Dodaj do ulubionych

Ematka na IG

15.12.24, 13:05
Czy ematka działa aktywnie na Instagramie? Pochwalcie się ile macie e-fanów! Co najczęściej publikujcie?

Zapodajcie nazwy, ja już ponoć zostałam niegdyś namierzona😂🤦
Obserwuj wątek
    • imponderabilia20 Re: Ematka na IG 15.12.24, 13:09
      A może jest jakaś ematka, która nawet na tym zarabia. Albo jej edziecko zarabia już na swoje mieszkanie? 😂
      • sueellen Re: Ematka na IG 15.12.24, 13:16
        imponderabilia20 napisała:

> A może jest jakaś ematka, która nawet na tym zarabia. Albo jej edziecko zarabia
        > już na swoje mieszkanie? 😂

Zarabiam. Ten moja starsza córka i moje dwudziestoletnia siostrzenica zarządzają. Ja tylko je wspieram materiałami i ustalamy wspólnie tematykę. Cała strategie ustalają one. Czasem tylko wchodzę na later i patrzę co jest zaplanowane na kolejny tydzień i ewentualnie koryguję. Sama by mnie porąbało by wchodzić tak bez powodu i Instagrama przeglądać.
        • imponderabilia20 Re: Ematka na IG 15.12.24, 14:03
          Nie zgadzam się - Instagram potrafi być inspirujący i pomocny, jeżeli oczywiście mądrze się z niego korzysta
          • sueellen Re: Ematka na IG 16.12.24, 16:40

> Nie zgadzam się - Instagram potrafi być inspirujący i pomocny, jeżeli oczywiści
            > e mądrze się z niego korzysta

Wrzuć proszę linki do ciekawych inspirujących profili.
            • pyza-wedrowniczka Re: Ematka na IG 17.12.24, 11:30
              Ja np. oglądam profile kulinarne (polecam @biedanizm lub @ro_slinka_cieknie na przykład), bookstagramowe, podróżnicze. Jakieś edukacyjne z ciakwostkami (np. zarys biografii jest bardzo fajny).
              Istagram to nie tylko głupie memy i fotki o niczym
          • simply_z Re: Ematka na IG 16.12.24, 16:48
            Ale ty chyba w jakims urzedzie robisz? to cos cienko zarabiasz na insta..
    • sueellen Re: Ematka na IG 15.12.24, 13:10
      Ja nie. Moja firma tak. Nudne to jak flaki z olejem i nie wchodzę jeśli nie muszę. Przekazałam młodym zarządzanie mediami społecznościowymi i robią to naprawdę dobrze. Ja się loguje by śledzić statystyki. Nadal zdumiewa mnie co ludzi tak ciagnie do tego. No ale skoro ciągnie, to grzech tego nie wykorzystać 😅
    • heca007 Re: Ematka na IG 15.12.24, 14:13
      Na IG konto mają mój pies i koty tongue_out Ale służy przede wszystkim do obserwowania moich ulubionych wykonawców. I tyle. Piszę i wstawiam niewiele. Od czasu do czasu. Nie zarabiam, nawet by mi się nie chciało być aż tak aktywną wink
      • husky_cat Re: Ematka na IG 15.12.24, 15:01
        Ja tak.samo, konto na IG jest mi potrzebne do obserwowania, sama coś wstawiam sporadycznie, głównie zdjęcia kota albo widoczki z podróży.
    • homohominilupus Re: Ematka na IG 15.12.24, 14:15

>
      >
      > Zapodajcie nazwy,

No już pędzę
    • eva_evka Re: Ematka na IG 15.12.24, 14:18
      Mój Instagram pełni formę mojego pamiętnika. Zdjęcie / film + dwa, trzy zdania.
      • angazetka Re: Ematka na IG 16.12.24, 16:55
        To samo.
    • hrasier_2 Re: Ematka na IG 15.12.24, 14:54

> Czy ematka działa aktywnie na Instagramie? Pochwalcie się ile macie e-fanów! Co
      > najczęściej publikujcie?
      >
      > Zapodajcie nazwy, ja już ponoć zostałam niegdyś namierzona😂🤦
      Jest tu taka co zapodaje nazwy. I nie jest to lajtova. A tak to po co ci to potrzebne. Konta na Ista bywają nudne.
    • princesswhitewolf Re: Ematka na IG 16.12.24, 16:49
      Nic nie publikuje na instagramie. Ogladam. Ja w ogole malo publikuje o sobie czy mojej rodzinie
      • sueellen Re: Ematka na IG 16.12.24, 16:58
        princesswhitewolf napisała:

> Nic nie publikuje na instagramie. Ogladam. Ja w ogole malo publikuje o sobie c
        > zy mojej rodzinie

No to odwrotnie niż ja. Codziennie publikuję, niczego nie śledzę. To ja jestem śledzona 😅. Oczywiście nie jest to profil prywatny i nie ma nic o mojej rodzinie.
        • hrasier_2 Re: Ematka na IG 17.12.24, 06:51
          sueellen napisała:

