Dodaj do ulubionych

Ludzie w stresie

16.09.24, 17:26
„Ludzie w stresie mogą mówić różne rzeczy, niekonicznie mądre, i niekoniecznie trzeba robić o tym artykuły.”
To komentarz do tego artykułu
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,31309134,glucholazy-jak-po-kataklizmie-mieszkancy-maja-dosc-w-1997.html#s=BoxMMtCzol2
Za chwilę będzie kolejna wojna polsko-polska, którą wywołają same media. Bo nic sie tak dobrze nie sprzedaje, jak jątrzenie.
Obrzydliwe.

Czy festiwal starych kocy i niewdzięcznych powodzian juz ruszył?
Obserwuj wątek
    • midge_m Re: Ludzie w stresie 16.09.24, 18:36
      Co cię konkretnie w tym artykule drażni? Że ludzie mówią o swojej sytuacji? Kto powinien za nich mówić, służby prasowe służb porządkowych?
      • dreg13 Re: Ludzie w stresie 16.09.24, 18:54
        Tak, drażni mnie.
        Ludzie mówią o swojej sytuacji różne rzeczy, ale W TEJ CHWILI niekoniecznie trzeba robić z tego artykuły na pierwsze

I tych komentarzy pod artykułem oczywoscie nie wyłączono. Co innego, gdyby to dotyczyło U. Albo I. To wiadomo, to nie można. Ale jak tylko dotyczy Polaków, to już jazda uncertain

Ja już niestety natknęłam się na „bydlaków”, jak to niektorych powodzian określiła Opozda sad
        • midge_m Re: Ludzie w stresie 16.09.24, 18:56
          Sorry, że się wdałam w dyskusję, nie wiedziałam że przedawkowałaś internet.
          • anka_one_and_only Re: Ludzie w stresie 16.09.24, 19:16
            Hohoho, powiedziała ta, co regularnie co piątek wpada w forumowy amok.
        • taki-sobie-nick Re: Ludzie w stresie 16.09.24, 21:19
          Co to jest I? A, chyba wiem.

Masz rację. Dodatkowo w szczuciu biorą udział celebryci, którzy koniecznie muszą się wypowiedzieć.

• margit49 Re: Ludzie w stresie 16.09.24, 22:59
          > Ja już niestety natknęłam się na „bydlaków”, jak to niektorych powodzian określ
          > iła Opozda sad

Zabrzmiało niewiarygodnie, absurdalnie wręcz, aż musiałam wyszukać info w necie.
          A chodziło o pozostawienie zwierząt na pastwę żywiołu, czasem na łańcuchu.
          • margit49 Re: Ludzie w stresie 17.09.24, 00:11
            margit49 napisała:

> A chodziło o pozostawienie zwierząt na pastwę żywiołu, czasem na łańcuchu.

Inspektorat OTOZ Animals w Bielsku-Białej opublikował na swoim profilu na Facebooku post z opisem historii psa Oreo, którego uratowali podczas powodzi obcy ludzie. Oreo został opuszczony przez właściciela, który zostawił go samego na łańcuchu, na działce.

kobieta.wp.pl/wlasciciel-zostawil-go-na-lancuchu-uratowali-go-obcy-ludzie-7071770191260576a
            • taki-sobie-nick Re: Ludzie w stresie 17.09.24, 00:18
              Tak, tak, Gazeta też judzi. Tak, bardzo źle zrobili, niemniej szanse przeżycia miał - tak przynajmniej twierdzi portal Bielsko-Biała.

Tzn. portal sam sobie przeczy, twierdząc raz, że zostawiono go na pewną śmierć, a innym razem, że prawdopodobnie by się utopił.

Tak, pewny to co innego niż prawdopodobny. Tak, to ma znaczenie.
          • karyna-z-radzymina Re: Ludzie w stresie 17.09.24, 00:16
            Czyli faktycznie bydlaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka