tanebo001 25.09.24, 15:49 Jadę na Audio Video Show. Który trwa od piątku do niedzieli. I zastanawiam się nad zanocowaniem i zastaniem do soboty. Jak i za ile można znocować w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.asma Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 15:56 Polecam Novotel 25 piętro wzwyż Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 15:58 Polecam ogarnąć mapę i noclegi np na bookingu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 16:04 Wiesz, jak ematki pytają, to ma to nawet swój urok, ale jak ty pytasz, to wszystko człowiekowi opada. Nie ma bata, by w dobie google maps i portali rezerwacyjnych nie można było tego ogarnąć samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 16:11 Jasne że można ale to jak z autem. Jasne że jest gps ale czasami warto zapytać przechodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 16:06 Zacząłeś dorabiać jako spamer, bo trudno uwierzyć, że ktoś taki wątek zakłada na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 16:12 No serio pytam. Jasne że znajdę sobie miejsce sam. A że nie spełniam ematkowego wzorca samca alfa to mi to loto. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 16:19 Na Twoim tle to moja siedmioletnia córka jest samcem Alfa, bo wie, że do rezerwacji noclegów służy Booking i trzeba poszukać w Internecie... Jak Ty się uchowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 16:25 tanebo001 napisał: > Jak Normslnue: łóżeczko, podusia, kołderka > za ile można znocować w Warszawie ? Od 40 zł za łóżku w pokoju wieloosobowym do 5.750 zł. za apartament. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 21:19 stasi1 napisał: > Takie tanie apartamenty są? Jeśli prawie 6 tysięcy za noc to tanio... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nocleg w Warszawie 28.09.24, 18:15 Dla mnie nie ale dla kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 16:31 Ale jaki masz problem z tym noclegiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszysia Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 17:20 Polecam Apple Inn - w sercu śródmieścia, a cichusieńko. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 17:44 Chyba że masz okno od ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 17:23 ?! Po co pytasz i tak skończy się jak z koszulą. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 17:41 Ematki takie inteligentne, ale czasami to jak dzieci we mgle... Przecież on się nie pyta o bookingi i inne portale rezerwacyjne, tylko z pewną taką nieśmiałością o to, która by go przenocowała. To mógłby być początek pięknej przyjaźni Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 17:46 Chyba cię pogrzało. Bałbym się że skończę jako abażur. A tak na serio - słabo znam się na Warszawie. Zakładam że na miejsce dotrę już po zmroku. Szukam takiej dzielnicy w której nie będę musiał robić z Dundieego Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 17:51 To szukaj w dzielnicy, gdzie masz ten Audio Video Show. Polecam booking - ustaw sobie filtr na maksymalną cenę i adelante. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 17:55 Oj, już nie zgrywaj takiego nieprzystępnego. Były tu zainteresowane twoją fotografią, padały pochlebne opinie o tych co ją widziały, więc zanęcenie jakieś tam było i dobrze kombinujesz, że może znajdą się chętne i na swego rodzaju ONS-a z piatku na sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 18:05 Miałem już takie propozycje na forum Agnieszka, na corocznych spotkaniach. Ale Wrocław to za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 19:50 Ale za zaproszenie od grruu to ty lepiej tylko bardzo ładnie podziękuj i jakoś się wymigaj. Bo wyobraź sobie jakby ona mogła to rozegrać... Zaraz po twoim przybyciu do niej wieczorem w piątek przeprasza cię na chwilę i wraca po chwili przebrana w baaardzo małą czarną, która mocno podkreśla jej wypracowane na siłowni i skalpelem sexi kształty. Do tego efektowne kolczyki, szpilki, zmysłowa aura perfum itd. Pyta się ciebie uprzejmie o opinię i... zostawia ci pod opieką bąbelki (z siedmiolatką alfą włącznie), a sama udaję się na randkę z prawdziwą i największą alfą z tego forum, czyli z rikim. Auć! #najgorzej, bo to dopiero byłoby skończenie jako abażur. A przecież choćby w tym wątku kolejny raz jasno ci zakomunikowała, że nie jesteś alfą tylko beciakiem, więc nie takie znowu nieprawdopodobne, że przypadłaby ci rola beta-providera orbitera, czy jak to tam się nazywa w nomenklaturze tych red/black/magenta pilli. Zresztą to nie byłoby nic niespotykanego, czy nowego. Pamiętasz jak skończyła się ta randka z Ireną? ...i tak nagle... że zaraz tak idziemy... "Dzięcioł" (1970) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 19:54 Słowicza noga! A ja wyobrażałem sobie to raczej tak www.youtube.com/shorts/V68jPI_j-e4 Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 20:04 tanebo001 napisał: > Słowicza noga! A ja wyobrażałem sobie to raczej tak (...) Nie no sorry, ale jeśli już(!) to w tym przypadku i konfiguracji to raczej tak: www.facebook.com/reel/808899560698827 Odpowiedz Link Zgłoś
casandrw_3 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 19:57 Rysiek jest alfą samcem 😂😂😂 Tak jak tanebo co nie umie pralki obsłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 20:22 Stanowczo dementuję! Nie posiadam żadnych szpilek. Pilnowanie bombelków to za poważne zadanie, ale ewentualnie Tanebo mógłby dołączyć do innych orbiterów przy malowaniu mi mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 20:28 grruu2.0 napisała: > Stanowczo dementuję! Nie posiadam żadnych szpilek. Hm,... to może właśnie o to chodzi, tego brakuje? Przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 20:34 Momentami brakuje, ale nie będę kupować butów specjalnie do całowania się z wysokimi facetami Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 21:17 Oj, już nie udawaj, że szpilki właśnie do tego służą. Ale napisałam to, bo może faktycznie tak kombinujesz... Nie..., niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 21:58 Trudno mi sobie wyobrazić inne praktyczne zastosowanie tego narzędzia tortur Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 22:37 Wabik. "To elementarne, drogi Watsonie." Odpowiedz Link Zgłoś
casandrw_3 Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 19:59 Nie ma tu takich zdesperowanych 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 22:42 tanebo001 napisał: > Chyba cię pogrzało. Bałbym się że skończę jako abażur. Jako kto??? 🤣 > Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Nocleg w Warszawie 25.09.24, 23:29 tanebo001 napisał: > To z 40 letniego prawiczka. Może problem w tym, że zapamiętujesz jakieś trzeciorzędne bzdety, a nie najważniejszą instruktażową scenę z filmu: youtu.be/Fa1IN1GN4Q4?t=35 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Nocleg w Warszawie 28.09.24, 08:56 Pokazałem ten fragment kumpeli. Stwierdziła że facet kandyduje na najbardziej upierdliwego klienta roku. I jest do pogonienia bo nie ma własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś