. W końcu strona bezdzieta albo sama będzie chciała mieć dziecko albo będą ją drażnić dzieci/wnuki partnera. To jest duży rozjazd podstawowych potrzeb.
                        • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:40
                          A tak dzieci mogą się nie polubić i jest problem. I nie zawsze drugą osobę drażnią dzieci. Oczywiście jak jednak sobą chce dziecko a druga nie to faktycznie jest rozjazd
            • miaumia Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:38
              A Ona 50. To tylko rok różnicy, można powiedzieć, że równolatkowie - oczywiście w innym przypadku.
              Problem polega na wysyłaniu fałszywych zdjęć i dotyczy to zarówno kobiet, jak i facetów.
              • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:13
                miaumia napisała:

> A Ona 50. To tylko rok różnicy, można powiedzieć, że równolatkowie

Tak, 50 lat na papierze, a w rzeczywistości o dychę więcej big_grin
                Ja bym się nie spotykał na miejscu Tanebo z kobietą na emeryturze, a przecież kobieta 50-letnia może być już na emeryturze po mężu, a ta pewno jest już pod 60, tylko kłamie. Tanebo ma jeszcze wiele lat pracy przed sobą, to są inne światy i inne potrzeby, nie warto tego łączyć.
                • lauren6 Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:31
                  Przecież napisał, że babka pracuje jajo salowa. O emerytce tylko ty bredzisz.
                  • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:45
                    lauren6 napisała:

> Przecież napisał, że babka pracuje jajo salowa. O emerytce tylko ty bredzisz.

Salowe dorabiają na emeryturze, jeszcze są bardzo proszone, żeby wzięły nadgodziny, bo tam brakuje ludzi
                • livia.kalina Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:46
                  a czemu nawet emerytka (pomijając, ze ta kobieta akurat pracuje) ale równolatka jest zła?
                  • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:59
                    livia.kalina napisała:

> a czemu nawet emerytka (pomijając, ze ta kobieta akurat pracuje) ale równolatka
                    > jest zła?

Ona nie jest równolatką, Tanebo mówił, że pani wygląda na 60 lat, więc pewnie jest w zbliżonym wieku.
                    Jeżeli on ma 49, to powinien szukać kobiety w wieku 44 lat, nie bez powodu kobiety szybciej idą na emeryturę, kobiety się szybciej starzeją o te 5 lat, chociaż mężczyźni żyją krócej, ale to już jest bez znaczenia.
                    • dni_minione Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:03
                      Zgadza się, ja mam 44 i gadam na apkach z takimi ok 49 własnie. Ale lajków o dziwo mam duuuużo więcej od takich <40 niż >50.
                    • emka_bovary Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:06
                      O, no proszę 🤭😁
                    • livia.kalina Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:06
                      To, ze dla tanebo wygląda na 60 lat to tylko jego wyobrażenie. Umówił się z 50latką. Ma zakładać, że każda kobieta to kłamliwa sucz i dla zabezpieczenia umówiać się tylko z kobietami do 40?

>kobiety się szybciej starzeją o te 5 lat
                      Kompletna bzdura. To, że twoja żona się tak zestarzała wcale nie znaczy, że inne kobiety mają tak samo. Ludzie sa bardzo rózni i bardzo różnie to u nich przebiega.
                      • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:08
                        Jak kobieta ma 50 lat i ciężką fizyczna pracę z niskimi zarobkami to jak najbardziej może wyglądać na więcej niż ma. 50-latek pracujący całe życie na budowie też wygląda starzej niż jego rowiesnik z pracą biurową
                        • marta.graca Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:18
                          Jak ktoś w biurze haruje w nadgodzinach, odżywia się niezdrowo, a po pracy pije dużo alkoholu, by odreagować, to też nie będzie wyglądał zbyt młodo.
                          • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:27
                            marta.graca napisała:

> Jak ktoś w biurze haruje w nadgodzinach, odżywia się niezdrowo, a po pracy pije
                            > dużo alkoholu, by odreagować, to też nie będzie wyglądał zbyt młodo.