> princesswhitewolf napisała:
          >
          > > Nic nie publikuje na instagramie. Ogladam. Ja w ogole malo publikuje o s
          > obie c
          > > zy mojej rodzinie
          >
          > No to odwrotnie niż ja. Codziennie publikuję, niczego nie śledzę. To ja jestem
          > śledzona 😅. Oczywiście nie jest to profil prywatny i nie ma nic o mojej rodzin
          > ie.
          Ale na tym polega jakbyś nie wiedziała. Każdy twój znak na profilach to jesteś namierzona. I nieważne czy to nie jest profil prywatny.
      • anka_one_and_only Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:16
        Czasem tylko piszesz nam, do ktorej szkoly uczeszcza twoj syn.
        • hrasier_2 Re: Ematka na IG 17.12.24, 06:49
          anka_one_and_only napisał(a):

> Czasem tylko piszesz nam, do ktorej szkoly uczeszcza twoj syn.
          A ty czytasz z zapartym tchem 🤣
          • anka_one_and_only Re: Ematka na IG 17.12.24, 09:30
            Nie, raczej z oczami jak spodki, ze dorosla kobieta moze byc tak nieodpowiedzialna.
    • majenkirr Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:09
      Pochwalcie się ile macie e-fanów!

całych 49-ciu😎😂
      • imponderabilia20 Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:37
        majenkirr napisała:

> imponderabilia20 napisała:
        > Pochwalcie się ile macie e-fanów!
        >

>
        >
        > całych 49-ciu😎😂

To i tak 49-ciu więcej niż ja mam na e-matce😂
        • majenkirr Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:41
          48, ja mogę być Twoją fanką na ematce🥹
          • imponderabilia20 Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:53
            Urosłam w swoich oczach 😂
      • angazetka Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:42
        Ja mam nieco powyżej 500.
        • pepsi.only Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:50
          +1
          wink
        • imponderabilia20 Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:55
          Ja mam na jednym 431 (hobbistyczny) a na drugim ponad 600 - ale w obserwujących dużo jakichs Hindusów itp.... Wolę ten pierwszy bo mam tam ludzi, którzy interesują się tym co ja i mają też fajne profile
          • majenkirr Re: Ematka na IG 16.12.24, 18:03
            A ci Hindusi to prawdziwi? Bo ja na tiktoku mam ponad 500 followers, w tym chyba ze dwudziestu Elonów Musków, ale tak myślę, że 19-tu chyba się podszywa🧐
            • imponderabilia20 Re: Ematka na IG 16.12.24, 18:06
              Wszyscy dziwnie podobnie się nazywają. I mam też ''amerykanskich zolnierzy''😃
    • pepsi.only Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:47
      Działam. Jasne, że tak. Bardzo regularnie, i wg zaplanowanej strategii.
      Tworzę markę osobistą, że muszę, chcę, a przede wszystkim lubię to. Ale przyznaję moi klienci są na Fb, i tam mam znacznie większe zasięgi i ruch, niż na Instagramie. Tyle, że ja robię to absolutnie amatorsko, i jak serducho dyktuje,. Właśnie z 5 minut temu wrzuciłam nowy materiał.
      Nazwę kiedyś podawałam (i post poleciał lotem błyskawicy, bo nie można się tu reklamować) ale kto mnie zna, ten wie, co ma lajkować, i jaką firmę smile ja w każdym razie zachęcam, do lajkowania, i komentowania, zawsze mnie to cieszy, jak widzę znajome z emamy smile
      kiss
      • melisananosferatu Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:54
        Daj jakas podpowiedz.
    • melisananosferatu Re: Ematka na IG 16.12.24, 17:51
      Na IG sledze dwie ematki, jedna robi piekne foty przyrody a druga pokazuje swoje zycie. Obydwie wydaja sie buc super. Moj ig to nuda.
      • majenkirr Re: Ematka na IG 16.12.24, 18:03
        melisananosferatu napisała:
        > Na IG sledze dwie ematki, jedna robi piekne foty przyrody a druga pokazuje swoje zycie

A to ja też😌
    • karyna-z-radzymina Re: Ematka na IG 16.12.24, 19:16
      Ja mam onad 2,5 tysiąca. Duża rodzina
      • miaumia Re: Ematka na IG 16.12.24, 20:39
        To sporo. U mnie z rodziny tylko dwie osoby.
    • miaumia Re: Ematka na IG 16.12.24, 20:35
      Prowadzę. Miałam 1630 followersow, a spadło do 1300 coś tam, ostatnio tam nie zaglądam. Zamierzam rzucić trochę nowych treści wkrótce.
      wink

• miaumia Re: Ematka na IG 16.12.24, 20:39
      I awansowałam na 'twórcę cyfrowego', czyli teoretycznie mogę zacząć zarabiać ;p Oczywiście wykupując jakieś pakiety 'inwestycyjne'.
      wink
    • taje Re: Ematka na IG 16.12.24, 20:41
      Nie, instagrama używam tylko do czytania, nic nie piszę.
    • smoczy_plomien Re: Ematka na IG 16.12.24, 23:42
      Głównie czytam/oglądam. Na pierwszym miejscu Marszał - bez jego twórczości nie przetrwałabym psychicznie rządów PiSu. MLH jako uzupełnienie. A potem to już różne: artystyczne, ogrodnicze, o antykach, o książkach, o kulturze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka