piataziuta Re: Podoba wam się? 28.08.24, 20:40 Noł. Już trochę Majkel Dżekson. Nawet nos orżnęła, choć nie miała wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Podoba wam się? 28.08.24, 20:50 Robi się coraz bardziej podobna do innych, też zrobionych kobiet. Twarz z zabiegu na zabieg traci swój indywidualny charakter, przestaje byc jakaś, staje się kopia z powielacza. Co mnie jakoś smuci. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Podoba wam się? 28.08.24, 21:41 Ładnie, ładnie, ale plastikowo. Jest coraz bliżej Michaela Jacksona ... Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_z_neta Re: Podoba wam się? 28.08.24, 21:49 A nawet spoko to wyglada, nie powiem, chociaz ona nie w moim typie, za duzo tam charakteru nie ma na tej twarzy. No ale taką ma robotę, ta buzka to inwestycja i pewnie tak na to patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Podoba wam się? 28.08.24, 22:21 Na jej stories, tzn na video nie wygląda to wg mnie dobrze. I o co chodzi że ona zawsze ma takie białe usta? To nieładnie wygląda. Wg mnie najlepiej zrobiona obecnie jest Woźnial starak. Jeszcze kilka lat temu bym nie uwierzyła że to kiedyś napiszę, ale naprawdę wygląda rewelacyjnie i chyba też ma 46-48 lat Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Podoba wam się? 28.08.24, 22:23 (Nie wygląda to dobrze u Rozenek na video bo ona - podobnie zresztą jak Doda- ma jakieś dziwne ruchy/ gesty. Nie ruszają szyja, tylko oczami mrugają non stop jakby prosiły o pomoc. Kiedy mówią to im się w ogóle usta nie ruszają, tylko w gore w dół, jak marionetki. Bardzo creepy. Żadnego video starak nie widziałam więc nie wiem czy u niej lepiej, ale na zdjęciach absolutny sztos Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 00:37 Tak, Starak - szczegolnie w tej zlotej sukience w sopocie wyglada przepieknie! I chociaz pewnie tez sobie z twarza robila - wyglada ciagle naturalnie. ja tam nie jestem przeciwko zeby siebie poprawiac - jednak trzeba w ktoryms momencie powiedziec stop. bo potem to juz z gorki. rozenkowa powinna przestac jeszcze przed zajecza warga. no i te doczepy to sie robia jak u geslerowej (chodzi o zageszczenie) - plastikowe wlosy z temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ender_celebi Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:53 Widzieliście urywki filmowe jak a pani mówi? totalnie nieruchoma twarz bez żadnej ekspresji. Mnie to przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestolatka80 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:58 Nie widziałam, można gdzieś obejrzeć poza Instagramem? Odpowiedz Link Zgłoś