nangaparbat3 28.01.25, 21:30 Jakie firmy produkują wysokiej jakości karmę weterynaryjną? I musi być mokra w kawałkach z sosikiem, pasztety i mielonki są grzebane łapką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia.kalina Re: karma dla k. 2.0 28.01.25, 21:39 Mój Krystian kompletnie oszalał na punkcie Select Gold Pure (różne smaki- saszetki). Jak dla mnie skład jest ok ale ja nie jestem szczególną specjalistką. Chętnie poczytam inne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowozlota Re: karma dla k. 2.0 28.01.25, 22:00 Ostatnio z Srlect Gold Pure kupiłam mojemu kotu kangura, no i kroiłam nożem na malutkie kawałeczki, bo kangur byl w całości, a moj kotuś takich nie jada. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: karma dla k. 2.0 28.01.25, 21:52 Zależy od wymagań dietetycznych, ale John dogs ma całą serię niskofosforowych karm dla kota (linia stworzona z udziałem dietetyk), masz też cats plate. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: karma dla k. 2.0 28.01.25, 22:17 Ale weterynaryjną na co? Na nerki? Na cukrzycę? Na tarczycę? Na alergie?... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: karma dla k. 2.0 29.01.25, 23:37 Nerki i jelita. Kot jest kilkunastoletni, schorowany, po przejściach. Rozsypała się 😥 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: karma dla k. 2.0 30.01.25, 19:41 z tymi "nerkowymi" to jest problem. Miałam kiedyś Kubusia chorującego na nerki i przetestowaliśmy chybna wszystkie możliwe saszetki na rynku i żadnej nie chciał jeść- nie smakowały mu. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: karma dla k. 2.0 30.01.25, 00:28 Nie słyszałam o takim zjawisku, jak "wysokiej jakości karma weterynaryjna". Jakie kitka ma parametry nerkowe? Odpowiedz Link Zgłoś