Raczej nie wpływa praca fizyczna, tylko alkohol i papierosy i chyba nawet papierosy powodują szybsze starzenie, niż alkohol.
                            Człowiek pracujący fizycznie w normalnych warunkach i bez przeginania, nie w słońcu i deszczu, będzie dużo lepiej wyglądał i czuł się,. niż pracownik biurowy.
                            • marta.graca Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:32
                              Praca fizyczna też, akurat znam zawodowo wielu pracujących na budowach i wyglądają co najmniej na 10 lat więcej, niż mają.
                            • maslova Re: Raport z akcji 25.08.24, 17:55
                              bistian napisał:

> Raczej nie wpływa praca fizyczna, tylko alkohol i papierosy i chyba nawet papie
                              > rosy powodują szybsze starzenie, niż alkohol.
                              > Człowiek pracujący fizycznie w normalnych warunkach i bez przeginania, nie w sł
                              > ońcu i deszczu, będzie dużo lepiej wyglądał i czuł się,. niż pracownik biurowy.

• moni_485 Re: Raport z akcji 26.08.24, 06:04
                          grruu2.0 napisała:

50-latek pracujący całe życie na budowie
                          > też wygląda starzej niż jego rowiesnik z pracą biurową

Pragnę cię poinformować, że jak pracujesz na budowie jako kierownik budowy albo np. inspektor nadzoru to masz ogromną szansę wyglądać na swój wiek a nawet młodziej. Możesz nawet wyglądać lepiej niż niektórzy dziennikarze z marną pensją gdyż ponieważ w w/w zawodach ludzie dużo zarabiają. Mówię ci to z autopsji.
                          • grruu2.0 Re: Raport z akcji 26.08.24, 07:33
                            Miałam na myśli pracę fizyczną, co napisałam wcześniej. A dziennikarze to masowo chlają i ćpają więc to akurat żaden wyczyn wyglądać lepiej
                          • mava12 Re: Raport z akcji 26.08.24, 12:48
                            >Pragnę cię poinformować, że jak pracujesz na budowie jako kierownik budowy albo np. inspektor nadzoru

ale salowa raczej nie jest "kierowniczką salowych"...
                            Dziennikarze zarabiaja różnie, zalezy gdzie pracują. To są wolne zawody, zwykle bez umów i pewności dnia jutrzejszego.
                            Chyba pomyliłaś celebrytów z dziennikarzami...
                      • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:22
                        livia.kalina napisała:

> >kobiety się szybciej starzeją o te 5 lat
                        > Kompletna bzdura. To, że twoja żona się tak zestarzała wcale nie znaczy, że inn
                        > e kobiety mają tak samo. Ludzie sa bardzo rózni i bardzo różnie to u nich przeb
                        > iega.

Prawda, ludzie się różnie starzeją, ale to kobiety szybciej idą na emeryturę o 5 lat od mężczyzn, widocznie nie mogą dłużej pracować, bo są już stare
                        • chatgris01 Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:26
                          Nie wszędzie kobiety idą na emeryturę 5 lat wcześniej od mężczyzn.
                        • mava12 Re: Raport z akcji 26.08.24, 12:54
                          > ale to kobiety szybciej idą na emeryturę o 5 lat od mężczyzn, widocznie nie mogą >dłużej pracować, bo są już stare

to miało być raczej uhonorowanie pracy kobiet w domu, wychowanie dzieci i codzienne obiadki, sprzątanie itd.
                          Ciebie też wychowała kobieta, która podcierała twój tyłek i gotowała ci obiadki, prawda? a teraz przypomnij sobie, ile razy w domu rodzinnym, wyniosłes smieci, sprzątnąłeś łazienkę czy pozmywałeś naczynia.
                          Faceci też nie starzeliby sie tak szybko gdyby ruszyli 4 litery sprzed tv.
                          Na szczęście w młodszym pokoleniu to się zmienia. Ale jeszcze dużo wody upłynie, domniemywam...bo lenistwo i wysługiwanie się (kobietami) jest takie przyjemne...prawda?
                    • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:06
                      Nie starzeją się szybciej. Dziwnym trafem nie wszędzie idą na emeryturę wcześniej, a biologia jest taka sama wszędzie
                      • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:23
                        grruu2.0 napisała:

> Nie starzeją się szybciej. Dziwnym trafem nie wszędzie idą na emeryturę wcześni
                        > ej, a biologia jest taka sama wszędzie

Bo tylko Polski szybciej się starzeją od Polaków, widocznie w innych krajach, jest to bardziej wyrównane?
                    • marta.graca Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:06
                      Nie powiedziałabym, że kobiety szybciej się starzeją, zwykle z dwójki równolatków to kobieta wygląda młodziej i nie jest tak zdziadziała. Ba, istnieje słowo "zdziadziały", a nie ma "zbabciały".
                    • pursuedbyabear Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:26
                      Kobiety się szybciej starzeją? Jakoś tego nie widzę.
                      • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:30
                        pursuedbyabear napisała:

> Kobiety się szybciej starzeją? Jakoś tego nie widzę.

Porównaj wiek emerytalny, to nie może być bez przyczyny
                        • marta.graca Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:33
                          Wg mnie to nie chodzi o to, że kobiety się szybciej starzeją, tylko że uznaje się, że są bardziej zmęczone, skoro poza pracą obciążają je ciąże, porody i opieka nad dziećmi.
                          • chatgris01 Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:41
                            Wcześniejsze emerytury dla kobiet to też sposób, żeby kobiety wyręczyły państwo w opiece nad wnukami oraz niedołężnymi rodzicami i teściami cool
                            Po co tworzyć państwowy system żłobków, przedszkoli i domów opieki, skoro można rękami kobiet...
                        • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:35
                          To najszybciej się mundurowi starzeją 😀
                          • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:39
                            grruu2.0 napisała:

> To najszybciej się mundurowi starzeją 😀

Nie, najszybciej starzeją się prezydenci wink
                            • kamin Re: Raport z akcji 26.08.24, 23:45
                              I olimpijczycy
                    • chicarica Re: Raport z akcji 25.08.24, 23:16
                      Tanebo prawdziwe kobiety ogląda na pudelku, a tam każda 50-latka jest ostrzyknięta na 35. Stąd jego ocena co do tego jak wygląda normalna, nieostrzyknięta na sztywno 50tka, mogą się mocno rozmijać z rzeczywistością.
                  • emka_bovary Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:03
                    Bo niemłodzi męscy emamusiowie chcieliby kobiety pewnie z prestiżową pracą, tutaj wyraźnie widać, że salowa też mu "śmierdzi".
                    • bistian Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:20
                      emka_bovary napisała:

> Bo niemłodzi męscy emamusiowie chcieliby kobiety pewnie z prestiżową pracą, tu
                      > taj wyraźnie widać, że salowa też mu "śmierdzi".

Ja akurat nie mam z tym problemów, a salowe ze mną mają. Pisałem już, że rozmawiałem z salowymi. Jedna z nich stwierdziła, że pracuje przez 450 godzin miesięcznie, wtedy ja powiedziałem, że nie da się robić po 450 godzin miesięcznie, jeżeli robi się to uczciwie, nastąpiła obraza i już nie rozmawialiśmy. smile Ja wiem po sobie, jestem w stanie pracować po 260 godzin miesięcznie i to jest ostateczna granica, potem jest już ściemnianie, że pracuję.
                      • beaucouptrop Re: Raport z akcji 26.08.24, 16:01
                        Widocznie się szybciej starzejesz jeśli możesz zrobić tylko 260 godzin a ona 450.
                        • bistian Re: Raport z akcji 26.08.24, 17:58
                          beaucouptrop napisała:

> Widocznie się szybciej starzejesz jeśli możesz zrobić tylko 260 godzin a ona 45
                          > 0.

