kamkaklamka 07.01.25, 10:47 A jaki jest jakiś sposób na partnera dementora? Ponury, mało otwarty, wysysający pozytywną. energię i w dodatku przekonany że to bardzo męskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara.myszka.555 Re: Sposób na faceta 07.01.25, 10:51 Sposobem na takiego partnera jest... wymiana partnera. Zakładając oczywiście, że to nie jest to jakiś stan chorobowy np. depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Sposób na faceta 07.01.25, 10:55 Myślę, że sposób jest dokładnie taki sam, jak na partnerkę, która absolutnie odmawia facetowi seksu oralnego. To znaczy, albo godzisz się z tym, albo ją wymieniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Sposób na faceta 08.01.25, 23:24 Jak tylko zobaczyłam autora posta, to wiedziałam jaka będzie dorada: www.facebook.com/reel/1607422316576930?locale=pl_PL Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Sposób na faceta 07.01.25, 11:19 Jak to wampir energi to uciekaj i to już. Nic nie wykombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sposób na faceta 07.01.25, 11:25 Niech się kisi w sosie własnym, życie jest za krótkie na to, by tracić je na idiotów i dementorów. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Sposób na faceta 08.01.25, 22:19 Wymienić toaletę na głęboką, poczekać, aż wpadnie, zamknąć klapę, włączyć mu klasyki rozrywki - 'It's a man's man's man's world'', ' Water loo', i ' Sound of silence'. Zrobić wentyl w klapie, żeby mógł oddychać, po czym go beznamiętnie upłynnić. Następnie upiec ciasto z parmezanem z jego męskich skarpet i rozdać zauroczonym nim sąsiadkom Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sposób na faceta 08.01.25, 23:17 Dementorzy nie tworzyli związków. Ciekawe czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Sposób na faceta 09.01.25, 15:01 Zgadzam się z poprzedniczkami. I poprzednikiem. Sposób na takiego faceta jest następujący: nie mieć. Co więcej, nie widzę ani jednego powodu, żeby go mieć. Możliwe, że jakiś powód jest, nie został tylko wymieniony - trudno mi sobie nawet wyobrazić, że ktoś mógłby takiego mieć mimo nieistnienia takiego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sposób na faceta 09.01.25, 15:06 Dobrym sposobem jest wybieranie sobie takiego partnera, który nie jest dementorem, bo zakładam, że nie zmieniła mu się osobowość o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sposób na faceta 09.01.25, 16:00 Co to jest fortrans, i dlaczego nim potraktowany miałby przestać dementować? Swoją drogą, taki dementor dementuje wszystko, czy tylko niektóre rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Sposób na faceta 09.01.25, 16:52 Środek na przeczyszczenie. Jak się wystarczająco posra, to może mu kij z doopy też wyjdzie. >Swoją drogą, taki dementor dementuje wszystko, czy tylko niektóre rzeczy? Nie wiem, zapytaj autorki. Odpowiedz Link Zgłoś
youngagain Re: Sposób na faceta 09.01.25, 15:56 Nie. Miałam takiego męża. To osobowość. Chyba że po poznaniu był inny a jakoś niedawno się zmienił, to wtedy może depresja czy coś. Ale nie zmienisz tego jaką ktoś ma nature Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Sposób na faceta 09.01.25, 18:26 Proponuję pamiętać, że dusza wyssana przez dementora jest na zawsze stracona. Jeśli nie umiesz patronackich sztuczek z przemianami, uciekaj szybko i daleko. No, możesz mi też wystawić walizki. Odpowiedz Link Zgłoś