is-laura 26.09.24, 17:08 Czy coś że stałej oferty tych sklepów jest warte zainteresowania? Proszę o polecajki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:15 A tak, to też. Mają bardzo fajne farby akrylowe. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:17 Jeśli te w dużych tubach, to pigmentacja jest kiepska. Ale moje dziecię ceni sobie markery alkoholowe i wodne oraz bloki. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:19 Nie, w małych. Tubki wielkości tubki wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:35 W Action kupuję orzechy włoskie i nerkowce. Cenowo są ok i smakowo też. Kupuję też chemię, ściereczki, zmywaki. I czasami jakieś pojedyncze duperele, które akurat wpadły mi w oko, a niekoniecznie były mi potrzebne. 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Dealz, Action 26.09.24, 19:34 Potwierdzam. Trzeba wiedzieć co wybierać, ale jak się wybierze co trzeba to naprawdę są w porządku i tanie. Kocham ich modelinę, jedna z najmiększych, z jakimi się zetknęłam. Szkoda, że oferta taka niestabilna, raz jeden kolor, raz drugi, raz w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:15 W action kupuję chemię gospodarczą eko sreko ( nie dlatego, że eko, tylko podobały mi się butelki a okazała się dobrą:p), wkłady do mopa viledy, bambusowe skarpety i damskie bokserki oraz pierdoły do ćwiczeń - gumy, kettle, ciężarki. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:27 Dzięki.Skarpet i majt nigdy nie za dużo. Na gumy i ciężarki też zerknę, dotychczas kupowałam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:40 Mają bardzo fajne stopki, białe. Majtki bardzo ok. damskie. Mam wiadro i mopa- poręczne, jakość ok Dywaniki do kuchni chyba- pies uwielbia spać na nich, dobrze się piora i są cienkie Papier do drukarki Artykuły biurowe Plastikowe organizery do lodowki Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dealz, Action 26.09.24, 17:43 O, stopki tak, ale tylko takie jakby z siateczkowego splotu, innych nie lubię. A te całkiem niskie mają taką mocną gumkę, że mało człowiekowi pęcin nie poprzecinają:p Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Dealz, Action 26.09.24, 21:07 E, to na mnie wreszcie pasują. Mam małą stopę i inne mi spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
raphidophora_tetrasperma Re: Dealz, Action 26.09.24, 18:12 Z Action ręcznik papierowy - taki w największej rolce, ręczniki bawełniane z hotel royal i orzeszki. Do Dealz chodzę tylko po czekoladową pomarańczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Dealz, Action 26.09.24, 20:15 W Dealz na przykład kupuję słodycze z UK, np. Cadbury czekoladki pomarańczowe Terry's Orange Ball Action- pierdoły- coś do dekoracji, świeczka, puzderko, a to kocyk, a to dezodorant, a to gacie... takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Dealz, Action 27.09.24, 11:19 #teampomarancza choć ja wolę czarną, a dziecko białą Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Dealz, Action 27.09.24, 14:34 Byłam dzisiaj w Dealz, kupiłam te czekoladki ( nie mogłam się oprzeć) i płyn do mycia naczyń polecany przez Kotejkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dealz, Action 27.09.24, 15:18 is-laura napisała: > Byłam dzisiaj w Dealz, kupiłam te czekoladki ( nie mogłam się oprzeć) i płyn do > mycia naczyń polecany przez Kotejkę. Ooo, mam nadzieję, że będzie pani zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Dealz, Action 29.09.24, 19:36 ojej, uwielbiam te czekolade! choc najbardziej w wersji gorzkiej, chyba na moich wypiekach jest przepis na niepieczony sernik czekoladowy o takim smaku, jest genialny… Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Dealz, Action 26.09.24, 20:26 W Action kupuję różne ścierki i zmywaki, w tym te "magiczne gąbki" - faktycznie skuteczne. Poza tym - niestety 😐 - rzeczy kaloryczne, konkretnie takie mini nugaty oraz orzeszki w polewie miodowej z solą. Ale staram się nie robić tego często, bo zżeram całe opakowanie naraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Dealz, Action 26.09.24, 20:51 Organizery do lodówki z Action są super! Oraz stopki do butów Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: Dealz, Action 26.09.24, 21:12 Organizery do lodówki, chusteczki nawilżane z plastikowym zamknięciem, zabawki dla kota, papier do pieczenia "na metry". Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dealz, Action 26.09.24, 21:10 W dealz w najlepszej cenie są gabeczki scrub daddy i scrub mommy Rewelacyjna chemia elbow grease W tym hit płyn do naczyń w spreju, nie miałam lepszego Najlepsze do płukania plyny tresori oriente, obłędne zapachy I taki odświeżacz do tkanin w spreju fabrese Uwielbiam go do pościeli, firan, kanapy, do prasowania Czyściki stalowe z mydłem Włoska chemia felce azzura - nie że dupę urywa, ale bardzo przyzwoita i piękne zapachy ma Head and shoulders w dobrej cenie o ciekawych zapachach Moi chłopcy myją tylko tym, więc kupuje Włoskie makarony z pugli granoro Bakalie Etykiety samoprzylepne całe białe, mega wszechstronna rzecz Karma butchers w dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dealz, Action 26.09.24, 21:23 W action z kolei chemia nie powala Może tylko mydełko galasowe i wybielacze w.prkszku w takich wiaderkach Do koloru i do bieli, około dyszkk, nie pamiętam nazwy Duży asortyment serii pink, pink pasta pink wybielacze i link mleczka i pink spreje Bardzo przyzwoite Kret do rur ten dwufazowy najpierw lejesz z jednej butelki, później z drugiej Reszta chemii raczej do bani Ale świetne pilingi do ciała na bazie soli morskiej o orientalnych i morskich zapachach Artykuły szkolne i papiernicze, pióra i naboje pelikan - kalendarze w wielkim wyborze, jak nie dostanę w tkmaxx to w action na pewno Świece.treewick te z drewnianym knotem - pięknie skwiercza przy paleniu, jak nie chce mi się palić kominka a chce klimatu ogniska to są super 😅 Drewniane tacki, miski, pojemniki, akcesoria kuchenne, silikonowe łopatki są lepsze niż ta termomiksowa oryginalna, więc tylko ja używam, woreczki strunowe w różnych rozmiarach, lampki k świeczniki solne, taśmy pakowe i naprawcze, bransoletki z prawdziwych kamieni półszlachetnych, iezle tekstylia domowe hotel royal, do codziennego użytku - ręczniki i pościel Soczewki jednodniowe o różnych mocach, pojemniki lodówki i te cudne tacki obrotowe, bardzo wiele zastosowań, ściereczki z mikrofibry, bakalie, baterie Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Dealz, Action 27.09.24, 12:40 Dlaczego nie używasz kropki? Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Dealz, Action 26.09.24, 21:13 Z action polecam szczoteczkę do fug. Fajnie włazi w różne zakamarki gdzie jest problem z posprzątaniem, choćby rolki w kabinie prysznicowej. Kupuję tam też stopki szare i czarne, czasem facetom jakieś skarpetki i stopki, żele pod prysznic, kostki do prania jakieś tanie a dobre, niestety nie pamiętam nazwy, daktyle. W dealz chyba w życiu nic nie kupiłam, tzn kupiłam jakąś polecaną pastę do mycia niby super a okazała się do bani i chyba nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
wena-suela Re: Dealz, Action 27.09.24, 11:50 Nie kupuję 80% rzeczy które wymieniacie w wątku. Nigdy nie miałam stopek, nie kupiłam płynu do tkanin czy innych zapachowych odświeżaczy. Nie wiem co to magiczne gąbki, ani po co komu organizery do lodówki czy tacki obrotowe. Zastanawiałam się też do czego mogą służyć damskie bokserki, pewno do ćwiczeń w domu. Bo do spania czy spacerów z psem raczej nie. W życiu nie użyłabym szczoteczki do fug. Niechlujem pewno jestem i nie korzystam z tych różnych płynów i polecanych ściereczek. Co do bakalii, to uważajcie skąd pochodzą. Ja unikam orzechów włoskich z dopiskiem "spoza UE" bo to byle co niewarte nawet niskiej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dealz, Action 27.09.24, 11:59 Damskie bokserki to po prostu majtki, nosi się je na doopie 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
wena-suela Re: Dealz, Action 27.09.24, 13:52 Aaaa, dzięki. Wyobraziłam sobie takie luźne. A te to myślałam, że brazylijskie. Tak czy owak, nie noszę, nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dealz, Action 27.09.24, 13:56 Brazylijskie to takie z przodu bokserki a z tyłu pół doopy na wierzchu. Ja mam dziwny tyłek i większość majtek kończy jako stringi i tylko bokserki dają radę nie włazić mi w doope:p Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Dealz, Action 27.09.24, 11:57 dzieci lubią tam kupować - pytaj ich Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Dealz, Action 27.09.24, 12:30 W action płyn do mycia łazienki blue wonder, ocet do czyszczenia o zapachu lawendy (lawendę czuć słabo, ale mniej śmierdzi octem), pastę pink, tabletki do czyszczenia zmywarki, ręczniki z serii hotel royal, prześcieradła z gumką. Z elektroniki airtagi ichniej marki kupiliśmy, po kilku miesiącach nadal działają, przyjaciółka dzięki temu zlokalizowała zagubionego tatę z demencją. I jeszcze kable i ładowarki. i japońską herbatę w puszkach i kartonach, syn bardzo lubi, połowę tańsza niż w żabkach. Ze spożywki orzechy, batony do śniadaniówki Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dealz, Action 27.09.24, 15:26 Oo te octy zapachowe też są super Ja je dodaje do płukania czasem, fajnie też odświeżają pralkę Czasem zamiast nabłyszczacza do zmywarki Nie wiem, czy jeszcze są, ale kiedyś kupiłam tacki z naturalnego łupka do serwowania, kosztowały jakieś groszez a są bardzo uniwersalne i trwałe W różnych kształtach i rozmiarach Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Dealz, Action 29.09.24, 10:37 Z octem do pralki to uważaj, bo ocet niszczy uszczelki. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dealz, Action 29.09.24, 18:46 memphis90 napisała: > Z octem do pralki to uważaj, bo ocet niszczy uszczelki. > Mi nie niszczy Mało go leje tylko tyle, ile zmieści się w dozowniku na plyn Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Dealz, Action 29.09.24, 19:54 Kabel do ładowania z trzema wymiennymi końcówkami, zamocowanymi na stałe. 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Dealz, Action 28.09.24, 00:15 Kupiłam w Action tacę z marmuru za 26 zł, kilka tacek z łupka, deski drewniane ( do krojenia), drewniane widelczyki i szpilki do koreczków, kabel do telefonu, miskę z trawertynu. Chemii nie kupowałam, nie miałam poleceń. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Dealz, Action 28.09.24, 22:20 Kupiłam zatrzęsienie rzeczy do domu i ogrodu w Aktien i w zasadzie wszystkich jestem bardzo zadowolona. Mają mnóstwo estetycznych i dobrych jakościowo produktów za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Dealz, Action 29.09.24, 08:56 W action są takie plastikowe kule z rurką, służące do podlewania roślin - nalewa się wodę i wbija rurkę Super sprawa jak chce się gdzieś wyjechać na tydzień czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
ender_celebi Re: Dealz, Action 29.09.24, 15:20 O dzięki. Szukałam ostatnio i tam akurat nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Dealz, Action 29.09.24, 16:13 Jejku no właśnie kupiłam to ale po prostu to jest jakieś badziewie ta Rurka jest taka szeroka że ta woda od razu wypływa cała no trzymajcie mnie jaki beznadziejny gadżet Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Dealz, Action 29.09.24, 18:04 pani.asma napisała: > Jejku no właśnie kupiłam to ale po prostu to jest jakieś badziewie ta Rurka jes > t taka szeroka że ta woda od razu wypływa cała no trzymajcie mnie jaki beznadzi > ejny gadżet mam 3 takie na stanie i z żadnej nie wypływa dziabnij to zdecydowanym ruchem jakieś 5 cm w ziemię, a nie tak koniuszkiem no chyba że nie masz ziemi tylko jakieś kamienie czy inny grys Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Dealz, Action 29.09.24, 19:30 No ale dlaczego ta Rurka jest taka gruba ? Przecież to powinno być cieniutkie żeby ta woda trudno się wydostawała Chyba mnie jakaś pomroczność ogarnęła jak to kupowałam Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Dealz, Action 29.09.24, 19:31 Aha chodzi mi o to że ja dziabie zdecydowanym ruchem przecież a ta woda o pół godzinie już spływa cała do ziemi A miałoby stać dwa tygodnie i spływać po troszku Co za geniusza action zatrudniło??? Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Dealz, Action 29.09.24, 19:37 pani.asma napisała: > Aha chodzi mi o to że ja dziabie zdecydowanym ruchem przecież a ta woda o pół g > odzinie już spływa cała do ziemi > A miałoby stać dwa tygodnie i spływać po troszku > Co za geniusza action zatrudniło??? pani.asmo nie wiem nic na temat polityki zatrudnienia w Action ale mogę się przebrać za konsultanta Action ( strój roboczy, przyklejone wąsy, torba z narzędziami a w ręku składana drabinka) i odwiedzić panią w celu dokonania przeglądu doniczek Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Dealz, Action 29.09.24, 16:18 Chusteczki do sprzątania Wybielacz do snickersów Jakieś rzeczy do ogrodu choć nasion nie polecam Doniczki plastikowe Przybory do szkoły Wycieraczkę Dywaniki do łazienki Kosze Wypełnienia do poduszek Kiedyś parasolki składane ale już chyba wycofali Foremki do pieczenia i łopatki Wszystko ok Ale Kieliszków i miseczek nie polecam bo jakoś się tłuką po dmuchnięciu na nie Odpowiedz Link Zgłoś
yyry11 Re: Dealz, Action 17.10.24, 22:38 forum.gazeta.pl/forum/w,567,178142896,178142896,Dealz_Action.html#p178149554 Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Dealz, Action 18.10.24, 07:03 Nie dalej jak wczoraj kupiłam w A komplet (sztuk 2) szklanych pikników do paznokci za jedyne, 3,75 oraz trzy tacki bambusowe do serwowania kanapek za 22 z groszem. Oba zakupy udane Odpowiedz Link Zgłoś