Nie sądzę, raczej ona odwala pracę po rosyjsku. Potem się okazuje, że w nocy jest potrzebna pomoc, a larwa odsypia, bo musi mieć godziny.
                          Rozmawiałem z gościem, który pracował przy taśmie tyle godzin pakując warzywa i owoce, gdy szedł spać śniło mu się, że nadal pakuje i wykonywał przez sen takie same ruchy big_grin
    • 71tosia Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:29
      Fajnie ze sie odważyłeś, tu sporo kobiet opisuje niezbyt udane randki wiec nie jesteś wyjątkiem.
    • bei Re: Raport z akcji 25.08.24, 09:45
      Spokojnie, pierwsze koty za płoty. Cud by był, jakbyś za pierwszym razem trafił w swoją połówkę. Najważniejsze, że wyszedłeś, nie ma chemii, ale może być dobra znajoma?, będziesz miał z kim wyjść do kina czy na kawę. Ja na Twoim miejscu wychodziłabym gdzieś, do klubu sportowego czy na wycieczki ( nie wiem co lubisz), i może tam spotkasz kobietę, z którą będziesz dzielił pasję
      • beneficia Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:43
        Właśnie, spacery są super.
        Można spotkać młode, wrażliwe dziewczyny.
        • chatgris01 Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:09
          Ale to tylko na Jurze.
          • niebieska.latarenka Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:27
            Dziewczyny, jesteście najlepsze!
            I macie pamięć jak słonie!
            • livia.kalina Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:48
              tego sie nie da zapomniećwink
    • malia Re: Raport z akcji 25.08.24, 10:41
      No cóż, jak się nie umawiałeś za młodu, to musisz nabrać doświadczenia teraz. Za bardzo się nastawiasz, spinasz i przejmujesz. Umów się tak zwyczajnie, na spacer, kawę przy okazji, bez robienia rozeznania w najlepszych knajpach jak tam nie chodzisz na codzień.
    • miaumia Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:45
      Dorzucę coś z obserwacji - dzisiejsze dziewczyny już nie chcą starszych. I rozpowszechniają swoje poglądy na tyle szeroko, że można już wyczuć zbiorową wręcz postawę.
      Same są coraz wcześniej samodzielne i polegają na sobie. Nie szukają starszego 'kapitału', nie chcą rozmieniać swojej młodości, pragną także z kimś świeżym stworzyć związek.
      Prawdopodobnie jest to fala walki z patriarchatem.
      Coraz trudniej o młódkę, a tym bardziej taką , która ma kłódkę wink
      Nie neguję tutaj nikogo, kto jest ze starszymi od siebie czy ogólnie zaawansowanymi wiekowi, opisuję tylko nastawienie.
      • alexis1121 Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:57
        Może i kobiety nie chcą starszych, ale faceci chcą młodsze. Tak było, jest i będzie.
        • chatgris01 Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:10
          Chcieć to sobie mogą wink
        • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:02
          Niekoniecznie, zależy od wieku, etapu życia i potrzeb.
          • alexis1121 Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:08
            Są tylko trzy opcje. Facet, który chce młodszą ma mommy issues (czyli jest zaburzony), szuka kobiety na seks, ale okłamuje ją tak długo jak trzeba, że jest w niej zakochany, ewentualnie jak Ashton Kutcher znajduje Demi Moore, ale rozstają się po 10 latach, po czym on automatycznie wiąże się z młodszą. Ben Affleck też ożenił się ze starszą, a teraz ma 36 latkę. To jest po prostu wbrew naturze.
            • alexis1121 Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:15
              * facet, który chce starszą 😅🤪
            • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:52
              Ale "nie młodsza" to nie to samo co "dwadzieścia lat starsza". Może być równolatka, albo na przykład kilka lat różnicy, to jakie to mommy? Wystarczy że facet ma na przykład czterdzieści parę lat, nastoletnie dzieci i jest po rozwodzie, kolejnych nie chce to on nie będzie szukał dwudziestolatki tylko kogoś w zbliżonym wieku. I takich związków w moim otoczeniu jest sporo. Związki z bardzo dużą różnicą wieku są dużo rzadsze, więc raczej nie jest tak że głównie się wiążą z mlodszymi
            • pursuedbyabear Re: Raport z akcji 25.08.24, 17:38
              alexis1121 napisał(a):

> Są tylko trzy opcje. Facet, który chce młodszą ma mommy issues (czyli jest zabu
              > rzony), szuka kobiety na seks, ale okłamuje ją tak długo jak trzeba, że jest w
              > niej zakochany, ewentualnie jak Ashton Kutcher znajduje Demi Moore, ale rozstaj
              > ą się po 10 latach, po czym on automatycznie wiąże się z młodszą. Ben Affleck t
              > eż ożenił się ze starszą, a teraz ma 36 latkę. To jest po prostu wbrew naturze.

Tak tak, czerp wiedzę o związkach z Pudelków. Ja I mój młodzian pozdrawiamy, trzymając się za ręce w miłe popołudnie na balkonie.
        • pursuedbyabear Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:28
          Potwierdzam, a jeszcze bardziej potwierdza mój młodszy o 10 lat partner.
        • bywalec.hoteli Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:12
          alexis1121 napisał(a):

> Może i kobiety nie chcą starszych, ale faceci chcą młodsze. Tak było, jest i bę
          > dzie.

Oczywiście że tak jest. Mi w wieku 40+ podobają się dziewczyny 20-30+
          • dekoderka Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:33
            Murzynki trzęsące pupami, które byś rozdziewiczył?
          • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:46
            Mnie w wieku 40+ podobają się mniej więcej 25-45 faceci
            • bywalec.hoteli Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:53
              I ci młodsi co na Ciebie?
              • grruu2.0 Re: Raport z akcji 25.08.24, 16:57
                Nie narzekam na brak zainteresowania wink Chociaż akurat number one okazał się rok młodszy ode mnie
                • bywalec.hoteli Re: Raport z akcji 25.08.24, 23:21
                  grruu2.0 napisała:

> Nie narzekam na brak zainteresowania wink Chociaż akurat number one okazał się ro
                  > k młodszy ode mnie

Masz już nowego faceta po rozstaniu ze starszym partnerem?
              • maslova Re: Raport z akcji 25.08.24, 17:31
                bywalec.hoteli napisał:

> I ci młodsi co na Ciebie?

A te mlodsze co na Ciebie?
                • livia.kalina Re: Raport z akcji 26.08.24, 16:21
                  O to chyba nie trzeba pytać 🤣🤣🤣
    • cegehana Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:50
      Potraktuj to jako lekcję. Nie z każdej mąki jest chleb, ale każdy zakalec uczy, jak być lepszym piekarzem. A najcenniejszą lekcją w tym co opisałas wydaje mi się ta gonitwa myśli, to że zdajesz sobie sprawę jak jest absurdalna w tej sytuacji.
      • dekoderka Re: Raport z akcji 25.08.24, 11:54
        Ważne że koszula i spodnie będą na kolejne ons.
    • alexis1121 Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:01
      Nie rozumiem zamieszczania zdjęć, na których wygląda się lepiej niż w rzeczywistości. Zobacz, pisałeś że ta pani jest zdesperowana, a jednak nie do końca, inaczej by się postarała. Może daj jej szansę i umów się na spacer z rottweilerem.
    • sandy_cheeks Re: Raport z akcji 25.08.24, 12:07
      Trzymam kciuki, żeby ostatecznie się udało. Mam w otoczeniu kilku chłopaków po 40, którzy jakoś nie mogą znaleźć miłości i o dziwo ziobro dziewczyn (ostatnia niedawno wreszcie spotkała bratnią duszę i wydaje się szczęśliwa).
      Każdemu należy się trochę miłości, jak będziesz szukał to w końcu kogoś znajdziesz…
    • beneficia Re: Raport z akcji 25.08.24, 13:59
      >Wypytała dokładnie gdzie pracuję, jak >mieszkam (łącznie z tym czy to mieszkanie >własnościowe), czy mam bliską rodzinę

Hm
      Ja bym uważała.
      Ale ogólnie miło było?
      • alpepe Re: Raport z akcji 25.08.24, 15:53
        Pani salowa wyglądała w rzeczywistości na starszą, a nie na grubszą, więc to nie jest to.
        • heniek.8 Re: Raport z akcji 25.08.24, 19:59
          alpepe napisała:

> Pani salowa wyglądała w rzeczywistości na starszą, a nie na grubszą, więc to ni
          > e jest to.

ale mechanizm ten sam: a co tam wrzucę zdjęcia sprzed lat, na pewno nic nie zauważy smile
    • dni_minione Re: Raport z akcji 25.08.24, 14:50
      Tanebo, dzięki, że pamiętałeś o mojej prośbie o wątek randkowy.
      Ta pani nie rokuje z wielu powodów, szukaj dalej.
      Ale żeby się pół godziny spóźnić? Totalny brak szacunku. Nigdy nie zrozumiem, dlaczego niektórzy ludzie to robią innym ludziom. I czemu to są zazwyczaj kobiety.
    • memphis90 Re: Raport z akcji 25.08.24, 19:53
      Się z Anną umówiłeś..?🤔
      • tanebo001 Re: Raport z akcji 25.08.24, 20:46
        Z Magda
        • beneficia Re: Raport z akcji 25.08.24, 21:24
          > Z Magda
          >
          I jaka ona jest?
          • tanebo001 Re: Raport z akcji 25.08.24, 22:41
            Stara
      • majenkirr Re: Raport z akcji 25.08.24, 21:01
        😂😂😂
    • feel_good_inc Re: Raport z akcji 26.08.24, 07:12
      tanebo001 napisał:
      > Wypytała dokładnie gdzie pracuję, jak mieszkam (łącznie z tym
      > czy to mieszkanie własnościowe), czy mam bliską rodzinę.

Zaczynam zauważać pewien trend w tych paniach, z którymi się umawiasz. Najpierw bezdomna, na którą miałeś przepisać mieszkanie, teraz pielęgniarka, która całkiem przypadkowo interesuje się twoim mieszkaniem i do tego ma nielimitowany dostęp do szafki z lekami...
      https://media1.tenor.com/m/aMFEJXJrWqsAAAAC/joker-nurse.gif
      • tanebo001 Re: Raport z akcji 26.08.24, 09:44
        Co sugerujesz? Syndrom pielęgniarki?
        • dni_minione Re: Raport z akcji 26.08.24, 09:53
          Salowa to nie pielęgniarka.
      • borsuczyca.klusek Re: Raport z akcji 26.08.24, 13:03
        No mieszkanie przecież ty miałeś dostać 🙄
        • feel_good_inc Re: Raport z akcji 27.08.24, 08:21
          Dlatego też temat mnie żywotnie interesuje!
          • tanebo001 Re: Raport z akcji 27.08.24, 08:31
            Kiedyś były panie które na pierwszej randce musiały być zaproszone na drogą kolację. Teraz coraz częściej od kumpli słyszę że panie napierają na to żeby pierwsza randka odbyła się w jego lokalu. Jakiś nowy trend?
    • szarmszejk123 Re: Raport z akcji 26.08.24, 12:55
      Przynajmniej przyszła :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka